Fish 'n' Chips hos Søster

Sidste chance!

Glæd dig til at nyde den sprøde, engelske klassiker Fish 'n' Chips med tatarsauce hos den hyggelige og stemningsfulde mad- og vinbar Søster i den rolige ende af den velkendte cafégade, Kompagnistræde.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Læg vejen forbi den skønne mad- og vinbar Søster i Kompagnistræde, som tilbyder en velsmagende frokostpause, når du udforsker København - eller sætter et gastronomisk punktum på dagen.

 

Søster er et familiedrevet etablissement, der hører til blandt byens hyggeligste beværtninger. Med sin centrale placering i den rolige ende af den velkendte cafégade 'Strædet', som Kompagnistræde mundret kaldes, finder du let et stille ly fra Strøgets mylder – i behagelig gåafstand til og fra metro og bus.

 

Den hyggelige mad- og vinbar er et oplagt sted at tage en pause og et lille hvil fra byens oplevelser. Slå dig ned og lad dig forkæle med en sprød og smagfuld klassiker; nemlig Fish 'n' Chips. Alt imens du kan nyde de hyggelige lokaler, hvor skandinavisk stil møder parisisk cafestemning - smagfuldt og smukt.


Det får du:

 • Fish 'n' Chips med tatarsauce 

SPOTpris 89 kr. Normalpris 169 kr. Spar 47 %

 

Værdibeviset kan indløses til frokost og aften mandag-fredag og søndag fra den 20. juni til og med den 30. september 2022. Værdibeviset kan ikke indløses lørdag. 


Velkommen hos Søster

Træd et par trin ned fra den overdækkede terrasse, og du bliver mødt med ild i pejsen og en intim, rustik indretning og ikke mindst et venligt smil, der byder dig velkommen.

 

Søster er velkendt for sit højtbelagte smørrebrød og drinks, men Fish ’n’ Chips er også en evigt populær favorit blandt stedets gæster.

 

Melder tørsten sig før, under eller efter frokosten, har baren et godt sortiment af vand, øl, vin og kaffe. Øllen er velskænket og nøje udvalgt, vinkortet er af italiensk afstamning, og kaffen er lokalt ristet .

 

Du kan frit vælge, om du vil nyde din Fish 'n' Chips til frokost eller aften. Maden serveres kun indenfor. 


Sommerfrokoster i København og Nordsjælland

Med konceptet 'Sommerfrokoster' sætter vi i løbet af sommeren spot på en bred vifte af Københavns og Nordsjællands traditionsrige, klassiske og moderne restauranter, der har gjort det til en dyd at gøre noget ekstra ud af måltidet midt på dagen.

 

Se alle de udvalgte restauranter her - måske er der flere, der frister dig.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Reservér bord på tlf.: 24 79 97 77 - oplys venligst, at du har et værdibevis fra SPOTdeal.

 

Husk at medbringe printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

 

Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

 

Værdibeviset kan indløses til frokost og aften mandag-fredag og søndag fra den 20. juni til og med den 30. september 2022. Værdibeviset kan ikke indløses lørdag.

Én unik kode gælder for 1 person til Fish 'n' Chips med tatarsauce på Søster.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Søster.

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Søster

   Kompagnistræde 14 A, kl. , 1208 København K
   Tlf.: 24 79 97 77 | CVR: 39960591 | dakotakim2002@yahoo.dk |

   Sidste chance: 24. juli 2022 kl. 23:59

   Fish 'n' Chips m. tatarsauce på Søster