Thessaloniki i Grækenland

Sidste chance!

Oplev Grækenlands andenstørste by, Thessaloniki og dens smukke arkitektur. Rejsen inkluderer 7 overnatninger på Hotel Golden Star, der ligger på stranden i det populære Peraia, morgenmad og fly fra CPH.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Det er ingen hemmelighed, at Athen er Grækenlands hovedstad, men det er ikke alle, der ved, at den græske by, Thessaloniki, er Grækenlands andenstørste by. Thessaloniki ligger godt og vel 500 km nord for Athen. 

 

På denne rejse har I base på det skønne 4-stjernede Hotel Golden Star, som ligger på stranden i Peraia. Rejsen er oplagt til jer, der ønsker sol og strand og til jer, der også nyder historie og kultur. Byens smukke arkitektur er heller ikke til at komme udenom på denne rejse.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Thessaloniki t/r med Ryanair
 • Et lille styks bagage (25x40x20 cm) pr. person
 • 7 overnatninger i delt dobbeltværelse på Hotel Golden Star
 • Morgenmad alle dage

 

Bemærk: Det er muligt at tilkøbe ekstra bagage. Dette betales direkte til Ryan Air, når du har fået tilsendt dine rejsedokumenter. 

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

København

 

Den 30. juli 2022 - SPOTpris 9.495 kr.

Den 6. august 2022 - SPOTpris 8.495 kr.

Den 13. august 2022 - SPOTpris 8.495 kr.

Den 20. august 2022 - SPOTpris 8.495 kr.

Den 27. august 2022 - SPOTpris 8.995 kr.

Den 3. september 2022 - SPOTpris 5.995 kr.

Den 10. september 2022 - SPOTpris 6.295 kr.

Den 17. september 2022 - SPOTpris 6.995 kr.

Den 24. september 2022 - SPOTpris 6.295 kr.

Den 1. oktober 2022 - SPOTpris 4.695 kr.

Den 8. oktober 2022 - SPOTpris 4.395 kr.

Den 15. oktober 2022 - SPOTpris 8.495 kr.

Den 22. oktober 2022 - SPOTpris 4.795 kr.

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.


Hotel Golden Star

Hotel Golden Star er et 4-stjernet boutique hotel, og ligger på stranden i Peraia. Hotellet råder over 44 værelser og har egen balkon og inkluderet i prisen er også fri benyttelse og liggestole og friske håndklæder. Hotellet er en oplagt base, når ferien står på sol, strand og afslapning.

 

Restauranten Mpoukadoura serverer et omfattende udvalg af lokale græske retter. Restauranten er lys og moderne. Her er det også oplagt at nyde en snack eller en drink med udsigt over bugten.  

 

Under opholdet har I også mulighed for at slappe af på den private strand med liggestole og parasoller. I forlængelse af hotellet ligger der et indkøbscenter, hvor det er muligt at købe forfriskninger og mange andre ting.

 

Hvis I ønsker at komme ind til centrum af Thessaloniki, så er det også muligt med offentligt transport.   

 

Sådan skal I bo

Alle værelserne er moderne opført med aircondition og lyse møbler. Ved ankomst har I mulighed for at vælge, hvilken type puder I ønsker, så nattesøvnen er i top.


Området

Det anbefales at opleve byens smukke arkitektur. Thessaloniki brændte næsten ned til grunden i år 1917, og dermed vil den nysgerrige rejsende bemærke, at byen stadig bærer præg af dette. I sin helhed er byen baseret på Osmannisk arkitektur, farverige huse i makedonsk stil/tradition, stenbelagte gader og mange trapper.

 

Som turist er det must at prøve en kop græsk kaffe, besøge markedet Kapani, på græsk Vlali, hvilket er det ældste marked i Thessaloniki. Her kan I købe næsten alt, hvad hjertet begærer lige fra fisk, kød, krydderier til tøj og dekorationer. Vlali er meget populært grundet dets forholdsvise favorable priser. I vil sandsynligvis ikke kunne undgå at bemærke duften af friskkværnet kaffe og krydderier fra de mange madboder. 

 

Hvis I ynder at få sand mellem tæerne og nyde Middelhavet, så er der ikke langt fra Thessaloniki til en forfriskende dukkert. Omtrent 17 kilometer syd fra Thessaloniki kan opleves forstadsbyen Perea. Byen Perea har en 7,5 kilometer lang sandstrand, og offentlig transport gør det nemt at nyde en dag under solen.

 

Perea Beach byder ligeledes på diverse strandbarer og restauranter, så der vil være noget for en hver smag. Som afslutning på dagen kan det anbefales at besøge Delicatessen (John Kouskoura 7). Det er et sted, som man nemt overser, hvis man ikke kender til det. Som spisende gæst er det kun muligt at sidde udenfor, og selvom det ikke lyder af meget, så siges det, at Delicatessen serverer de bedste souvlaki.

 

Gammelt græsk bageri

Byen Thessaloniki byder på et gammelt græsk bageri, Elenidis (Gounari 13-Tsimiski), etableret i 1956, som sælger de berømte Trigono Panoramatos. Det er en slags sprødt wienerbrød, fyldt med lækker flødecreme. Det hedder sig, at de lokale førhen solgte denne dessert på en høj bakke. Dette betød, at de lokale beboere måtte klatre højt op for at finde disse delikatesser. Desværre er dette ikke længere tilfældet, da det er muligt at finde den søde delikattese hos flere konditorier rundt omkring Thessaloniki, og kan også erhverves hos den velkendte kæde Terkenlis (Tsimiski 30).

 

Byens historie

Geografisk er Thessaloniki placeret 520 kilometer nord fra Athen, hvilket er omtrent tre timers flyrejse fra Danmark, og den græske storby har en befolkning på godt 878.000 indbyggere.

 

Byens historie kan dateres tilbage til år 315 f.Kr., og særlig én kærlighedshistorie har haft betydning for byen. Ifølge historien er byen Thessaloniki opkaldt efter en royal prinsesse. Det siges, at Thessaloniki var gift med den makedonske konge, general Kassandro, som af kærlighed opkaldte byen efter hende i år 316 f.Kr. Thessalonikis navn er derfor på alles læber.


Flyinformation

Der flyves med Ryanair. 

 

Flytider København:

 • Afgang København kl. 17.15
  Ankomst Thessaloniki kl. 21.05
 • Afgang Thessaloniki kl. 14.50
  Ankomst København kl. 16.50

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Vindrose Rejser

SPOTdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 48 timer. Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt da Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Thessaloniki t/r med Ryanair
 • Et lille styks bagage (25x40x20 cm) pr. person
 • 7 overnatninger i delt dobbeltværelse
 • Morgenmad alle dage

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet. 

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Vindrose Rejser

   Vester Voldgade 90, 1552 København V
   Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 08. juni 2022 kl. 23:59

   Rejse til Thessaloniki i Grækenland