T-shirt eller boksershorts fra Lacoste

Sidste chance!   15 timer tilbage

Fyld garderoben med klassiske og stilfulde t-shirts eller udstyr undertøjsskuffen med flotte og komfortable boksershorts i Lacostes velkendte kvalitet. Vælg mellem flere størrelser og antal.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

En klassisk t-shirt er en essentiel del af enhver garderobe, og med en stilfuld Lacoste t-shirt er du ulasteligt klædt hele året. T-shirten prydes naturligvis af den velkendte krokodille på brystet, som vidner om den gode kvalitet, Lacoste-mærket er kendt for. Samme kvalitet gør sig naturligvis også gældende i de elegante boksershorts, hvor krokodillen har sneget sig ned på det ene lår.

 

Franske Lacoste er kendt for deres klassiske styles, som holder i mange år, og det kan derfor godt betale sig at fylde både skuffer og skabe med t-shirts og boksershorts - særligt når du kan få dem til en god SPOTpris.


Vælg mellem:

 • 1 stk. Lacoste t-shirt (navy)
  SPOTpris 299 kr.
 • 2 stk. Lacoste t-shirts (navy)
  SPOTpris 575 kr.
 • 3 par Lacoste boksershorts (sort)
  SPOTpris 299 kr.
 • 2 x 3 par Lacoste boksershorts (sort)
  SPOTpris 575 kr.

 

Både t-shirts og boksershorts fås i str. S, M, L, XL og XXL.

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med DAO til nærmeste pakkeshop - dog senest den 13. juli 2022.


Lacoste t-shirts

Lækker t-shirts fra Lacoste, hvor den velkendte krokodille, er printet i tonefarve på brystet. T-shirten har en super pasform, og er udført i 100 % bomuld, hvilket gør den blød og komfortabel at have på.

 

Lacoste boksershorts

Elegante boksershorts fra Lacoste i super lækker kvalitet. På elastikken er der vævet Lacoste med kontrastfarve, og derudover pryder den lille velkendte krokodille det ene lår. Boksershortsene er lavet i 95 % bomuld og 5 % elastan, hvilket gør dem super behagelige at have på.

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med DAO til nærmeste pakkeshop - dog senest den 13. juli 2022.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb. 

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for det købte antal t-shirts eller boksershorts fra Lacoste.  

 

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Koehlershop.dk. 

 

Returadresse:
Koehlershop
Lucernemarken 14 D
5260 Odense S

 

Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen samt omkostning af gensendelse ved ombytning af en variant.

 

Ønsker du at returnere din vare, kan du købe returlabel via dette link.

 

Ønsker du at ombytte din vare til en anden variant, kan du købe forsendelseslabel via dette link.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Koehlershop.dk.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Koehlershop.dk

Julagervænget 32, 5260 Odense S
Mail: admin@koehlershop.com
CVR: 35392297
Hjemmeside |

Sidste chance: 06. juli 2022 kl. 23:59

T-shirt eller boksershorts fra Lacoste