9 dages rundrejse i Portugal fra syd til nord

Sidste chance!

Oplev Portugal, der er et overflødighedshorn af skønhed, seværdigheder og sanseindtryk. Rejsen inkluderer 9-dages rundrejse, 4* hoteller, udflugter, herunder sejltur og vinsmagninger samt overnatninger på vingård, dansk rejseleder og fly fra CPH.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Hvis I tror, det er nødvendigt at rejse langt for at få store oplevelser, tager I fejl. Portugal er et overflødighedshorn af skønhed, seværdigheder og sanseindtryk, der uden tvivl vil betage jer.

 

På denne rundrejse tager Over Alle Bjerges danske rejseleder, Lise, jer med igennem landet fra storbyen Lissabon i syd til Porto i nord.

 

Har I hørt om den eventyrlige nationalpark Sintra? Smagt en autentisk portvin direkte fra vingården? Ladet jer forføre af de melankolske toner fra fado-sangerinderne? Sejlet langs Duoro-flodens frodige kanter? Alt dette og meget, meget mere kommer I til at opleve på denne fantastiske rundrejse i Portugal.

 

Over Alle Bjerge har kørt flere rundrejser i samarbejde med SPOTdeal. Se alle de flotte, 5-stjernede anmeldelser her.

 


Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København – Lissabon t/r 
  • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
  • 9 dages program fyldt med oplevelser (se programmet nedenfor)
  • Entré på alle nævnte udflugter
  • Togtur i Douro dalen - ca. 1 time
  • Sejltur på Douro floden
  • Vinsmagning ved Casa de Sezim (to vine)
  • Vinsmagning ved Quinta da Pacheca (to vine)
  • 6 overnatninger på 4-stjernede hoteller
  • 2 overnatninger på vingård
  • Morgenmad alle dage (dog ikke dag 1)
  • 2 frokoster
  • Dansktalende rejseleder

 

Rejseperiode:

Den 8. august - 16. august 2022

 

  • Dobbeltværelse: SPOTpris: 13.995 kr. 
  • Enkeltværelse: SPOTpris: 18.995 kr. 

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at bo på dobbeltværelse.

 

Ikke inkluderet i rejsen:

  • Forsikringer - afbestillingsforsikring og rejseforsikring
  • Øvrige måltider og drikkevarer til måltiderne
  • Drikkepenge

Program

Dag 1 – Sydpå til Lissabon

Store oplevelser venter blot en kort flyvetur væk, og allerede fra morgenstunden vil I mærke Sydens sol i ansigtet og begynde at suge indtrykkene til jer. Portugals hovedstad, Lissabon, er en storby med mange ansigter; det charmerende, historiske centrum står i stor kontrast til den moderne bydel, Parque das Nações, med de mange karakteristiske bygninger i futuristisk stil. I nyder den smukke udsigt udover byen, inden I bevæger jer ind til hjertet af Lissabon: bydelen Baixa. Elegant arkitektur, brede boulevarder og lækre caféer på imponerende pladser – her er det hele! I Baixa ser I de vigtigste seværdigheder, mens I suger stemningen til jer, efterfulgt af tid på egen hånd til frokost.

 

Ud på eftermiddagen tjekker I ind på jeres lækre hotel nær den smukt anlagte park, Parque Eduardo VII. Resten af dagen er fri til at slappe af, fordøje dagens mange indtryk eller udforske området på egen hånd.

 

Dag 2 – Lissabons historiske vingeslag

Efter en god nats søvn, bliver det tid til at gå i dybden med Lissabons historiske storhedstid. I besøger området Belém, hvor det UNESCO-beskyttede vagttårn vogtede over Tajo-flodens udløb i Atlanterhavet og hyldede de oplevelsesrejsendes hjemkomst til byen. I kigger nærmere på den unikke manuelinske arkitektur ved Jerónimo-klosteret og den tilhørende kirke – en specielt, portugisisk stilart, der ikke blot markerer overgangen fra gotik til renæssance, men også indebærer elementer fra Portugals stolte tid som opdagelsesrejsende.

