Krydstogt til Caribien med All Inclusive

Sidste chance!

Tag på caribisk eventyr på dette skønne krydstogt, hvor du bl.a. besøger Jamaica, Panama og Costa Rica med sol, strand, krystalklart vand og et smittende humør. Rejsen inkluderer 11 dage på vandet med All Inclusive, fly og 1 overnatning på hotel.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Et krydstogt i Caribien er en fortryllende rejse med paradisstrande, azurblåt havvand, reggaemusik, caribisk kultur og en uforglemmelig historie. Her kan du få store oplevelser ved de eksotiske anløb, hvor du kan opleve den lokale befolkning og deres interessante kultur. Ved alle anløb oplever du et charmerende folkeliv og en afslappet atmosfære, og du kan besøge charmerende fortovscafeer på idylliske øer, dykke i det krystalklare vand, svømme med delfiner og slappe af med caribiske rytmer. En absolut charmerende ”sørejse” i det fantastiske caribiske hav.

 

Du rejser fra Danmark til solskinsstaten Florida og har en nat på Miami Beach, inden du den efterfølgende dag går ombord på MSC Divina. Det er et flot og rigtig hyggeligt skib i en god størrelse, så der er masser af faciliteter ombord. Du kan enten deltage i de mange aktiviteter, slappe af med en god bog i en solseng på dækket, nyde en farverig cocktail i én af de mange barer eller noget helt fjerde. På krydstogt drejer det sig om selvforkælelse, afslapning eller aktivitet – du bestemmer helt selv.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Miami t/r
 • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
 • 1 overnatning på hotel på Miami Beach
 • 10 overnatninger ombord på MSC Divina i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • All Inclusive ”Easy” drikkepakke
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

  Vælg mellem følgende afrejse datoer:

   

  Afrejse den 3.-15. november 2022:

  Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 12.990 kr.

  Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 13.490 kr.

  Udvendig Kahyt Bella med begrænset udsigt: SPOTpris 14.990 kr.

  Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 16.290 kr.

  Balkonkahyt Bella: SPOTpris 16.990 kr.

  Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 17.990 kr.

   

  Afrejse den 17.-29. november 2022:

  Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 12.990 kr.

  Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 13.490 kr.

  Udvendig Kahyt Bella med begrænset udsigt: SPOTpris 14.990 kr.

  Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 16.290 kr.

  Balkonkahyt Bella: SPOTpris 16.990 kr.

  Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 17.990 kr.

   

  Afrejse den 1.-13. december 2022:

  Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 12.990 kr.

  Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 13.490 kr.

  Udvendig Kahyt Bella med begrænset udsigt: SPOTpris 14.990 kr.

  Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 16.290 kr.

  Balkonkahyt Bella: SPOTpris 16.990 kr.

  Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 17.990 kr.

   

  Prisen er pr. person. Der skal købes 2 værdibeviser for at benytte tilbuddet.

   

  Bestilling og betaling

  Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 6.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

   

  Ekskl. i prisen:

  Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

  • Obligatorisk servicegebyr: 14 USD pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
  • Indrejsetilladelse til USA (ESTA) – koster ca. 125 kr.
  • Transfers og forplejning i Miami
  • Udflugter
  • Forsikringer

   

  Kahytstyper Bella og Fantastica

  I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet. Bella kahytterne er uspecificerede kahytter. Køber du Fantastica, betyder det visse fordele, som er:

  • De bedst beliggende kahytter på skibet
  • Hvor der er størrelsesforskel, er Fantastica de største
  • Fri servering af morgenmad i kahytten
  • Ønske om tidlig eller sen spisetid kan fremsættes ved bestilling

  Rejserute:

  Dag 1: Fly til Miami. Overnatning på hotel på Miami Beach
  Dag 2: Check in på skibet. 17.00 Afgang Miami
  Dag 3: På havet
  Dag 4: 10.00 – 18.00 Ocho Rios, Jamaica
  Dag 5: På havet
  Dag 6: 07.00 – 17.00 Cartagena, Colombia
  Dag 7: 10.00 – 18.00 Colon, Panama
  Dag 8: 07.00 – 14.00 Puerto Limon, Costa Rica
  Dag 9-10: På havet
  Dag 11: 09.00 – 22.00 Ocean Cay MSC Marine Reserve, Bahamas
  Dag 12: 07.00 ankomst Miami. Hjemrejse.

