Efterårsforkælelse på Dyvig Badehotel

Dyvig Badehotel - Relais & Chateaux er ét af Danmarks smukkeste badehoteller og er indbegrebet af ren luksus. Opholdet er inkl. 1 overnatning, 4-retters gourmetmiddag med tilhørende vinmenu, kaffe med kage og morgenmad.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Vi er stolte af at kunne sige, at vi som oftest må melde udsolgt, når vi har Dyvig Badehotel på SPOTdeal. For Dyvig Badehotel er eftertragtet hver evig eneste gang, det går på - og med god grund.

 

Dyvig Badehotel er ganske enkelt en perle blandt danske badehoteller. Et sted, hvor rammerne former oplevelsen, hvor tiden er jeres egen, og hvor I kan leve det søde liv. 

 

Dyvig Badehotel er blevet optaget i den luksuriøse guide Relais & Chateux, som det kun sjette danske etablisement. Relais & Chateaux er en eksklusiv sammenslutning af landemærkehoteller og restauranter, der drives uafhængigt, men som deler en passion i forhold til autenticitet og lokal kultur, og som ønsker at værne om og fremme mangfoldigheden inden for verdens køkkener og traditioner for gæstfrihed. Samtidig har de forpligtet sig til at bevare lokal arv og miljø. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at dette er en stor ære for Dyvig Badehotel.

 

Stedet er med en glad gæsts rosende ord ”topklasse”. Faktisk er gæstens ord så rammende, at vi ikke kan sige det bedre selv:

 

TOPKLASSE

"Ingen andre ord er dækkende. Vi havde booket et ophold med overnatning, 4-retters menu og tilhørende vine samt lidt lækkert til eftermiddagskaffen. Alt var en fornøjelse, fra beliggenhed, de små detaljer overalt på hotellet, maden og vinen, servering, værelset, morgenmaden. Kunne man give 6-stjerner, var det her.

Fantastisk oplevelse - vi kommer tilbage på et tidspunkt.

 

Kan klart anbefales."


Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i charmerende superior værelse 
 • Friskmalet eftermiddagskaffe med én udvalgt konditorkage fra Dyvigs populære kagemontre - serveres i salonen eller på terrassen*
 • Amstrups "havsnacks" - serveres ved ankomst til bordet i restauranten
 • 4-retters middag afstemt efter årstiden
 • 4-retters vinmenu med 1 glas pr. ret - afstemt efter menuen og årstiden
 • Dyvigs overdådige morgenmad De Lux med lokale specialiteter
 • Hildon vand - privat label "Dyvig Badehotel"


SPOTpris 3.498 kr. for 2 personer - kun 500 ophold til salg. 

 

Opholdet kan benyttes fra den 1. oktober til og med den 18. december 2022. Ankomst kan ske søndag-torsdag.

 

Bemærk: Opholdet kan ikke benyttes i uge 42. Opholdet kan ikke anvendes med ankomst på helligdage eller i forbindelse med andre tilbud.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Dyvig Badehotel.

 • Opgradering til De Lux Værelse med havudsigt: 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til De Lux Værelse No. 5 med sauna eller De Lux værelse No. 21 på 1. sal mod skoven: 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til De Lux Terrasse-værelse med havudsigt i stueetagen No. 1 og No. 4: 750 kr. pr. værelse pr. nat

 

*Hver torsdag er det muligt at få ændret jeres eftermiddagskaffe til 15 minutters nakkemassage hos Dyvig Badehotels wellness-behandler. Dette skal meddeles ved reservation af opholdet.


Dyvig Badehotel

Vel ankommet til Dyvig Badehotels idylliske rammer på det nordlige Als, bliver I mødt af det venlige personale, der hjælper jer med at komme godt på plads.

 

I vil hurtigt føle jer hjemme på hotellet med dets massive plankegulve, stuer en suite, smukke fløjdøre og rustikke fliser, der det til trods, at Dyvig Badehotel er et topmoderne hotel, skaber en helt særlig, rustik hygge på stedet.