 

Historien fortsætter i Lissabons centrale bydele Alfama, Mouraria og Bairro Alto, kendte for sine snørklede, brostensbelagte gader og traditionelle huse. I besøger de mest ikoniske steder og klæder jer godt på til at udforske Lissabons historiske centrum på egen hånd i løbet af eftermiddagen.

 

Til aften er der mulighed for at tilkøbe en god middag i godt selskab, underholdt af musikere, der præsenterer jer for den lokale musikstil ”fado” – en storslået oplevelse for alle sanser!

 

Dag 3 – Fra storby til storslået natur

Blot en kort køretur fra Lissabon finder I nationalparken Sintra – et frodigt og bjergrigt område på Europas yderste, vestlige spids. Det dramatiske syn over klipperne ved Cabo da Roca og det betagende landskab sætter stemningen til det eventyrlige syn, I kort efter kommer til: landsbyen Sintra med det kendte Pena Palads tårnende over sig. Sintra er et overflødighedshorn af spændende paladser, borge, bymure og landskab – alt sammen beskyttet af UNESCO. Efter at have gjort os bekendt med byen, har I tid til at udforske den på egen hånd, hvad end I er til en slentretur og lækker frokost eller en frisk travetur mellem seværdighederne.

 

Først på eftermiddagen bliver det tid til at sætte kursen nordpå. I kører til den lille landsby Óbidos, hvor I indlogeres på en charmerende ”pousada” i byens centrum. Herfra kan I nemt udforske de snørklede gader med hvidkalkede huse, tegltage og farverige blomster – her er virkelig sydeuropæisk landsbystemning, når det er bedst!

 

Dag 4 – Tempelriddernes Portugal

Efter lækker morgenmad på hotellet, fortsætter turen længere nordpå til byen Tomar, som spiller en vigtig rolle i den portugisiske historie. Under Middelalderen var byen hovedsæde for Tempelridderne i Portugal, og deres indflydelse på byens opbygning er tydelig at få øje på: fra de store bymure fra fæstningsværket til klosteret ”Convento de Cristo”. Efter at have udforsket Tomar, fortsætter I i fodsporene på regionens vigtige, religiøse historie til byen Batalha, hvor I skal se monumentet ”Mosteiro do Batalha”. Dette kloster blev bygget over hele tre århundreder for at fejre Slaget ved Aljubarrota i 1385 og kongeriget Portugals beståen.

 

Efter dagens interessante udflugt, vender I tilbage til jeres skønne hotel i Óbidos, hvor aftenen er til fri benyttelse.

 

Dag 5 – Stemningsfulde Coimbras og vin ved Duoro

Coimbra er én af Portugals mest elskede byer af både lokale og turister. Stemningen summer af glade studerende, talentfulde fado-sangere, ferieglade turister og stolte lokale. Byen var Portugals hovedstad igennem Middelalderen, og her finder I også Portugals ældste universitet grundlagt i 1290 – faktisk ét af de ældste i verden, der stadig bliver brugt! En lokalguide viser jer rundt på universitetets område og deler generøst ud af sin viden herom.

 

I fortsætter byturen i Coimbra til fods til de vigtigste seværdigheder: katedralen og den gamle byport, inden det bliver tid til en frokostpause – en oplagt mulighed til at observere stemningen i byen fra en hyggelig fortovscafé.

 

Efter besøget i Coimbra står programmet på ét af rundrejsens højdepunkter: Vingård i den betagende Duoro dal. Douro-floden snor sig gennem et frodigt landskab, og langs bredden ses de endeløse rækker af druer. Her findes de bedste forudsætninger til produktion af vin, og herfra oprinder den originale, søde portvin.

 

I indlogeres på en fantastisk vingård, og starter jeres ophold ud med at lære produktionen nærmere at kende, inden I går til ro for aftenen.

