Hotel Pepita på Bornholm

Sidste chance!

Glæd jer til 3 overnatninger på Hotel Pepita, der ligger tæt på havnen i Sandvig på det nordlige Bornholm. Her får I fantastiske omgivelser og kommer tæt på mange af Bornholms største attraktioner.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Bornholm er gennem de senere år blevet en mere og mere populær destination på det danske feriekort - og det med god grund. Disse grunde kan I selv opleve, når I besøger Hotel Pepita, der ligger tæt ved vandet i Sandvig på Nordbornholm.

 

Sandvig er en fascinerende by, der er præget af bindingsværkshuse og smalle gader, og som ligger tæt på mange af Bornholms største attraktioner. Der er også masser af muligheder for at finde en god restaurant i byen, når sulten melder sig. 

 

Glæd jer til et ophold, hvor I har god tid til at opleve Bornholm og alle øens smukke afkroge - og tid til at gæste byerne, tid til at spise godt og tid til at nyde livet.


Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 3 overnatninger i dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Eftermiddagskaffe med småkager

 

Vælg mellem følgende ankomstmuligheder:

 • Ankomst i maj 2022
  SPOTpris 2.495 kr. 
 • Ankomst i højsæsonen (juni-september 2022)
  SPOTpris 3.495 kr. 

 

Ankomst kan ske på alle ugens dage i den købte periode.

 

Tjek ind: Kl. 15.00

Tjek ud: Kl. 10.00


Om Hotel Pepita

Hotellet er beliggende i Sandvig på det nordlige Bornholm. Det tager under en halv time at finde frem til hotellet fra færgehavnen i Rønne, og I kan undervejs nyde naturen og kystlinjen op lags den vestlige del af Bornholm.

 

Når I ankommer, er det ikke svært at få øje på Hotel Pepita, der med sit smukke bindingsværk ud mod vejen er en flot og i øjenfaldende bygning, der ligger tæt på havnen.

 

Når der er blevet taget godt imod jer, bliver I indkvarteret på et af hotellets store og lyse værelser. Værelserne er alle individuelt indrettet, men har alle eget badeværelse, tv til afslapning og en værdiboks. Der er gratis wi-fi på hele hotellet. Flere af værelserne ligger i stueplan med adgang for gangbesværede. 


Transport til Bornholm

Der er masser af muligheder for at komme til solskinsøen Bornholm. Faktisk kan øen både nås med bil, bus, tog og fly samt fra Køge, København, Billund, Aalborg og Aarhus.

 

Foretrækker I bil, tog eller bus, kan I nemt finde billetter hos Bornholmslinjen, hvor det også er muligt at få gode priser, hvis I er pensionister.


Omgivelserne

På Hotel Pepita er I få skridt fra Sandvigs lille hyggelige havn. Nede ved vandkanten kan I virkelig fornemme, at I befinder jer på en klippeø. Fra havnen kan I ind mod land se flere af de karakteristiske skorstene fra de gamle røgerier, og lidt hen ad kysten ligger Sandvigs fine sandstrand, der i generationer har været en attraktion for både lokale og turister.

 

Med 3 overnatninger på Hotel Pepita har I tid nok til at komme ud og opleve hele Bornholm.

 

Pakker I et par gode sko, så ligger flere af øens store attraktioner inden for rækkevidde af en god gåtur. Hammershus, Hammeren Fyr, Opalsøen, Hammerodde Fyr og de lokale helleristninger ligger alle inden for en gåtur på 3 kilometer hver vej. Det samme gør Allinge, hvor I bl.a. kan finde flere gode spisesteder.

 

I bør også planlægge en tur til Døndalen ved Gudhjem, hvor I kan opleve Danmarks største vandfald. Derfra er der ikke langt til den smukke rundkirke i Østerlars og videre på tværs af øen, hvor I finder Ekkodalen. Afslut eventuelt turen helt mod syd, hvor den smukke Dueodde Strand byder på noget af Europas fineste strandsand.

 

Bornholm er med flere destillerier, bryggerier og andre lokale fødevareproducenter værd at besøge, hvis I er nysgerrige på, hvor godt et ophold kan smage. Er vejret til det, så køb en lokal øl og lidt lokale delikatesser og sæt jer til vandet og nyd det gode liv.


Positive anmeldelser

Hotel Pepita trækker mange roser med sig, og især betjeningen og den imødekommenhed, gæsterne møder på hotellet, bliver fremhævet igen og igen. Vi har samlet et par eksempler på anmeldelser fra Tripadvisor til jer her.

 

"Bornholms bedste placering

En stor anbefaling herfra.

 

Et familiedrevet hotel med sans for service på meget højt niveau. Værten gjorde opholdet fantastisk for hele familien, med deres åbne arme, professionelle tilgang i kombination med passionen for god mad og drikke i restauranten.

 

Til sidst er beliggenheden helt fantastisk, tæt på strand, by, Is og og Strandpromenaden."

 

Anmeldt juli 2021

 

"Stor anbefaling!

Et dejligt hotel med fantastisk beliggenhed og søde ejere!

 

Vil helt klart anbefale stedet. Vi var afsted som par på en forlænget weekend og havde en super oplevelse.

 

Planlægger helt sikkert at komme igen. Bornholm er en dejlig ø med gæstfrie mennesker."

 
Anmeldt maj 2021

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Du reserverer dit ophold hos Hotel Pepita ved at sende en mail til info@pepita.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Ved spørgsmål kan Hotel Pepita kontaktes på mail: info@pepita.dk.

 

Ankomst kan ske på alle ugens dage i den købte periode.

Én unik kode gælder for 2 personer.

 

Opholdet inkluderer:

 • 3 overnatninger i dobbeltværelse
 • Morgenmad
 • Eftermiddagskaffe med småkager

 

Tjek ind: Kl. 15.00

Tjek ud: Kl. 10.00

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotel Pepita.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotel Pepita

Langbjergvej 1, 3770 Allinge
Tlf.: 56 48 04 51 | CVR: 34901430 | info@pepita.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 15. juni 2022 kl. 23:59

Hotel Pepita på Bornholm