Michelinoplevelse på Kokkeriet

Sidste chance!

At spise på michelinhædrede Kokkeriet i København er en stor gastronomisk oplevelse, der på fineste vis kombinerer nytænkning, nostalgi, tradition og opbrud. Glæd dig til 18 ekstraordinære serveringer. Du kan tilkøbe vinmenu med kaffe og petit fours.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Kokkeriet er en af de særlige Michelin-restauranter i Danmark med en ekstra lang historie bag sig - en historie, der fortæller, at restauranten har fundet opskriften på, hvordan man driver et knivskarpt og nytænkende køkken, som tiltrækker gæster fra nær og fjern.

 

Kokkeriet formår at gang på gang at forny sig selv, og nu kan du komme med helt ind i hjertet af deres talentfulde køkken, når de slår dørene op til "Tirsdagstesten".

 

"Tirsdagstesten" går i al sin enkelthed ud på at give kokkene frie tøjler, så de kan afprøve, eksperimentere og opfinde nye, sublime retter til menukortet - alt sammen mens de præsenterer deres gæster for deres nyeste kreationer.

 

"Tirsdagstesten" giver en helt almindelig tirsdag aften en velfortjent forfremmelse med en madoplevelse ud over det sædvanlige, når du kan nyde 18 serveringer og en velafstemt vinmenu i den hæderkronede restaurant. 14 af retterne stammer fra den faste menu, mens 4 serveringer laves særligt til denne aften. Du kan derfor komme til at prøve helt nye retter, som de overvejer at sætte på kortet og smage nye, spændende vine, som endnu ikke har fået plads i vinkælderen.

 

"Tirsdagstesten" er en på alle måder unik chance for at læne dig tilbage, nyde fantastisk mad og selskab og smage retter, der er skabt af nogle af de klareste stjerner på den kulinariske himmel.


Vælg mellem:

  • "Tirsdagstesten" 
    • 14 serveringer fra den faste menu
    • 4 serveringer, som kreeres særligt til aftenen

SPOTpris 799 kr. Normalpris 950 kr. Spar 15 % 

 

  • "Tirsdagstesten" inkl. vinmenu, der indeholder:
    • 1 glas af husets Grand Cru champagne 
    • 6 glas vin 
    • Kaffe & petit fours

SPOTpris 1.598 kr. Normalpris 1.800 kr. Spar 11 % 

 

Værdibeviset kan indløses alle tirsdage til og med den 31. december 2022.


Aktuel menu - bemærk menuen skifter løbende

 

Snacks

  • Agurk – dild – syltelag
  • Radise – krabbe – purløg
  • Jomfruhummer – glaskål – citrus
  • Caviar – okse - trøffel
  • Brød – ørred – sesam

 

Amuse-bouche

  • Skorzonerrod – rabarber – citrontimian

 

Menu

  • Hjertesalat – østersblade – mynte
  • Jomfruhummer – tomat – enebær
  • Makrel –peberrod– crème fraiche
  • Rødbede – løvstikke – sennep
  • Havtaske– fennikel – mælde
  • Kalv – kartoffel– karse
  • Mynte– yuzu – marengs
  • Æble – fløde – macron

 

+ 4 testretter fra køkkenchefen og kokkene

 

Vinmenu

  • 2011 Riesling Spatlese, Brudersberg, Rheinhessen, Tyskland
  • 2018 Grüner veltliner, Schmelzer, Burganland, Østrig
  • 2016 Chamboureau, Fournier Longechamps, Savennières, Frankrig
  • 2018 Monthelie 1.Cru, Les Vignes Rondes, Domaine Dujardin, Frankrig
  • 2017 Barolo, Bergadano, Italien
  • 2019 Coteaux du layon, Chateau de la Roulerie, Frankrig

 

Vinmenuen er inklusiv kaffe og petit fours.


Kokkeriet - anmelderrost Michelinrestaurant

Michelinrestauranten Kokkeriet tager udgangspunkt i de mange klassiske danske retter og stolte traditioner og lægger en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er vokset op med. Kokkeriet vil overraske, gerne imponere og allerhelst give dig fornemmelsen af et eller andet velkendt.

 

Retterne er enkle og alligevel detaljerige med masser af farver fra blandt andet blomster, bær og grønt. Og forskellige spændende dufte og smage er der massere af.

 

Charme og stil

På Kokkeriet er det ikke kun det høje gastronomiske niveau, der gør indtryk. Placeringen, indretningen og stemningen er også med til at gøre et besøg til en unik restaurantoplevelse.

 

Kokkeriet er godt gemt væk i Nyboders charmerende kvarter i én af Københavns smukke, gamle bygninger. Beliggende på hjørnet af to mere stille veje har restauranten store glasfacader ud til begge sider, der giver nærhed til det lokale miljø samt tilføjer blødt lysindfald og luftighed, mens den intime stemning, der sætter oplevelsen og maden på tallerkenen i højsædet, stadig er bevaret og fremhævet.

 

Interiøret er stilfuldt. Her er nyere dansk og internationalt design. For eksempel stole fra Gubi.

 

Rost til skyerne

Ikke kun Michelin-stjernen vidner om, at Kokkeriet er et særligt sted. Restauranten befinder sig også i den absolutte top, hvis man spørger de mange besøgende fra hele verden. 

 

Børsen har også været forbi restauranten og kvitterede med 5 ud og 6 stjerner:

 

"Restaurant Kokkeriet har bekendt kulør til rødt og hvidt med sit nye “moderne dansk” koncept, hvor en række gamle kogebogstravere fremstår som en flok galopheste."

Bord bookes online via Kokkeriets hjemmeside på: http://kokkeriet.dk/bestil-bord/.

Husk at skrive, at det drejer sig om en oplevelse købt hos SPOTdeal samt de unikke koder.

 

Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

 

Værdibeviset kan indløses alle tirsdage til og med den 31. december 2022.

Én unik kode gælder for "Tirsdagstesten" til 1 person.

 

"Tirsdagstesten" består af:

  • 14 serveringer fra den faste menu
  • 4 serveringer, som kreeres særligt til aftenen

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kokkeriet.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Kokkeriet

Kronprinsessegade 64 , 1306 København K
Tlf.: 33 15 27 77 | CVR: 36618876 | info@kokkeriet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 08. februar 2022 kl. 23:59

Michelinoplevelse på Kokkeriet