   

  rutekort_786x430.jpg

   

  Rejsebeskrivelse

  Du flyver fra København til solskinsstaten Florida og har en nat på Miami Beach, inden du den efterfølgende dag går ombord på MSC Divina

   

  Der er afgang fra Miami kl. 17, og efter en dag på havet, hvor du kan blive fortrolig med skibet og nyde godt af alle hendes faciliteter, ankommer du til Jamaica. Øen er velkendt for sin helt specielle rasta- og reggae-kultur – en meget afslappende livsstil. Der lægges til i Ocho Rios på øens nordkyst, hvorfra der tilbydes udflugter, hvor du bl.a. kan opleve de imponerende Dunn’s vandfald, komme på rafting på floden eller svømme med delfiner. Bob Marleys fødested, som i dag er museum, er selvfølgelig også et stort trækplaster, ligesom mange besøger de fascinerende underjordiske grotter kaldet Green Grotto. Disse flotte grotter er igennem tiden blevet brugt til opbevaring af rom, som lager for våbensmuglere og som skjulested for bortløbne slaver.

   

  Cartagena i Colombia, som er næste anløb, er en moderne og travl by, men dens gamle bydel - der er omkranset af, hvad mange mener, er en af verdens mest imponerende bymure – har en helt anden tilbagelænet atmosfære. Her finder du en labyrint af små snævre, brostensbelagte gader, balkoner begroet med bougainvillea og store kirker, hvis tårne kaster skygger over de hyggelige små torve.

   

  Panama er uomtvisteligt forbundet med den spektakulære kanal, hvorigennem masser af skibe passerer hvert år. Du har muligheden for at sejle delvist ind i kanalen og få meget mere information om og se nærmere på den enorme konstruktion. Du kan i stedet også tage ind til den gamle del af Panama City og se mange af de gamle, interessante bygningsværker, eller besøge Embera indianerne i deres landsby efter en kanotur, hvorpå du kan være heldig at hilse på tukaner, aber og dovendyr.

   

  Næste stop er i Costa Rica, hvis navn betyder ”Den rige kyst” pga. rygterne blandt de spanske opdagelsesrejsende om store forekomster af guld og andre rigdomme i området. Landet er også rigt på smuk natur, og du får bl.a. muligheden for at sejle op ad de små floder på udkig efter krokodiller og eksotiske fugle, glide tværs henover den frodige regnskov med farvestrålende papegøjer i en luftgondol eller besøge en kaffeplantage og lære mere om det sorte guld.

   

  Krydstogtets sidste anløb bliver på rederiets egen unikke ø, Ocean Cay Marine Resort. Den ligger i det vestlige Bahamas og er et blomstrende økosystem med krystalklart vand, seks fantastiske strande, en stor lagune, en by i autentisk bahamansk stil og farverige tiki-barer. En perfekt måde at afslutte krydstogtet på med ren afslapning og selvforkælelse i naturskønne omgivelser.

   

  Tilbage i Miami er det tid til at sige farvel til Paradis for denne gang. Efter 12 dage med sol og god stemning flyver du hjem til Danmark.


  Hotel i Miami

  Du bliver indkvarteret 1 overnatning før krydstogtet på et godt hotel (min. 3*) på Miami Beach. Du får et godt værelse med klimaanlæg og eget badeværelse. Bemærk, at overnatningen er uden forplejning, og at en evt. resort fee betales direkte til hotellet.


  Transport

  Rejsen inkluderer fly København – Miami t/r

   

  Udrejse Kl. 06.40-07.50 København - London
  Kl. 09.40-15.35 London – Miami
  Hjemrejse Kl. 18.05-07.45+1  Miami – London
  Kl. 10.00-12.55   London – København

   

  Ombord på flyet er mad inkluderet.

   

  Flytiderne er vejledende, da forskydninger af tiderne kan forekomme på de forskellige datoer. Der tages forbehold for disse ændringer.

