Økologiske cremer fra Elisabeth Gierus

Vælg mellem flere økologiske cremer fra Elisabeth Gierus, der vandt ved Danish Beauty Award sidste år. I år er hendes helt unikke Anti Age Solcreme med faktor 50 blevet indstillet - bemærk, at der er begrænset antal til salg af denne variant.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Med faste kunder som Søs Fenger, Ann Lind Andersen fra TV2, Ibi Støving Makienok og topmodel Line Brems har skønhedseksperten Elisabeth Gierus virkelig fået cementeret sig som en topspiller inden for dansk hudpleje. Succesen blev yderligere understreget, da hun i 2021 vandt prisen for Årets Skønhedsbehandling ved Danish Beauty Award, og du kan således se frem til at glæde din hud med produkter af særdeles høj kvalitet.

 

Elisabeth Gierus Skincare er en naturlig og økologisk hudplejeserie, som er udviklet og produceret i Danmark. Kvinden bag mærket er kosmetolog og makeup-artist Elisabeth Gierus, som har specialiseret sig i, hvad det er for naturlige ingredienser, der kan hjælpe os med at bevare en sund og smuk hud. Alle produkter er nøje sammensat af udvalgte ingredienser i høj kvalitet, som er fri for parabener og andre skadelige tilsætningsstoffer.

 

Synlige resultater på kort tid

Når du bruger produkter fra Elisabeths Gierus Skincare, vil du hurtigt opleve en synlig forandring. Din hud begynder nemlig at skille sig af med alle de kemiske affaldsstoffer, som er aflejret i huden. Efter 2-4 uger med Elisabeth Gierus Skincare vil din hud vende tilbage til sin naturlige tilstand med fornyet glød.

 

Pssst... Du kan læse flotte udtalelser om Elisabeth Gierus her.


Vælg mellem:

 • 24 Hour-sæt:
  24 Hour Cream, 60 ml
  Serum Repair, 30 ml
  Multi Vitamin Eye Cream, 15 ml
  SPOTpris 495 kr. Normalpris 1.175 kr. Spar 57 %

 

 • To-i-en dagcreme/solcreme + After Sun Cooling Mist (ved køb af denne pakke følger en overraskelse med):
  Anti Aging Sun Face Cream high SPF 50, 50 ml
  After Sun Cooling Mist, 100 ml
  SPOTpris 255 kr. Normalpris 520 kr. Spar 50 %

 

 • Anti Age-serie (ved køb af denne pakke følger en overraskelse med):
  Anti Aging Firming Day, 60 ml
  Serum Anti Aging, 30 ml
  Anti Age Firming Eye Cream, 15 ml
  SPOTpris 495 kr. Normalpris 1.385 kr. Spar 64 %

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 2-5 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop.

 

Du kan også selv hente din pakke hos Elisabeth Gierus på Gl. Kongevej 171 A.


24 Hour-sættet

24 Hour Cream 

Genopbyggende og fugtende 24-timers ansigtscreme med 100 % naturlig fugt og kollagen. Indeholder anti aging komponenter, som forstærker hudens naturlige collagensyntese, mindsker fine linjer og rynker samt tilfører huden fugtighed. Kan bruges af alle hudtyper.

 

Serum Repair

Indeholder hibiscus, abrikos og e-vitamin, der regenerer hudens celler og dermed behandler din hud for rynker, solskader og ar. 5 dråber bruges i stedet for natcreme, mens 2-3 dråber kan lægges under din dagcreme.

 

Multi Vitamin Eye Cream

Multi Vitamin er en nærende og opstrammende creme med A- og E-vitaminer samt GLA, der gør huden blød og synligt mere jævn. Reducerer slap hud og rynker.

 

To-i-en dagcreme/solcreme + After Sun Cooling Mist

Anti Aging Sun Face Cream high SPF 50

Denne solcreme har uovertrufne fugtbindende egenskaber hvilket resulterer i øget glathed, blødhed, elasticitet og reduktion af rynker. Cremen er lavet med hyaluronsyre, der har en veldokumenteret anti age effekt, mens Shea-smøren giver en unik sensorisk karakter til cremen, som blødgør og fugter samt vedligeholder hudens smidighed. Aloe Vera tilfører fugt til huden og fornyr celleproduktionen, så huden bevarer sin spændstighed.

 

Anti Aging Sun Face Cream kan med fordel bruges i stedet for din normale dagcreme i sommermånederne, da den både beskytter og booster huden med masser af hualyronsyre.

 

After Sun Cooling Mist
After Sun Cooling Mist er en let spray til ansigtet. Perfekt til anvendelse på solbrændt hud efter brusebad eller badekar.
Cremen indeholder aloe vera, der giver en genopfriskning til solbrændt og varm sommerhud. Den økologiske aloe vera mist virker kølende, lindrende og fugter huden.

 

Anti Age-serie

Anti Aging Firming Day

En opstrammende dagcreme med beskyttende antioxidanter, anti-cellefornyende A+E-vitaminer og granatæblekerner, der stimulerer hudens collagenproduktion.

 

Serum Anti Aging

En opstrammende ansigtsserum, der indeholder cellefornyende A+E-vitaminer samt regenererende og økologisk koldpressede granatæblekerner. Ingredienserne stimulerer hudens produktion af collagen på en effektiv og dybdegående, men samtidig skånsom, måde, hvilket gør den perfekt til alle hudtyper. Kan anvendes hver morgen under dagcremen og om aftenen i stedet for natcreme.

 

Anti Age Firming Eye Cream

En kølende, opstrammende og beskyttende øjencreme, der formindsker rynker. Den indeholder ekstrakt af figen, bomuld og vejbred (Plantago lanceolata), der stimulerer collagenproduktionen. Cellefornyende A+E-vitaminer og granatæblekerner med beskyttende antioxidanter.

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 2-5 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb. 

 

Ønsker du at hente din pakke i stedet? Så skal du straks efter købet af dealen kontakte Elisabeth Gierus på info@elisabethgierus.com og oplyse, at du ønsker denne mulighed. Pakken han afhentes på Gl. Kongevej 171A, 1850 Frederiksberg C, når du har modtaget en bekræftelse.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for den købte hudpleje fra Elisabeth Gierus Skincare. 

 

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Elisabeth Gierus. 

 

Returadresse:
Elisabeth Gierus
Gl. Kongevej 171 A
1850 Frederiksberg

 

Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Elisabeth Gierus.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Elisabeth Gierus

  Gammel Kongevej 171 A, 1850 Frederiksberg C
  Tlf.: 40 18 00 14 | CVR: 32941133 | info@elisabethgierus.com | Hjemmeside |

  Sidste chance: 20. maj 2022 kl. 23:59

  Økologiske cremer fra Elisabeth Gierus