 

Alt efter vejret, kan I nu finde plads i salonen eller på terrassen til en kop friskmalet eftermiddagskaffe med en konditorkage til, der kan vælges blandt udvalgte kager fra Dyvigs populære kagemontre.

 

Efter eftermiddagskaffen er det oplagt at strække benene ved vandet og nyde omgivelserne i smukke efterårsfarver, eller slappe af på jeres superior-værelse, der er beliggende på hotellets 1. sal og vender ud mod skoven. Alle hotellets 20 værelser er individuelt og eksklusivt indrettet med bl.a. smukke blomstrede tapeter, dyner fra Ringsted Dun og senge fra Jensen DK.

 

Når I senere træder ind i Dyvig Badehotels gourmetrestaurant Amstrup & Vigen, bliver I mødt af stedets tjenere, der iklædt deres markante hvide skjorter og sorte ærmeholdere viser jer til jeres bord, der er dækket med Flora Danica porcelæn. Den inkluderede gourmetmiddag indledes med Amstrups "havsnacks", så I kan finde jer til rette i den prisvindende restaurant, mens I nyder udsigten til vandet og lystbådehavnen.

 

Herefter følger en 4-retters middag, der er afstemt efter årstiden. Middagen serveres sammen med en vinmenu, hvor der til hver ret serveres ét glas vin, der af sommelieren er blevet afstemt efter både maden og årstiden. Menuen er sammensat af gastronomichef John Bech Amstrup, der bl.a. har en fortid på det luksuriøse Ruths Hotel i Skagen og på Schackenborg Slotskro i Møgeltønder. Amstrup driver køkkenet med fokus på danske og franske råvarer, og lader råvarerne stå for sig selv ved kun at bruge 4-5 forskellige smagsindtryk pr. ret.

 

Efter en god nats søvn kan I glæde jer til at stå op til endnu en gastronomisk forkælelse i selskab med Dyvig Badehotels overdådige morgenmad De Lux. Til morgenmaden serveres Arabicakaffe eller te fra Perch København og et glas 'Blanc de Blanc' mousserende vin. Selv morgenbordet er et overflødighedshorn, der bl.a. byder på friskpresset appelsinjuice, lokal æblemost fra Hestahavegaard, håndlavede rundstykker, speltbrød og rugbrød fra Dyvigs konditori, Slagter Nielsen's spegepølser og rullepølse, Dyvigs hjemmerøgede havlaks og gravede havlaks med sennepscreme, osteudvalg, økologiske blødkogte æg, frisk frugt og yoghurt.


Begejstrede gæster

Dyvig Badehotel får af gode grunde mange rosende ord med på vejen fra deres gæster. Vi har samlet et par eksempler:

 

 • Sublimt - intet mindre!
  "Alt spiller max på Dyvig! Fra du ankommer, til du forlader stedet er hele oplevelsen perfekt: servicen, maden, omgivelserne og værelserne. Det er ubetinget et af de fineste og bedste steder man kan få en perfekt oplevelse!"
 • Dyvig er ren nydelse og afslapning
  "Endnu en gang har vi været på Dyvig, og endnu en gang har det været et fremragende ophold - Dyvig Ophold. Det var svært at få booket et ophold pga. stor efterspørgsel, så vi måtte "nøjes" med Bitten Clausen Suiten! Det er et herligt sted - også når vejret ikke er det bedste. Man oplever altid en super kompetent betjening. Og, så var maden bare en stor oplevelse. Vi glæder os allerede til vi skal til Dyvig næste gang.

Flotte anmeldelser, nomineringer og priser
Siden åbningen i sommeren 2010 har Dyvig Badehotel begejstret både anmeldere og gæster. Senest har hotellet fået hele 6 nomineringer til Den Danske Spiseguides årlige prisuddeling 2021, hvor de vandt i kategorierne Årets Avec & Vinkort og Årets Bistro/Brasseri.