   

  Rejsen er ikke inklusive transfers i Miami. Du tager dig selv fra lufthavnen til hotellet og næste dag videre til skibet. Det giver den største frihed til at planlægge tiden i Miami, så den passer bedst til dine ønsker. Ved hjemrejse sørger du ligeledes selv for at komme til lufthavnen. På hjemrejsedagen tilbyder rederiet forskellige udflugter, som slutter i lufthavnen.

   

  Vi anbefaler en taxi eller en shuttlebus, som findes i lufthavnen. En anden mulighed er at tilmelde sig Uber eller lignende service, som er et prisbilligt alternativ til almindelige taxier. Uber er meget udbredt og fungerer upåklageligt i USA.


  Skibet

  Du sejler med et af rederiets populære skibe, MSC Divina. Hun er flot, interiøret er aldeles indbydende og opholdet på skibet er en oplevelse i sig selv for de knap 4500 passagerer, der er plads til. Indendørs har du mange lounger, barer, cafeer, butikker og om aftenen er der musik i flere lounger og det er en nydelse at lytte til klassisk musik i den store åbne hall. Skibet byder også på flot kasino.

   

  Skibet har mange soldæk og flere pools og jacuzzis, og der skal ikke herske tvivl om, at soldækkene er skibets omdrejningspunkt i dagtimerne. Om aftenen er de 2 udendørs poolbarer eftertragtede og flere aftener findes arrangementer på hoved-soldækket.

   

  Du kan lade dig underholde og aktivere næsten døgnet rundt – du har fri adgang til det store og flotte fitnesscenter, flere jacuzzis, løbebane, boldbane og tennis, og du kan deltage i de mange aktiviteter dagen lang. Hver aften tilbydes forestilling i det store 3 etagers teater, og disse forestillinger bør du ikke gå glip af.

   

  Helpension

  Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. Du har også adgang til skibets restaurant, hvor du kan få 3-5-retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har du fast spisetidspunkt og bord.

   

  Drikkepakker

  EASY PAKKEN samt kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet i rejsens pris. Yderligere drikkevarer kan købes efter forbrug, eller du kan vælge en af de fordelagtige drikkepakker. Disse bestilles hos Øster Lindet ved indløsning af dit værdibevis. 

   

  Alle pakkerne kan benyttes i alle barer ombord, hovedrestauranterne og buffeten. De gælder ikke i brandede caféer, minibaren eller room service.

   

  EASY PAKKEN dækker et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et udvalg af husets vin pr. glas, fadøl (mærket kan variere fra skib til skib), et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke.

  Pakken er inkluderet i prisen.

   

  EASY PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 8 EUR eller 9 USD. Pakken inkluderer dine favoritcocktails frosne og klassiske, forskellige spiritusmærker, aperitifs og likører. Et stort udvalg af vine indgår pr. glas samt 10% rabat på vinflasker købt ombord. Stort udvalg af fad- og flaskeøl, alkoholfrie cocktails, sodavand, mineralvand og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter samt på Ocean Cay-anløbet i Bahamas.

  Opgrader til denne pakke for 900 kr. pr. person.

   

  PREMIUM EXTRA PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 13 EUR eller 15 USD. Pakken inkluderer en omfattende mængde af frosne og klassiske cocktails, spiritus af premium brands, aperitifs og likører. Derudover findes et varieret udvalg af vin og champagne pr. glas, 25% rabat på vin- og champagneflasker som købes ombord, og hele udvalget af øl, sodavand, frugtjuices, mineralvand, energidrikke og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter samt på Ocean Cay-anløbet i Bahamas.

  Opgrader til denne pakke for 2.200 kr. pr. person.

   

  MINORS PAKKEN er til mindreårige (3-17 år) og gælder til et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et bredt udvalg af alkoholfrie cocktails, sodavand, energidrikke, mineralvand, smagsnuanceret vand, frugtjuices, varme drikke og softice.

  Pakken er inkluderet i prisen


  Børn i ekstra opredning

  Børn, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt betaler ikke fuld pris. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

  Børn u/18 år - alle kahytstyper: 8.990 kr.

