Moules frites på historiske Restaurant Vita

Sidste chance!

Besøg historiske Restaurant Vita i Store Kongensgade ved Kongens Nytorv og glæd dig til at nyde moules frites i den legendariske restaurant eller udenfor på terrassen.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Nu har du mulighed for at nyde moules frites hos den legendariske Restaurant Vita i Store Kongensgade. Du kan nemlig se frem til at få serveret hvidvinsdampede blåmuslinger med hjemmelavede fritter og aioli.

 

Med restaurantens placering i det smukke, gamle hofapotek kan du se frem til at nyde et godt måltid i historiske rammer, hvor kærligheden til maden og historien bag retterne skinner tydeligt igennem. Er vejret til det, så er der naturligvis mulighed for, at spise udenfor på restaurantens hyggelige terrasse. 

 

Hos Restaurant Vita er alle retter tilberedt med gode, danske råvarer, og det smilende personale står altid klar til at give dig en god oplevelse.


Det får du:

 • Hvidvinsdampede blåmuslinger med hjemmelavede fritter og aioli

 

SPOTpris 145 kr. pr. person.

 

Værdibeviset kan indløses alle dage kl. 11.00-16.00 til og med den 31. juli 2022.


Legendarisk i København

Restaurant Vita er kendt af de fleste københavnere som et sted, hvor der kan spises hele natten, og hvor man kommer for at høre livemusik i pianobaren.

 

Et besøg i den autentiske restaurant er som at træde ind i historien, da de smukke lofter er bevarede, og de autentiske vægge med det originale tapet samt flotte lysekroner pryder lokalerne. Restaurant Vita er et ægte klenodie og kendt som en af Københavns mest legendariske restauranter.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Bord reserveres senest dagen før på tlf.: 33 11 80 11 eller online på https://restaurantvita.dk. Oplys venligst, at det er en SPOTdeal.

 

Medbring værdibeviset printet eller på mobil.

 

Værdibeviset kan indløses alle dage kl. 11.00-16.00 til og med den 31. juli 2022.

Én unik kode gælder for moules frites til 1 person.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Vita.

 

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Restaurant Vita

   Store Kongensgade 25, 1264 København K
   Tlf.: 33 11 80 11 | CVR: 39134454 | mail@restaurantvita.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 29. maj 2022 kl. 23:59

   Moules frites hos Restaurant Vita