 

Dag 6 – På skinner gennem Dourodalen

Fra morgenstunden bliver I betaget af den smukkeste udsigt, som I nyder fra morgenmadsrestauranten på vingården – Duoro dalen er virkeligt noget helt særligt!

 

Denne formiddag skiftes bussens hjul ud med skinner; udsigten fra toget langs med flodens bred giver en unik udsigt og oplevelse af dette naturskønne område. Velankommet til byen Ferradosa, og ombord på bussen igen, skal I ud at opleve nogle af Portugals smukkeste udsigtspunkter, og I nyder en vidunderlig gåtur mellem mandeltræer og oliven, frem til landsbyen Pereiros, hvor gamle traditioner i høj grad holdes i hævd! Her skal nydes en lokal frokost af lokale råvarer.

 

Endnu en skøn dag sluttes af tilbage i de bedste rammer på vingården, hvor I kan nå en dukkert i poolen, en gåtur i vinmarkerne eller et besøg i den nærliggende, lokale landsby.

 

Dag 7 – Dourofloden til lands, til vands og til fods

I dag bliver det tid til at tage afsked med dette vidunderlige område, men inden da skal I trække i de gode sko, og lade det fantastiske landskab og de historiske landsbyer tryllebinde jer. Fra landsbyen Pinhão skifter I perspektiv, når I stævner ud fra havnen til en sejltur ombord på en traditionel træbåd, ”rabelo”, der oprindeligt blev brugt til fragten af vintønder på Dourofloden.

 

Efter denne skønne afsked Duorodalen sættes kursen tilbage mod kysten til byen Porto. En gåtur i det historiske centrum tager jer med til flotte seværdigheder, såsom ”verdens smukkeste bibliotek” Lello, tvillingekirkerne Carmo og Carmelitas og den gamle, udsmykkede togstation S. Bento. Porto er uden tvivl én af Portugals smukke byer, og er endnu et højdepunkt på rundrejsen. Sidst på eftermiddagen indlogeres I på jeres hotel nær byens centrum.

 

Dag 8 – Prikken over i’et

Selvom rundrejsen nærmer sig sin ende, er der stadig adskillige store oplevelser i vente. Blot 60 kilometer nord for Porto, finder I den romerskgrundlagte by Braga, hjem for det religiøse monument Bom Jesus do Monte. I bestiger den imponerende trappe i barokstil for at besøge kirken på toppen – et populært monument blandt pilgrimsrejsende!

 

Efterfølgende sætter I prikken over i’et for rundrejsen, når I besøger den famøse herregård Sezim, producent af den lokale ”vinho verde”, som I bliver meget klogere på. Besøget på herregården ender med en skøn frokost på terrassen, inden dagens udflugt går videre til den byen Guimarães, der også er på UNESCOs verdensarvsliste. Guimarães er en helt speciel by i det portugisiske samfundssind, da det siges, at det er her, den portugisiske nation blev født. Resten af aftenen er til fri afbenyttelse med perfekt mulighed for en lækker middag i bydelen Ribeira.

 

Dag 9 – Hjem til Danmark

Efter rundrejsens mange store oplevelser, er det blevet tid til at vende næsen tilbage mod Danmark. I kører til lufthavnen i Porto fra morgenstunden, hvorfra I flyver til København med ankomst om eftermiddagen efter en kort mellemlanding i Lissabon.


Hoteller

 

I skal bo på følgende hoteller:

  • Porto: 4* Neya Porto Hotel - se mere her
  • Douro Valley: 4* Hotel Quinta da Pacheca - se mere her
  • Obidos: 4* Pousada de Vila de Obidos - se mere her.
  • Lisbon: 4* Hotel Marques de Pombal - se mere her

Flyinformation

Der flyves med TAP Air. 