   

  Udflugter

  Ved samtlige anløb tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter, så der er noget for enhver interesse. Udflugterne er med engelsktalende guide, og priserne afhænger af indhold og varighed og ligger derfor typisk på 350-2.000 kr. pr. udflugt. Det komplette udflugtsprogram for krydstogtet kan rekvireres ved henvendelse til Øster Lindet.

   

  Visum og rejsedokumenter

  På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst. Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA). Den søges online og koster ca. 125 kr. – se mere på udenrigsministeriets hjemmeside her.


  Særlige forhold på dette tilbud

  Vi må på dette krydstogt i Caribien med MSC Divina tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

   

  COVID-19

  I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet MSC indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. Protokollen opdateres og tilpasses løbende. På nuværende tidspunkt gælder, at for at komme ombord på et MSC skib skal alle over 4 år være færdigvaccineret, og sidste stik skal være modtaget mindst 14 dage før afrejse. Samtidig skal alle over 2 år fremvise en negativ PCR- eller antigentest, som er maximalt 48 timer gammel. Ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye HEPA-luftfiltre af samme standard, som anvendes på hospitaler, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. Du kan frit gå i land ved de forskellige anløb, med mindre lokale myndigheder indfører restriktioner, som forhindrer dette. Du kan læse meget mere om MSC’s sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

   

  Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i hele 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

   

  Forsikringer

  Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Det er obligatorisk at have en rejseforsikring, som dækker i tilfælde af Covid-19. Forsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

   

  Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, voucher eller lignende.

   

  Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

   

  Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Ved bestilling af rejsen skal oplyses:

  • Fulde navne på alle rejsende som i passet
  • Fødselsdato
  • Pasnummer
  • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
  • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
  • Et mobilnummer pr. kahyt
  • Evt. tilkøb

   

  Bestilling og betaling

  Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du et depositum på 6.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring v. sygdom.

   

  Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43.

   

  Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

  Én unik kode gælder for 1 person.

   

  Rejsen inkluderer:

  • Fly København – Miami t/r
  • 20 kg bagage og 10 kg håndbagage
  • 1 overnatning på hotel på Miami Beach
  • 10 overnatninger ombord på MSC Divina i den valgte kahytskategori
  • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
  • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
  • All Inclusive ”Easy” drikkepakke
  • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
  • Kahytsservice og daglig rengøring
  • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

   

  Prisen er pr. person ved to personer i delt kahyt.

   

   Ekskl. i prisen:

   Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

   • Obligatorisk servicegebyr: 14 USD pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
   • Indrejsetilladelse til USA (ESTA) – koster ca. 125 kr.
   • Transfers og forplejning i Miami
   • Udflugter
   • Forsikringer

    

   Vigtig information

   Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

    

   Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

    

   Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til flyselskabet, hotellet, skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

    

   Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

    

   Vejr og vind

   Du sejler de skønneste steder i Caribien, men også her kan vejret skifte. Som udgangspunkt er gennemsnitstemperaturerne i november og december 25-30 grader også selvom der skulle komme en byge. Ifølge statistikkerne er der ikke mange regnvejrsdage om året. Orkansæsonen i Caribien er typisk fra august til november.

    

   Pas, visum og forsikringer

   På rejsen skal du medbringe pas, som er gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

    

   Indrejse til USA kræver en indrejsetilladelse (ESTA). Den søges online og koster ca. 125 kr. – se mere på udenrigsministeriets hjemmeside her.

    

   Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Den danske sygesikring dækker INTET i forbindelse med sygdom på rejser udenfor Europa. Det er obligatorisk at have en rejseforsikring, som også dækker i tilfælde af Covid-19. Ligeledes anbefales en afbestillingsforsikring, der dækker ved sygdom inden afrejse. Hør nærmere hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

    

   BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

    

   Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier. Ligeledes tages der forbehold for ændringer af flytiderne.

    

   Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

    

   Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

    

   Købet kan ikke fortrydes

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Øster Lindet

   Sønderalle 1, 6630 Rødding
   Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 17. maj 2022 kl. 23:59

   Krydstogt til Caribien med All Inclusive