 

 • Fem stjerner ud af seks mulige i Berlingske august 2019: "Måltidet er til ende, og vi konkluderer, at Danmark har fået et nyt stop på den klassiske rute med gastronomiske getaways, (...)" Og "Her på det nye gamle badehotel i Dyvig forkæler man sine gæster med skamløs luksus og grænseløs service som få andre steder i landet."
 • Børsen anmeldte Dyvig Badehotels frokostrestaurant i juni 2019: "(...) jeg kan varmt anbefale stedets brasserie, og jeg vil tro, gourmetrestauranten endda er en større oplevelse, men den har jeg så til gode.
 • Vinder af årets Avec & Vinkort 2019 fra den Danske Spiseguide.
 • Årets Brasserie 2019 i Den Danske Spiseguide.
 • Nomineret som 'Årets Bo & Spis Adresse' i 'Den danske Spiseguide' i både 2013, 2014, 2015, 2017 og 2019.
 • Dyvig Badehotel vandt i 2017 den internationale pris som 'Luxury Waterfront Hotel of the Year', og de er også blevet hædret med en plads i Luxury Travel Guide 2016.
 • Wine Spectator i New York har givet vinkortet i 2018/2019 'Best of Award of Excellence' med 2 vinglas ud af 3. Kun 92 restauranter i verden har 3 vinglas og 1200 har med 2 vinglas.
 • Børsen Gazelle-vinder i 2014 og blev i 2013 nomineret til 'Årets Sommelier'.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold senest den 1. august 2022 hos Dyvig Badehotel på tlf.: 73 16 43 00. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte til hotellet ved reservationen af opholdet.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender. Ved spørgsmål kan Dyvig Badehotel kontaktes på tlf.: 73 16 43 00. 

 

Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Opholdet kan benyttes fra den 1. oktober til og med den 18. december 2022. Ankomst kan ske søndag-torsdag.

 

Bemærk: Opholdet kan ikke benyttes i uge 42. Opholdet kan ikke anvendes med ankomst på helligdage eller i forbindelse med andre tilbud.

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Dyvig Badehotel.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i charmerende superior værelse 
 • Friskmalet eftermiddagskaffe med én udvalgt konditorkage fra Dyvigs populære kagemontre - serveres i salonen eller på terrassen*
 • Amstrups "havsnacks" - serveres ved ankomst til bordet i restauranten
 • 4-retters middag afstemt efter årstiden
 • 4-retters vinmenu med 1 glas pr. ret - afstemt efter menuen og årstiden
 • Dyvigs overdådige morgenmad De Lux med lokale specialiteter
 • Hildon vand - privat label "Dyvig Badehotel"

 

Opholdet kan benyttes fra den 1. oktober til og med den 18. december 2022. 

 • Ankomst i oktober, november og december 2022: Søndag til torsdag

 

Bemærk: Opholdet kan ikke benyttes i uge 42. Opholdet kan ikke anvendes med ankomst på helligdage eller i forbindelse med andre tilbud.

 

Tillæg 

Aftales og afregnes direkte med Dyvig Badehotel.

 • Opgradering til De Lux Værelse med havudsigt: 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til De Lux Værelse No. 5 med sauna eller De Lux værelse No. 21 på 1. sal mod skoven: 350 kr. pr. værelse pr. nat
 • Opgradering til De lux Terrasse-værelse med havudsigt i stueetagen No. 1 og No. 4: 750 kr. pr. værelse pr. nat

 

*Hver torsdag er det muligt at få ændret jeres eftermiddagskaffe til 15 minutters nakkemassage hos Dyvig Badehotels wellness-behandler. Dette skal meddeles ved reservation af opholdet.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Dyvig Badehotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Dyvig Badehotel.

 

    Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

    Dyvig Badehotel

    Dyvigvej 31, 6430 Nordborg
    Tlf.: 73 16 43 00 | CVR: 30569733 | dyvig@dyvigbadehotel.dk | Hjemmeside |

    Sidste chance: 01. juni 2022 kl. 23:59

    Dyvig Badehotel - Relais & Chateaux