Smørrebrød hos Café Nöa'h

Sidste chance!

Besøg Café Nöa'h, som ligger helt unikt placeret på Havnevigen lige ved stranden og Amager Fælled på Islands Brygge. Her kan du stille frokostsulten med 2 stk. smagfuldt smørrebrød. Der er frit valg mellem hjemmelavet hønsesalat, æg og rødspætte.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Café Nöa'h er et oplagt sted at gøre et stop og nyde en formidabel frokost i skønne omgivelser, hvorfra du kan opleve Islands Brygge fra første parket - lige ved Havnevigen. 

 

Hos Café Nöa'h får du kompromisløs kvalitet, stor smag og venlig betjening. Caféens perfekte placering mellem by og natur gør det oplagt at kombinere frokosten med frisk luft og en god gåtur før eller efter maden. Gå enten langs vandet, der fører dig ind til centrum, eller gå på opdagelse i det naturskønne Amagerfælled.

 

Du kan nemt komme til caféen på cykel og med bus 250S, som stopper en kort gåtur fra adressen.


Det får du:

 • 2 stk. valgfri smørrebrød

 

Vælg mellem Nöa'hs håndmadder:

 • Hjemmelavet hønsesalat
  Bøgehatte, syltede rødløg, bacon og urter
 • Økologisk blødkogt æg
  Rødbedehummus, syltede rødløg, toppet med granatæblekerner, urter og sorte sesamfrø
 • Rødspætte deluxe
  Rødspættefilet med tatarsauce, fritterede kappers og skivecitron, toppet med friske urter

 

SPOTpris 129 kr. pr. person

 

Bemærk: Billederne er til inspiration og viser et udvalg af smørrebrød, som ikke alle er inkluderet i denne deal. Du kan vælge mellem de stykker smørrebrød, der er beskrevet ovenfor.

 

Værdibeviset kan indløses til frokost og aften tirsdag-fredag og søndag fra den 20. juni til og med den 30. september 2022. Værdibeviset kan ikke indløses lørdag og mandag. 


Velkommen hos Café Nöa'h

Hos Café Nöa'h kan du få stillet sulten og forkælet dine smagsløg hele dagen. De serverer både morgenmad, brunch, frokost og aftensmad samt friskbrygget kaffe og friske smoothies - måske til at tage med på en slentretur efter frokosten. 


Caféens retter laves alle fra bunden med sæsonens friske råvarer. Resultatet er sunde retter med god smag. Glæd dig til at læne dig tilbage og nyde et godt måltid mad i de formidable omgivelser.


Sommerfrokoster i København og Nordsjælland

Med konceptet 'Sommerfrokoster' sætter vi i løbet af sommeren spot på en bred vifte af Københavns og Nordsjællands traditionsrige, klassiske og moderne restauranter, der har gjort det til en dyd at gøre noget ekstra ud af måltidet midt på dagen.

 

Se alle de udvalgte restauranter her - måske er der flere, der frister dig.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Bestil bord på tlf.: 53 65 40 10 eller mail: info@noeah.dk senest 24 timer i forvejen. Oplys, at du har et værdibeviset SPOTdeal samt den/de unikke kode(r).

 

Bemærk: Billederne er til inspiration og viser et udvalg af smørrebrød, som ikke alle er inkluderet i denne deal. Du kan vælge mellem de stykker smørrebrød, der er beskrevet ovenfor.

 

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

 

Der tages forbehold for allerede bookede tider samt at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning IKKE er ledig.

 

Værdibeviset kan indløses hverdage kl. 12-17 og lørdag-søndag kl. 15-17 fra den 20. juni til og med den 24. oktober 2022.

En unik kode gælder for 2 stk. valgfri smørrebrød på Café Nöa'h.


Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Café Nöa'h.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Café Nöa'h

  Viggo Kampmanns Plads 5 , 2300 København S
  Tlf.: 53 65 40 10 | CVR: 38059637 | info@noeah.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 24. juli 2022 kl. 23:59

  Smørrebrød hos Café Nöa'h