Rejse til Azorerne

Sidste chance!

Oplev Azorerne med den bjergtagende natur. Bo på 4* hotel med wellness og kom på hval- og delfinsafari. Rejsen inkluderer 7 overnatninger på The Lince Azores i Ponta Delgada, tryghedspakke, dansktalende rejseleder og fly fra BLL/CPH.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Midt i Atlanterhavet ligger den smukkeste ø-gruppe, Azorerne. Her venter et overflødighedshorn af smuk natur, naturfænomener og nogle af jordklodens fantastiske underfundigheder. Noget I bl.a. kan opleve på den inkluderede hval- og delfinsafari.

 

Øgruppen har flere gange været kåret til de mest besøgsværdige øer af National Geographic, og det er ganske let at forstå. 

 

Tryghedsgaranti: Der er tryghedspakke på denne rejse. Læs mere længere nede.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København - Azorerne t/r
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse på The Lince (kat 4)
 • Morgenmad
 • Udflugt - hval- og delfinsafari
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund og København – ved bestilling hos Bravo Tours min 60 dage før afrejse

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

 

Billund:

Den 2. august 2022 - SPOTpris 5.699 kr.

Den 9. august 2022 - SPOTpris 5.699 kr.

Den 16. august 2022 - SPOTpris 5.699 kr.

Den 23. august 2022 - SPOTpris 5.699 kr.

Den 30. august 2022 - SPOTpris 5.699 kr.

Den 6. september 2022 - SPOTpris 5.799 kr.

Den 13. september 2022 - SPOTpris 5.799 kr.

Den 20. september 2022 - SPOTpris 5.799 kr.

Den 27. september 2022 - SPOTpris 5.499 kr.

Den 4. oktober 2022 - SPOTpris 5.499 kr.

Den 11. oktober 2022 - SPOTpris 4.999 kr. (UDSOLGT)

 

København:

Den 2. august 2022 - SPOTpris 5.699 kr.

Den 9. august 2022 - SPOTpris 5.699 kr.

Den 16. august 2022 - SPOTpris 5.699 kr.

Den 23. august 2022 - SPOTpris 5.699 kr.

Den 30. august 2022 - SPOTpris 5.699 kr.

Den 6. september 2022 - SPOTpris 5.799 kr.

Den 13. september 2022 - SPOTpris 5.799 kr.

Den 20. september 2022 - SPOTpris 5.799 kr.

Den 27. september 2022 - SPOTpris 5.499 kr.

Den 4. oktober 2022 - SPOTpris 5.499 kr.

 

Tilkøb
Tilkøbes direkte hos SPOTdeal i købsprocessen. 

 • Opredning barn (2-11,99 år) Alle datoer - SPOTpris 3.999 kr.

 

Prisen er pr. person.  Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tilkøb
Aftales og afregnes direkte med Bravo Tours:

 • Afbestillingsforsikring: 249 kr.
 • Årsrejseforsikring: 299 kr.
 • Transport til og fra hotel: 150 kr.
 • Mad om bord på flyet: 200 kr.
 • Bagage (20 kg t/r): 240 kr.

4-stjernet hotel med fantastisk beliggenhed 
Det skønne, 4-stjernet hotel The Lince Azores ligger i den lidt mere stille del af Ponta Delgada og har den skønneste udsigt over byen og havet. Til trods for, at hotellet ligger i rolige omgivelser, så er der altså ikke langt til hverken centrum, havnen eller restauranter. Dette hotel er perfekt for jer, der drømmer om ferie, hvor der ikke er langt til hverken spændende oplevelser og et hyggeligt byliv.

 

The Lince Azores er moderne indrettet og har alle de faciliteter, I skal bruge for at få en god og afslappende ferie. Hotellet har et dejligt wellnessområde, hvor der både er sauna, Jacuzzi og tyrkisk bad. Her er også en indendørs swimmingpool, hvor I kan slappe af og nyde tilværelsen på en af solsengene efter en god dag med masser af oplevelser. Har I brug for at holde jer i gang, mens I er på ferie, kan I benytte jer af hotellets fitnesscenter.

 

I hotellets restaurant, Le Lynx Restaurant, bliver der serveret en lækker og alsidig morgenmadsbuffet. 

 

The Lince Azores ligger kun 1 km fra Ponta Delgadas hyggelige havneområde og kun 800 meter fra centrum, hvor I finder masser af restauranter, barer, butikker og flere gode seværdigheder. Skulle I få lyst til opleve endnu mere af øen, så har receptionen i hotellet åbent 24 timer i døgnet, og de vil altid gerne hjælpe med gode tips og råd til, hvad I bør se, og hvor I kan tage hen.

Sådan skal I bo

Når I opholder jer på The Lince Azores bor I i dejlige og moderne indrettede dobbeltværelser. Værelserne er udstyret med enten en dobbeltseng eller to enkelsenge, eget toilet/bad, telefon, TV, safebox, minibar, hårtørrer, aircondition og WIFI. På dobbeltværelserne er der plads til max 2 voksne og 1 barn. 


Om Azorerne

I behøver ikke at rejse til verdens ende for at se paradis, I kan nøjes med at rejse til Azorerne. Det er de ord, der bedst beskriver Azorerne. Selv om hovedøen São Miguel ikke er særlig stor, så skifter naturen konstant karakter. Øen er rig på både flora og fauna samt varme kilder, og i havet omkring øen lever både hvaler og delfiner. At se de enorme kaskelothvalerne og delfiner danse. Det er en ubeskrivelig oplevelse. 

