EFTERÅRSFERIE I GRÆKENLAND OG TYRKIET

Sidste chance!

Unikt krydstogt med afgang fra spændende Istanbul. Costa Venezia sejler en helt ny rute, der tager jer med til flere byer og øer i Tyrkiet og Grækenland. Rejs i uge 42 eller 43 på et 8-dages krydstogt med helpension fra kun 2.990 kr. pr. person.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Tilbring efterårsferien under lunere himmelstrøg og tag med smukke Costa Venezia på en uges krydstogt på en helt ny rute fra Istanbul med anløb i Tyrkiet og Grækenland.

 

Du vælger selv, om du vil rejse i uge 42 eller 43 - og selvom ruten på de to afgange er forskellig, har begge fokus på Tyrkiet og Grækenland og byder dermed på masser af kulturhistorie, smuk natur og orientalsk stemning.

 

Du kan også vælge at tilkøbe den fordelagtige flypakke med direkte fly fra København og transfer til skibet, der giver dig en komplet pakkerejse. Læs mere om denne mulighed længere nede.

 

Krydstogtskibet, du skal sejle med, hedder Costa Venezia og er blandt rederiets største skib med sine 20 dæk og plads til ca. 5.200 passagerer. Hun bærer kanalbyen Venedigs italienske navn og er dedikeret til netop denne pragtfulde by, der udover kanaler og gondoler også er kendt for sit ikoniske karneval, hvor alle bærer de karakteristiske masker. Den festlige stemning fra denne årlige begivenhed finder du ombord på Costa Venezia året rundt, ligesom du visuelt heller ikke er i tvivl om inspirationen, når du bevæger dig rundt på skibet.


Rejsen inkluderer:

 • 7 overnatningers krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

 

Afrejse 16. oktober 2022 – uge 42

Indvendig kahyt: SPOTpris 3.490 kr.

Udvendig kahyt: SPOTpris 4.490 kr. 

Balkonkahyt: SPOTpris 5.290 kr.

 

Afrejse 23. oktober 2022 – uge 43

Indvendig kahyt: SPOTpris 2.990 kr.

Udvendig kahyt: SPOTpris 3.990 kr. 

Balkonkahyt: SPOTpris 4.990 kr.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Transport til og fra Istanbul
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Tilkøb flypakke:

For en komplet pakkerejse kan der tilkøbes en flypakke, som inkluderer fly København – Istanbul t/r inkl. bagage og transfers til og fra skibet. Pakken tilkøbes direkte hos Øster Lindet ved indløsning af værdibeviset.

Pris pr. person 2.990 kr.

 

Flytider:

 • Afrejse København kl. 11:25
  Ankomst Istanbul kl. 15:35
 • Afrejse Istanbul kl. 15:20
  Ankomst København kl. 17:35

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.


Rejseplan

 

Uge 42:

221016ISTIST_rutekort_786x430.jpg

16. oktober: Check in på skibet i Istanbul
17. oktober: 17:00 Afgang Istanbul
18. oktober: 14:00 – 21:00 Izmir, Tyrkiet
19. oktober: 10:00 – 20:00 Bodrum, Tyrkiet
20. oktober: 09:00 – 20:00 Mykonos, Grækenland
21. oktober: 09:00 – 20:00 Piræus/Athen, Grækenland
22. oktober: På havet
23. oktober: 08:00 Ankomst Istanbul

 

Uge 43:

221023ISTIST_rutekort_786x430.jpg

23. oktober: Check in på skibet i Istanbul
24. oktober: 18:00 Afgang Istanbul
25. oktober: 18:00 Ankomst Kusadasi, Tyrkiet
26. oktober: 18:00 Afgang Kusadasi
27. oktober: 08:00 – 20:00 Piræus/Athen, Grækenland
28. oktober: 08:00 – 20:00 Heraklion/Kreta, Grækenland
29. oktober: På havet
30. oktober: 08:00 Ankomst Istanbul

 

Der tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.


