Rejse til ø-perlen Ischia

Oplev den utroligt smukke ferie-ø, Ischia, der ligger ved Amalfikysten i Italien, med dets frodige natur, gyldne sandstrande og undersøiske kilder. Rejsen inkluderer 7 overnatninger, halvpension, transfer og fly fra CPH.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

De gamle romere var kloge, og de havde fat i mange ting omkring livet - én af dem var, at det skal nydes. Derfor var en af deres fortrukne ferieøer også Ischia. Og efter denne rejse er der også store chancer for, at den smukke ø bliver et af jeres foretrukne feriesteder. 

 

Ischia er en vulkanø, men har stadig en utroligt frodig natur og flotte, gyldne sandstrande. Der er også masser af oplevelser til jer, der har en feriesmag, der rækker ud over strandture og sol. I finder bl.a. undersøiske kilder, som efter sigende skulle være lige så sunde, som de er behagelige at opholde sig i og spændende at udforske. 

 

Blot indsejlingen til Porto d’Ischia er en sand fornøjelse og en oplevelse i sig selv. Selve sejlturen tager cirka 50 minutter fra havnen i Napoli og sker i flyvebåd. Den 789 meter høje vulkan Monte Epomeo troner flot op i horisonten. Den næsten cirkelformede havn er en gammel krater-sø med palmer på kajen. Så det er blot at læne jer tilbage og nyde alt det, der venter jer. 


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København – Napoli t/r
 • 10 kg bagage og en lille håndtaske
 • Transfer fra lufthavnen til øen t/r
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Cleopatra
 •  Halvpension (morgen og aftensmad)

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

Den 23. juni 2022 - SPOTpris 7.495 kr.

Den 30. juni 2022 - SPOTpris 8.495 kr.

Den 7. juli 2022 - SPOTpris 9.995 kr.

Den 14. juli 2022 - SPOTpris 9.495 kr.

Den 21. juli 2022 - SPOTpris 9.495 kr.

Den 1. september 2022 - SPOTpris 7.495 kr.

Den 8. september 2022 - SPOTpris 7.295 kr.

Den 15. september 2022 - SPOTpris 7.495 kr.

Den 22. september 2022 - SPOTpris 6.795 kr.

Den 29. september 2022 - SPOTpris 5.795 kr.

Den 6. oktober 2022 - SPOTpris 5.495 kr.

Den 13. oktober 2022 - SPOTpris 5.995 kr.

Den 20. oktober 2022 - SPOTpris 5.295 kr.

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Der er et begrænset antal værdibeviser til salg.


Hotel Cleopatra

Hotel Cleopatra, der er jeres base under jeres ophold på Ischia, tilbyder udendørs swimmingpool med kildevand om sommeren samt restaurant.

 

Sådan skal I bo

Værelserne på Cleopatra har moderne møbler i middelhavsfarver og er udstyret med aircondition, satellit-tv og balkon. Samtlige værelser har derudover eget badeværelse med hårtørrer og toiletartikler, og der er gratis wi-fi overalt. Værelserne har udsigt over haven, swimmingpoolen eller de omkringliggende bakker - så I skal bare ankomme, tjekke ind og nyde udsigten og livet.


Autentiske ø-oplevelser

Ischia har flere mindre byer, hvor der er rig mulighed for at opleve autentisk ø-liv med små familiedrevne hoteller og restauranter, hvor der kræses om gæsterne. Ischia har sågar flere gange været brugt som stand-in for Capri ved filmproduktioner, når man har ønsket en idyllisk, "uturistet" ø som kulisse. For eksempel blev filmen The Talented Mr. Ripley med en ung Matt Damon optaget på Ischia.

 

Hvis I vil opleve Capri kan I komme dertil fra havnen. Capri er helt sikkert et besøg værd - bl.a. kan I berige jer med en tur til Castello Aragonese, hvor de lokale søgte tilflugt for arabernes togter.

 

Den mest mondæne ferieby på øen er Lacco Ameno med flotte hoteller, smuk natur og termiske kilder. Byen har også en fantastisk strandpromenade, der er perfekt til en slentretur i varmen. 

 

Sydkysten er mere stille end nordkysten, som kan være en del turistet. I byen Sant Angelo finder I mange små hyggelige strande og en havn, der med sit smukke udtryk byder jer velkommen. Kystpromenaden her er helt på niveau med Amalfikysten. 

    

Selvom de største byer på Ischia, som Ischia Porto, Forio og Lacco, efterhånden minder lidt om eksklusive Capri, er der generelt mindre turistet på Ischia og prisniveauet er lidt lavere end på de mere berømte rejsemål i regionen.


Flyinformation

Der flyves med Ryanair.

 

Flytider København:

 • Afgang København kl. 13.05
  Ankomst Napoli kl. 15.40
 • Afgang Napoli kl. 09.55
  Ankomst København kl. 12.40

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Om Vindrose Rejser

SPOTdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 48 timer.

 

Du reserverer hos Vindrose Rejser på mail@vindroserejser.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses fulde navne på alle rejsende som i passet, afrejsedato, eventuelle tilkøb og den unikke kode på værdibeviset. Herefter modtager du den nødvendige rejseinformation direkte fra Vindrose Rejser.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse, kontakt da Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København – Napoli t/r
 • 10 kg bagage og en lille håndtaske
 • Transfer fra lufthavnen til øen t/r
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse på Hotel Cleopatra
 •  Halvpension (morgen og aftensmad)

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 31. maj 2022 kl. 23:59

Rejse til Ischia