 

I kan nøjes med at nyde og opleve, men I har også rig mulighed for at være aktive på Azorerne. Oplev naturen på allertætteste hold med smukke vandreture. I kan også tage en tur på mountainbike, hvor ruterne er ubeskriveligt smukke. Eller hvad med klatring eller en tur i kajak? Vil I selv fange fisken til aftensmaden, er havet omkring Azorerne den perfekte legeplads, og I har på samme tid rig mulighed for at spotte delfiner, spækhuggere og hvaler. Mulighederne er mange! 

 

Azorerne er stadig uspoleret og fri for masseturisme, hvilket bestemt også afspejles i et aldeles rimeligt prisniveau. Ø-gruppen består af ni øer med São Miguel som hovedø. Her vil I elske den smukke havnepromenade i den største by, Ponta Delgada, hvor I kan suge maritime indtryk til jer i de små idylliske, brolagte gader. Besøg også de mange restauranter og markeder, der bugner af frisk fisk i mange arter og smukke farver, og menukortet rummer alt for enhver smag af lækre fiske- og kødretter. Bravo Tours holder til i og omkring hovedbyen Ponta Delgada, samt i Furnas, som er en by omgivet af varme kilder, der strømmer op fra jordens indre.

 

På hovedøen São Miguel ligger der to fremragende golfbaner med 18 og 27 huller. Banerne tilbyder spil i naturskønne og grønne omgivelser. Bestil jeres starttider hjemmefra, så er I sikre på, at I kan spille, når I har lyst. Kontakt Bravo Tours for mere information. 

 

Det siges, at man kan opleve alle årstider på en dag på Azorerne, så pak en fornuftig kuffert med både badetøj og regnjakke. Gennemsnitstemperaturen ligger på ca. 25 grader i sommermånederne, og blot et par grader lavere i foråret og efteråret. 

 

Azorerne består af ni magiske vulkan-øer, der blev opdaget i 1427. Indtil da var øerne ubeboede, og i dag er de en del af Portugal. Azorerne er bl.a. kendt som verdens smukkeste sted (kåret i 2016 af National Geographic) og sin smukke natur. 


Flyinformation

 

Flytider Billund:

 • Afgang fra Billund kl. 07.50
  Ankomst Azorerne kl. 11.00
 • Afgang fra Azorerne kl. 12.00
  Ankomst Billund kl. 19.25

 

Flytider København:

 • Afgang fra København kl. 07.15
  Ankomst Azorerne kl. 10.30
 • Afgang fra Azorerne kl. 11.30
  Ankomst København kl. 18.35

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Tryghedspakke

Tilbagebetaling inden for 5 hverdage

Som de eneste i Danmark tilbyder Bravo Tours rejsens pris refunderet inden for kun 5 hverdage, hvis Udenrigsministeriet fraråder rejsen. Det betyder, at du trygt kan bestille denne rejse, for Bravo Tours sender dig kun afsted, hvis myndighederne vurderer, at det er sikkert at rejse – ellers får du selvfølgelig pengene igen. Udenrigsministeriets fraråden træder i kraft 14 dage før afrejse.

 

Ombooking af din ferie

Du kan ændre i din rejse, hvis der er mere end 60 dage til afrejse. Du skal ikke give nogen forklaring eller fortælle hvorfor, du ønsker at ændre rejsen – og du bestemmer selv, hvor og hvornår rejsen skal flyttes til blandt Bravo Tours store udbud af rejser.

 

Dette koster 500 kr. person. Ønsker en eller flere personer ikke at deltage i ferien alligevel – fx grundet sygdom eller manglende ferielyst – kan du gratis ændre et eller flere navne på rejsebeviset helt frem til 48 timer før afrejse.

 

Vi gør opmærksom på, at du selv skal betale differencen, hvis du ombooker rejsen til en dyrere ferie. Ombooker eller ændrer du rejsen til en billigere ferie, refunderes differencen ikke.

 

24 timers råd og vejledning

Når du befinder dig på ferien, er det altid rart at have nogen, man kan spørge. Det har du hos Bravo Tours! Her står dygtige, danske rejseledere klar til at tage imod dig. Du kan kontakte dem 24 timer i døgnet på servicetelefonen, og det gælder både, hvis du har brug for et godt ferietip eller et Coronarelateret råd. De kender rejsemålet og de restriktioner, der måske måtte være, ud og ind – for de bor nemlig selv på rejsemålet og er nærmest en af de lokale.


Om Bravo Tours

Bravo Tours tilbyder rejser til hele verden til mere end 40 rejsemål og tilbyder bl.a. charterrejser, safari, rundrejser, golfferier og meget mere. Bravo Tours forfiner dagligt begrebet service - både når I bestiller jeres rejse og selvfølgelig under selve rejsen, hvor alle vil stå på pinde for at hjælpe jer med at få verdens bedste ferie.

 

Bravo Tours er et dansk rejseselskab med hovedkontor i Herning, og uanset om I møder Bravo Tours i Danmark eller i udlandet, så tales der dansk. På rejsemålene møder I de dansktalende rejseledere, som kan hjælpe med alt fra gode tips til at arrangere gode oplevelser for jer.

 

Bravo Tours er medlem af Rejsegarantifonden nr. 3320.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, reserverer du din rejse inden for 1-3 dage. Du reserverer hos Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset. Bemærk: Der er lukket i weekenden. 

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse, kontakt da Bravo Tours på tlf.: 70 10 10 77.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra Billund eller København – Azorerne t/r
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse på The Lince (kat 4)
 • Morgenmad
 • Udflugt - hval- og delfinsafari
 • Dansktalende rejseleder
 • Gratis parkering i Billund og København – ved bestilling hos Bravo Tours min 60 dage før afrejse

 

Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bravo Tours 1998 A/S.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Bravo Tours 1998

Bethaniagade 40, 7400 Herning
Tlf.: 70 10 10 77 | CVR: 41792019 | Service@bravotours.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 21. maj 2022 kl. 23:59

Rejse til Azorerne