Krydstogtet starter i den tyrkiske storby, Istanbul, hvor du går ombord på Costa Venezia på rejsens første dag. Skibet forlader først byen sidst på eftermiddagen den efterfølgende dag, så der er rig mulighed for at opleve noget af fantastiske Istanbul, der er den eneste by i verden, der spreder sig ind i to verdensdele. Et af byens største vartegn er Den Blå Moské fra det 17. århundrede, der er kendt for sine kupler og minaret og er prydet med 20.000 delikate blå Iznik-fliser i 33 forskellige nuancer. Et andet er Hagia Sofia – et imponerende bygningsværk, der blev bygget som en kirke for siden at blive konverteret til en moské og i dag er museum. I det arkitektoniske mesterværk fremhæves den enorme kuppel, de flotte, velbevarede mosaikker og de 30 millioner guldfliser. Bygningen gemmer også på runeskrift – et levn fra besøgende vikinger. Topkapi Paladset, der igennem 400 år var hjem for sultanen, huser i dag fine udstillinger med guld, jade og orientalsk porcelæn samt den berømte Topkapi diamant. Du kan også komme ind i paladsets harem, der har mange detaljerede udsmykninger og fortæller en spændende historie. Verdens største overdækkede marked ligger også i Istanbul; Grand Bazaar, er en labyrint af 65 snoede gader med samlet 4.000 butikker, caféer og restauranter. Her kan du nyde en kop te, købe eksotiske krydderier og glimtende smykker samt få en tæppedemonstration.

 

Når Istanbul forlades, går turen videre til den tyrkiske vestkyst. I uge 42 besøges Izmir og Bodrum, mens uge 43 byder på 24 timer i Kusadasi. Alle 3 byer er hyggelige, gamle byer med en historisk kerne, dejlige strande og strandpromenader med palmer. Både Izmir og Kusadasi ligger desuden tæt på de berømte antikke perler Efesos og Pergamum, som er en gavebod for den historieinteresserede. Her kan du bl.a. se Artemis-templet, der er et af Antikkens Syv Vidundere.

 

Den græske hovedstad Athen anløbes i begge uger. Den er en vaskeægte storby med masser af seværdigheder og gode shoppingmuligheder. Besøg f.eks. betagende Akropolis, tag en tur med kabelbanen for en fantastisk udsigt eller slentr en tur på Plakaen, hvor du også kan nyde en smagfuld, græsk frokost på en af de hyggelige beværtninger.

 

Krydstogtets sidste anløb er på en af de mange skønne græske øer. I uge 42 lægges der til på Mykonos, mens Kreta er på programmet i uge 43.

 

Mykonos indbyder til en gåtur gennem hovedbyens labyrintiske gader. Her møder du masser af fotoværdige motiver i form af malede døre, små kapeller og balkoner fyldt med farverige blomster foruden de berømte vindmøller, der er øens vartegn. De stammer fra det 16. århundrede, hvor Mykonos var et handelscentrum på ruten mellem Venedig og Asien. Du kan også besøge det Antikke Grækenland ved at sejle til den lille naboø, Delos, der siges at være fødestedet for den græske gud Apollo og derfor var den helligste ø i Grækenland. I dag er øen et åbent museum med mange interessante arkæologiske fund.

 

På naturskønne Kreta, hvor der lægges til i Heraklion, kan du f.eks. se nærmere på Knossos-paladset - der er et must for alle, som er interesseret i arkæologi - eller besøge det flotte Arkadi kloster. Heraklion by er en fascinerende blanding af gammelt og nyt, og her kan tilbringes mange timer med at slentre rundt i den brostensbelagte gamle bydel og beundre den kretensiske arkitektur for derefter at nyde en frappé på en hyggelig café.

 

Søndag morgen er du tilbage i Istanbul, hvor du forlader skibet efter morgenmaden. Med i bagagen er mange spændende oplevelser og vedvarende minder.


Skibet

Costa Venezia er spækket med flotte barer og lounger samt et bredt udvalg af lækre restauranter, så du både kan få farverige cocktails og smagfulde menuer på dit krydstogt. Både børn og voksne kan nyde godt af skibets pools, som findes både inden- og udendørs. Her findes også vandrutsjebaner, som vil vække glæde hos børn og barnlige sjæle, ligesom børn og unge har egne dedikerede områder med målrettede faciliteter til de forskellige aldersgrupper. Der er også sørget for masser af aktiviteter og underholdning for voksne, så ingen kommer til at kede sig ombord. I skibets smukke teatersal opføres flotte shows, og du kan shoppe i arkaden og prøve lykken i kasinoet.

