Rejse til Lissabon og Algarve i Portugal

Sidste chance!

Tag med Vindrose Rejser til Portugal og oplev både Lissabon og Algarvekysten på én og samme ferie. Rejsen inkluderer 6 overnatninger på henholdsvis My Story Hotel og Tivoli Hotel Lagos, billeje, morgenmad og fly fra CPH.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

En ferie ved Algarvekysten er lig med skønne strande, solskinstimer, imponerende klipper, forkælelse ved poolen og masser af aktiviteter. Og i Lissabon venter spændende kultur og sydlandsk storbystemning. I får det hele med denne rejse, som kombinerer 5 dage med afslapning ved Portugals paradisiske Algarvekyst med 2 dages storbyliv i hovedstaden Lissabon.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Lissabon
 • Fly fra Algarve til København 
 • 10 kilo håndbagage
 • 6 overnatninger (2 i Lissabon og 4 i Algarve)
 • Morgenmad alle dage
 • Billeje alle dage inklusiv fri km og lovpligtige forsikringer. Hentes og afleveres i lufthavnen

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

København: 

Den 7. august 2022 - SPOTpris 12.995 kr.

Den 14. august 2022 - SPOTpris 11.995 kr.

Den 21. august 2022 - SPOTpris 11.995 kr.

Den 28. august 2022 - SPOTpris 10.495 kr.

Den 4. september 2022 - SPOTpris 10.995 kr.

Den 11. september 2022 - SPOTpris 10.995 kr.

Den 18. september 2022 - SPOTpris 10.495 kr.

Den 25. september 2022 - SPOTpris 10.995 kr.

Den 2. oktober 2022 - SPOTpris 9.495 kr.

Den 9. oktober 2022 - SPOTpris 9.995 kr.

Den 23. oktober 2022 - SPOTpris 8.995 kr.

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Der er et begrænset antal værdibeviser til salg.


My Story Hotel

I Lissabon skal I bo på 3-stjernede My Story Hotel, som ligger centralt i byen. Hotellet har egen restaurant, som også bliver benyttet til servering af morgenmad, og I finder desuden en bar på hotellet. Receptionen holder åbent 24 timer i døgnet.

 

Sådan skal I bo

Alle værelserne er udstyret med aircondition og minibar, og I har eget bad og toilet. 

 

Tivoli Hotel Lagos

I Lagos skal I bo på Tivoli Hotel Lagos, der er et 4-stjernet hotel med mulighed for spa og pool. I har kun 9 minutters gang til stranden og kan benytte jer af hotellets private Duna Beach Club, som ligger nede ved stranden. Strandklubben Duna ligger på et 2 km stort strandområde og har stor swimmingpool med solterrasse samt cocktailbar. Den tilbyder desuden en bred vifte af vandsportsaktiviteter, herunder kitesurfing og vandski.

 

Restaurant Páteo Velho har udendørs grill, og der serveres portugisiske retter på terrassen. I kan desuden spise amerikansk morgenmad i Restaurant Lacóbriga.

 

Sådan skal I bo

Alle værelserne har balkon, minibar og tv. 


Lissabon

Lissabon har meget at byde på i alt fra arkitektur og mad til et spændende kulturliv! Solen skinner 290 dage om året, og det er sjældent, at temperaturen falder under 15 grader celsius.

 

Arkitekturen i byen strækker sig helt fra det romanske til det postmoderne, og langs de større gader ses de kendte gule sporvogne, der gør transporten op og ned ad de stejle gader nem.

 

Byen er opdelt i flere kendte kvarterer såsom Baixa, Chaido & Bairro Alto, Belém, Parque das Nacoes og Alfama. Netop det gamle kvarter Alfama er bestemt værd at besøge. Her kan I høre Fadosang (traditionel portugisisk musik) fra restauranterne, mens I udforsker butikker og spisesteder i området.

 

Når I har set de smalle, hyggelige gader, er det oplagt at tage til bydelen Baxia, som er det luftige handelscentrum med brede boulevarder og store pladser. Her kan I slå jer ned og spise en ”bifana”, som er en bolle med et stykke svinekød indeni. Derefter kan I tage et shot ginjinha, som er en traditionel portugisisk kirsebærlikør, så I har fornyet energi til at shoppe på Rossio-pladsen, blandt de farverige blomsterboder.

 

En af de mest kendte ting fra det lokale køkken er portugisernes elskede bacalhau, saltet torsk. Og man finder ikke en by i Portugal, der er bedre til at tilberede bacalhau end Lissabon.

 

Lissabon er også kendt for deres gæstfrihed, så I skal ikke være generte for at spørge en lokal, om et godt sted at spise eller det bedste sted at lytte til Fado. Hvis man er i det kulturelle hjørne, har Lissabon også rigeligt at tilbyde – Byen har nemlig museer til en hver smag: kunst, historie, musik, arkæologi, og meget mere. F.eks. Abbey of Alcobaca, der er med i UNESCO’s verdensarv. Det er en af Europas vigtigste cistercienserkloster på grund af den bevaringsstatus og arkitekturen, der er symbolsk for ordenen.

 

Lagos, Algarve

Kun 1 times kørsel fra Faro lufthavn ligger den hyggelige badeby Lagos. Byen ligger ved floden Bensafrim, som løber ud i Atlanterhavet i den vestlige del af Algarve, og frem til 1755 var det regionens hovedstad.

 

Byen er kendt for sine små kringlede gader, hvor det er ganske let at miste orienteringen, men den er samtidig ikke særligt stor, så man er aldrig helt tabt. Både i byens centrum og ved den hyggelige marina findes et stort udvalg af butikker, restauranter og barer, hvor I kan slappe af med et godt glas vin eller en farverig cocktail.

 

Selvom byen er charmerende, så er det havet og strandende, som er det store trækplaster - og her er der en strand til ethvert humør. Skal det være med store og vilde bølger, eller skal det være roligt og uden bølger? Så finder du stranden her.

 

Byen er et godt udgangspunkt for at udforske Algarve, som byder på et stort potpourri af naturoplevelser.


Flyinformation

Der flyves med Norwegian.

 

I flyver til Lissabon, hvor I tilbringer 2 overnatninger, inden I selv kører til Algarve, hvorfra I flyver hjem efter yderligere 4 overnatninger.

 

Flytider København:

Afrejse den 7. august 2022:

 • Afgang København kl. 06.35
  Ankomst Lissabon kl. 09.15
 • Afgang Algarve kl. 17.10
  Ankomst København kl. 21.50

 

Afrejse fra den 14. august til den 23. oktober 2022:

 • Afgang København kl. 06.35
  Ankomst Lissabon kl. 09.15
 • Afgang Algarve kl. 09.35
  Ankomst København kl. 14.15

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Vindrose Rejser

SPOTdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

  

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt da Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Lissabon
 • Fly fra Algarve til København 
 • 10 kilo håndbagage
 • 6 overnatninger (2 i Lissabon og 4 i Algarve)
 • Morgenmad alle dage
 • Billeje alle dage inklusiv fri km og lovpligtige forsikringer. Hentes og afleveres i lufthavnen

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Der er et begrænset antal værdibeviser til salg.

 

I flyver til Lissabon, hvor I tilbringer 2 overnatninger, inden I selv kører til Algarve, hvorfra I flyver hjem efter yderligere 4 overnatninger.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. juni 2022 kl. 23:59

Rejse til Lissabon og Algarve i Portugal