Santa Cruz kabinekuffert

Udsolgt

Med en kvalitetskuffert fra Conwood får du den perfekte rejsepartner, her til en exceptionelt skarp pris.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Kufferten fra Conwood er den perfekte rejsemakker til både weekendopholdet, storbyferien eller til charterrejsen. Uanset hvor din næste rejse går hen, får du her en kuffert, hvor design, kvalitet, garanti og sikkerhed er helt i top.

 

Conwood SantaCruz-kufferten er nemlig en hårdfør sag med én af verdens mest stødsikre skaller, der både giver dig optimal sikkerhed og god stil på dine rejser.

 

Takket være sin unikke form og konstruktion, er kufferten både yderst optimalt indrettet og ekstremt stødsikker - og med i købet får du én af verdens bedste garantipakker.

 

Her får du altså en kuffert, der holder til det hele i mange, mange år til en særligt skarp SPOTpris!


Det får du:

  • Conwood Santa Cruz kabinekuffert i lime 

 

SPOTpris 200 kr. Normalpris 1.099 kr. Spar 81 %

 

Specifikationer:

Mål: 55 x 36 x 20 cm
Vægt: 2,7 kg
Liter: 36 L

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 3 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 3. juni 2022. 


Om Santa Cruz-kufferten

 

Design: Kuffertserien Santa Cruz fremstår klassisk og elegant i sit design. Indvendigt er kufferten fuldt foret og har en luksusindretning med integreret skillevæg, lommer i låget og pakningsstropper i bunden - kort sagt optimal indretning for at dine ejendele ligger trygt og godt, mens du er på farten.

 

Kvalitet: Den eksklusive kuffertserie er udarbejdet af nogle af de bedste og mest hårdføre og fleksible materialer, der holder til det hele i mange år. Kuffertens skal er lavet af ElastoMite™-polypropylen, der ganske enkelt gør kufferten superstærk.

 

Garanti: Med købet af disse kufferter følger en garantipakke, der er én af de bedste i verden. Du får desuden en 7-årig SafeGuard™-garanti på skallen. Så skulle der ske en skade på kufferten - hvis f.eks. ydreskallen knækker/revner, får du en helt ny kuffert uden beregning - også selv om skaden er forårsaget af en tredjepart.

 

På alle andre skader i forbindelse med f.eks. lynlås eller hjul, gælder en komplet garanti på 3 år.

 

Sikkerhed: Travel Sentry®-systemet og den integrerede højkvalitets og TSA-godkendte kombinationsopkaldslås er din garanti for optimal sikkerhed. Du er med andre ord sikret et kvalitetsprodukt, som lever op til alle sikkerhedsmæssige krav og forventninger til en moderne kuffert.


Conwood - en seriøs bagageproducent

Conwood er en seriøs bagageproducent, der udelukkende anvender de bedste og mest solide materialer til udførelsen af kufferterne. Du er derfor garanteret:

  • Optimal manøvredygtighed takket være Conwood-Select 8-trac™-hjulsystem og XL-diameterhjul på 55 mm.
  • En elastisk, stødresistent og punktforstærket skal
  • CabinReady™ som sikrer, at kufferterne er forhåndskontrolleret og godkendt til at flyve med alle større flyselskaber såvel som de fleste lavprisselskaber. Dette betyder samtidig, at kufferten er sikret mod ekstra kabinetryk

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 3 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 3. juni 2022. 

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for én Conwood Santa Cruz kabinekuffert i lime eller rød. 

 

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Echolac Nordic.

 

Returadresse:
Echolac Nordic ApS 
Bødkervej 7
5750 Ringe

 

Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen. 

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Echolac Nordic ApS.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Echolac Nordic

Bødkervej 7, 5750 Ringe
Tlf.: 61 15 15 29 | CVR: 39196387 | info@echolac.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 25. maj 2022 kl. 23:59

Santa Cruz kabinekuffert