Supertoscaner til særpris

Udsolgt

Få 6 eller 12 flasker af supertoscaneren Lucumone del Fico 2016, der giver dig en storslået vinoplevelse og har stort lagringspotentiale.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hvis du var på Ruths Hotel sidste år, så så du måske, at de havde supertoscaneren Lucumone del Fico på menukortet til 930 kr. flasken. Det skal du langtfra give her! For vi har fået muligheden for at sælge et stærkt begrænset restlager af vinen til en virkelig god pris.

 

Årgang 2016 af Lucumone del Fico hører til blandt årtiets bedste årgange. Vinen lagrer 5 år, før den bliver frigivet, men kan lagre og udvikle sig i 30 år fra årgangen. Du får altså en vin, der både kan drikkes nu, men som vil forsætte med at udvikle sig langt ud i fremtiden.

 

Et unikt tilbud i stærkt begrænset antal – slå til nu.


Du får:

  • 6 fl. Lucumone del Fico 2016 

SPOTpris 1.167 Normalpris 2.334 Spar 50 %

 

  • 12 fl. Lucumone del Fico 2016 

SPOTpris 1.999 kr. Normalpris 4.668 kr. Spar 57 %

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med Bring til den indtastet adresse så længe lager haves.


Supertoscaner

En supertoscaner er et begreb fra 1970’erne, hvor nogle vinproducenter gik imod strømmen og begyndte at benytte sig af de klassiske Bordeaux-druer, der passer fortræffeligt til Toscana. Resultatet er, at i dag hører disse vine til blandt de bedste og dyreste italienske vine.

 

Om producenten

Den lille vingård har kun 7-8 hektar vinmarker i den østlige del af Siena ved Chiusi, der ligger 20 km syd for Montepulciano og 50 km øst for Montalcino.

 

I 1970'erne blev stedet købt af Ruggero Giannelli, der plantede vinmarkerne og begyndte at producere vin. Henad vejen fik han forbedret faciliteterne og skabt et moderne vineri.

 

For nogle år siden skete der så et generationsskifte, hvor sønnen Alessandro og barnebarnet Maria overtog produktionen og omorganiserede hele vineriet med ny teknologi og nye vine, som vi kan glæde os over i dag.

 

Der laves ikke mere end 7.000 flasker Lucumone del Fico årligt. Vinen er lavet på håndplukkede og håndsorterede druer for at få det bedst tænkelige slutprodukt i form af denne supertoscaner.


Om vinen

 

Druer: Petit Verdot 70%, Merlot 15% og Cabernet Franc 15%

 

Årgang: 2016

 

Duft: Vilde roser, vanilje, lakrids og krydderier. Antydning af pinjeharpiks og tobak.

 

Smag: Tydelige tanniner, velafbalancerede krydrede og træagtige noter og naturligvis en lang og vedvarende eftersmag.

 

Lagring: Gæring finder sted på rustfri ståltanke, derefter lagrer den 24 mdr. på små fade, 50% nye fade. Derefter lagrer vinen yderligere i 36 måneder på flaske.

 

Alkohol (vol): 14,5 %

 

Serveringsforslag: Anbefales til rødt kød, vildt og ost.

 

Lagringspotentiale: Drikkeklar, men kan gemmes i op til 30 år fra produktionsåret. Vælger du at drikke vinen nu, anbefales der masser af dekantering eller luft, for at få det bedste ud af vinen. 

 

Vinen er udsolgt hos producenten, så det er sidste chance for at få fingre i og nyde denne fantastiske vin.

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med Bring til den indtastet adresse så længe lager haves.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

 

Købet kan ikke fortrydes. 

Én unik kode gælder for 6 el. 12 fl. Lucumone del Fico 2016.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Den Gode Vino.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Den Gode Vino

Fabrikvej 7, 8800 Viborg
Tlf.: 50 74 04 03 | CVR: 40674241 | info@dengodevino.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 07. august 2022 kl. 23:59

Tilbud på supertoscaner