 

Et utrolig smukt skib, der indbyder til total livsnydelse.

 

Helpension

Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit inden for restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst inden for åbningstiden.

 

Drikkepakker

Der tilbydes forskellige drikkepakker på disse rejser. De nævnte priser gælder kun, hvis drikkepakken bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet. De kan senere bestilles online til en højere pris. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15 % i serviceafgift. Alle voksne på samme booking skal bestille samme drikkepakke.

 

LUNCH & DINNER PAKKEN dækker et udvalg af vine, fadøl, sodavand og mineralvand pr. glas serveret i restauranten i forbindelse med frokost og aftensmad.

 

Pris:
Børn 2-17 år, uden alkohol: 490 kr. (70 kr. pr. dag)
Voksne: 700 kr. (100kr. pr. dag)

 

MY DRINKS PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne.

 

Pris: 1.365 kr. (195 kr. pr. dag)



MY DRINKS PLUS PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Der kan dagligt afhentes 2 x 0,5 liters mineralvand på flaske i en af barerne. Minibaren i kahytten er også inkluderet.

 

Pris: 1.890 kr. (270 kr. pr. dag)

 

MY SOFT DRINKS PAKKEN dækker ubegrænset antal alkoholfrie drikkevarer. Det gælder mineralvand, sodavand, frugtjuice og iste pr. glas, alkoholfrie cocktails og varme drikke.

 

Pris:
Børn 2-17 år: 770 kr. (110 kr. pr. dag)
Voksne: 945 kr. (135 kr. pr. dag)


Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 • Børn u/18 år: 1.290 kr.
 • Voksne: 1.990 kr.

 

Enekahyt 

Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

 • Tillæg for indvendig kahyt: 2.200 kr. 
 • Tillæg for udvendig kahyt: 2.700 kr.
 • Tillæg for balkonkahyt: 3.200 kr.

 

Udflugter

Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Vi anbefaler at bestille inden krydstogtet, da der er begrænset kapacitet på de forskellige udflugter. I skrivende stund er udflugtsprogrammet dog ikke tilgængeligt. Såfremt evt. Covid-19 restriktioner tillader det, vil du også kunne gå i land på egen hånd og lave din egen dag. 


Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt i Middelhavet med Costa Venezia tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Covid-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet Costa indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et Costa skib skal der fremvises en negativ PCR-test eller bevis på vaccine, og ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye luftfiltre, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. For at kunne imødekomme de lokale myndigheders krav og restriktioner er det blevet indført, at man for at kunne komme i land ved de forskellige anløb skal deltage i rederiets udflugter. Dette er for at sikre, at passagerer ikke udsættes for unødvendig smittefare i land, og det er dermed til fordel for samtlige passagerer, som kan føle sig trygge på hele krydstogtet. Det er obligatorisk at have en rejseforsikring, der også gælder i tilfælde af Covid-19. Bevis herfor på engelsk skal kunne fremvises ved check in. Du kan læse meget mere om Costas sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol vil forblive aktuel i hele 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, ligesom der kan indføres krav om vaccine, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 2008 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail til info@osterlindet.dk.

 

Ved bestilling af rejsen skal oplyses:

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • En adresse og et mobilnummer pr. kahyt

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

 

Rejsen inkluderer:

 • 7 overnatningers krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Transport til og fra Istanbul
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne, ligesom et flyskift undervejs kan forekomme.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Covid-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet Costa indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et Costa skib skal der fremvises en negativ PCR-test eller bevis på vaccine, og ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye luftfiltre, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. For at kunne imødekomme de lokale myndigheders krav og restriktioner er det blevet indført, at man for at kunne komme i land ved de forskellige anløb skal deltage i rederiets udflugter. Dette er for at sikre, at passagerer ikke udsættes for unødvendig smittefare i land, og det er dermed til fordel for samtlige passagerer, som kan føle sig trygge på hele krydstogtet. Det er obligatorisk at have en rejseforsikring, der også gælder i tilfælde af Covid-19. Bevis herfor på engelsk skal kunne fremvises ved check in.Du kan læse meget mere om Costas sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol vil forblive aktuel i hele 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, ligesom der kan indføres krav om vaccine, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. februar 2022 kl. 23:59

Krydstogt i Middelhavet