 

Flytider København:

Udrejse den 8. august 2022:

  • Afgang København kl. 06.00
    Ankomst Lissabon kl. 08.50

 

Hjemrejse den 16. august 2022:

  • Afgang Porto kl. 10.00
    Ankomst Lissabon kl. 11
    Mellemlanding i Lissabon
  • Afgang Lissabon kl. 12.15
    Ankomst København kl. 16.50

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Over Alle Bjerge

Over Alle Bjerge er specialiserede i at tilbyde unikke, skræddersyede rundrejser i hele verden – altid med dansk rejseleder. En rejseform, som folkene bag har mere end 20 års erfaring med. Over Alle Bjerge er grundlagt af Kasper Bøndergaard, der har rejst i over 70 lande og selv har over 16 års erfaring som rejseleder, arrangør, pioner og eventyrer.

 

Over Alle Bjerge tilbyder rejser, der er lidt ud over det sædvanlige og giver oplevelser for livet. Oftest til steder, hvor kun få andre turister har været. Over Alle Bjerge sammensætter deres rejsepakker, så I kan have fokus på at nyde oplevelserne og rejsen uden at skulle tænke på det praktiske i forhold til fly, hotel, transport, guider, udflugter, entréer m.m. Derfor er der altid en dansk rejseleder med, der kan binde rundrejsen sammen og fortælle de gode historier, der hører til de steder, I besøger, og som samtidig sørger for, at der er styr på alt det praktiske. 

 

Over Alle Bjerge er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2894.

 

Når I har modtaget jeres værdibeviser, skal I inden for 48 reservere rejsen hos Over Alle Bjerge på mail: kasper@overallebjerge.dk.

 

I forbindelse med bestilling bedes I oplyse:

  • Fulde navne ifølge pas
  • Pasnumre
  • Fødselsdato og år
  • Nationalitet
  • Køn

 

Vi anbefaler, at I udover jeres rejseforsikring, som gælder på selve rejsen, også har en afbestillingsforsikring, der gælder før afrejse i tilfælde sygdom m.m. 

 

Når kampagnen afsluttes den 7. juni 2022, modtager I hurtigst muligt en reservationsbekræftelse på den mail, som I har opgivet til SPOTdeal. 

 

Her vil I også modtage informationer forud for rejsen. 1-2 uger inden afrejse modtager I også flybilletter som E-billet. Hvis I ikke modtager disse, skal I kontakte Over Alle Bjerge på kasper@overallebjerge.dk

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål rejsen kan Over Alle Bjerge kontaktes på tlf.: 40 93 98 36.

 

Betaling

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Over Alle Bjerge på tlf.: 40 93 98 36.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

  • Fly fra København – Lissabon t/r 
  • 23 kg bagage og 8 kg håndbagage
  • 9 dages program fyldt med oplevelser (se programmet nedenfor)
  • Entré på alle nævnte udflugter
  • Togtur i Douro dalen - ca. 1 time
  • Sejltur på Douro floden
  • Vinsmagning ved Casa de Sezim (to vine)
  • Vinsmagning ved Quinta da Pacheca (to vine)
  • 6 overnatninger på 4-stjernede hoteller
  • 2 overnatninger på vingård
  • Morgenmad alle dage (dog ikke dag 1)
  • 2 frokoster
  • Dansktalende rejseleder

 

Der tages forbehold for annullering ved begrænset tilmelding.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Købet kan ikke fortrydes. 

 

Over Alle Bjerger er registreret i rejsegarantifonden med nr. 2894. 

 

Ikke inkluderet i rejsen:

  • Forsikringer - afbestillingsforsikring og rejseforsikring
  • Øvrige måltider og drikkevarer til måltiderne
  • Drikkepenge

 

Den oplyste pris i dette tilbud er baseret på Over Alle Bjerges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Over Alle Bjerge.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Over Alle Bjerge

Julius Bloms Gade 29 , 2200 København N
Hjemmeside |

Sidste chance: 07. juni 2022 kl. 23:59

Rundrejse i Portugal