Mobiltaske til cykelstyr

Cykelferie i Danmark – eller bare praktisk anlagt? Her får du en smart mobiltaske til dit cykelstyr, der gør det let at tage telefonen og bruge mobilens GPS, når du er på farten.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Vil du ud og opleve alt det bedste, Danmark har at byde på? Én af måderne, du kan gøre dette på, er ved at springe på cyklen og køre ud på én af Vejdirektoratets 11 nationale cykelruter. Ruterne er fordelt over hele landet og sikrer alsidige og unikke naturoplevelser for alle aldre.

 

Med denne smarte mobiltaske til cykelstyret, er det muligt altid at have mobilens GPS i synsfeltet og at tage telefonen samt bruge de mange andre funktioner på telefonen, du måtte have brug for, når du er på farten.


Det får du:

  • Mobiltaske til cykelstyr

 

SPOTpris 149 kr. Normalpris 298 kr. Spar 50 %

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 3. juni 2022.


Om mobiltasken

Mobiltasken er vandtæt, og takket være den ekstra følsomme touchfilm, er det muligt at betjene din mobil, mens den er i tasken. Tasken er med dens velcrobånd også let at montere på styret.

 

Mobiltasken er udstyret med en gennemsigtig lomme til mobiltelefonen og refleks på fronten. Tasken er lavet i kraftigt og vandtæt polyester.

 

Foruden din telefon er der også plads til dine nøgler i mobiltasken samt solcremen, din pengepung og hvad du ellers måtte have brug for.

 

Specifikationer:

  • Størrelse: 18,5 x 9,5 x 8,5 cm
  • Passer til mobiltelefoner op til 6,4 tommer
  • Farve: Sort
  • Lavet af TPU 600D polyester

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 3. juni 2022.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb. 

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 1 stk. mobiltaske til cykelstyr. 

 

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Flexstore. 

 

Returadresse:
Flexstore 
Højvænget 8
3000 Helsingør

 

Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Flexstore.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Flexstore

Højvænget 8, 3000 Helsingør
Kundeservice er åben alle hverdage fra kl. 9.00-15.00
service@flexstore.dk
Tlf.: 53 60 49 45
CVR: 41781459
Hjemmeside |

Sidste chance: 27. maj 2022 kl. 23:59

Mobiltaske til cykelstyr