Krydstogt fra Stockholm til Italien

Sidste chance!

Nyd et par skønne uger på dette unikke krydstogt fra Skandinavien til Sydeuropa og oplev bl.a. Amsterdam, Lissabon og Barcelona. Inkl. 16 dage på skibet med helpension, fly og transfers. Rejs den 24. september 2022. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Skønt krydstogt langs Europas vestkyst - fra den svenske hovedstad, Stockholm, gennem flere farvande til Savona i Norditalien. I rejser den 24. september og kommer hjem den 9. oktober med mange skønne oplevelser i bagagen.

 

Rundrejsen tager jer med til Holland, Belgien, Frankrig, Portugal, Spanien og Italien. Oplevelsen starter med en flyvetur til Stockholm, hvor I ved ankomst bliver transporteret i bus til havnen og stiger ombord på det store krydstogtsskib Costa Favolosa. 

 

Foran jer venter nu 16 dage i lækre og atmosfærefyldte omgivelser med nye oplevelser hver dag. På turen har I mulighed for at besøge en blanding af hovedstæder og idylliske landsbyer og opleve både smuk natur og spændende kultur og historie.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Stockholm
 • Fly Milano – København
 • En lille taske i kabinen - max 45 x 36 x 20 cm, placeres under sædet
 • 23 kg indtjekket bagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 15 nætters krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

 

Afrejse den 24. september 2022

Indvendig kahyt: SPOTpris 7.990 kr.
Udvendig kahyt: SPOTpris 10.490 kr. 
Balkonkahyt: SPOTpris 12.490 kr.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler I kun et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Håndbagage udover den nævnte lille taske
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

Rejseplan:

 

rutekort_786x430.jpg

 

24. september: Fly til Stockholm og transfer til skibet for tjek ind

25. september: Afgang til Stockholm kl. 15.30

26. september: På havet

27. september: Ophold i København kl. 10-18

28. september: På havet

29. september: Ophold i IJmuiden/Amsterdam, Holland kl. 8-18

30. september: Ophold i Zeebrugge, Belgien kl 7-18

1. oktober: Ophold i Le Havre, France 8-19

2. oktober: På havet

3. oktober: Vigo, Spanien kl. 9.30-19

4. oktober: Ophold i Lissabon, Portugal kl. 9-14

5. oktober: Ophold i Cadiz, Spanien kl. 10-18

6. oktober: På havet

7. oktober: Ophold i Barcelona, Spanien kl. 9-18

8. oktober: Ophold i Marseille, Frankrig kl. 9-17

9. oktober: Ankomst til Savona kl. 9, transfer til lufthavn og hjemrejse

 

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.

 

Transport

Rejsen er inklusive flytransport fra  til og fra København.

24. september: København-Stockholm kl. 11.45-12.55   

9. oktober: Milano-København 09.05-21.10                

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne frem mod afrejse.


Først skal I opleve den charmerende svenske hovedstad, der er spredt ud på 14 øer. Gå en tur igennem den hyggelige Gamla Stan og se kongeslottet eller besøg et eller flere af de mange interessante museer som f.eks. Spiritusmuseet, Det Historiske Museum og Vasamuseet. Sidstnævnte huser det flotte, restaurerede krigsskib, Vasa, som sank i havnen på sin jomfrurejse i det 17. århundrede. Skibet forlader først Stockholm om eftermiddagen på rejsens anden dag, så I har god tid til at opleve byen og alle dens seværdigheder.

 

Udsejlingen fra Stockholm er starten på krydstogtet, og hvilken start! Sejladsen gennem den svenske skærgård er utrolig smuk, og herefter sejler Costa Favolosa mod syd gennem Østersøen og lægger til i vores egen skønne hovedstad, København. Det er altid sjovt at være turist ”på hjemmebane”, og selv i september kan vejret sagtens vise sig fra sin gode side og kaste solskin over Strøget og Amalienborg, så det bliver en fornøjelig dag i det danske.

 

Når Grenen er passeret, besøges Holland, hvor der lægges til i IJmuiden ca. 25 km fra landets charmerende hovedstad, Amsterdam, som byder på et væld af seværdigheder. Her finder I masser af historiske bygninger, 160 kanaler, flere berømte museer med kunst af Van Gogh og Rembrandt foruden mere moderne og abstrakte værker, Anne Franks Hus og det royale palads. Og så har vi ikke engang nævnt de karakteristiske møller og blomstrende tulipaner i alverdens farver.

 

Zeebrugge er en populær feriedestination for belgiere på grund af beliggenheden ved havet. Her finder I således mange hoteller og caféer samt en marina og en fin strand. Den er Belgiens travleste havn og ligger bare 20 km fra evigt populære og smukke Brugge, der ofte omtales som Tornerosebyen, hvilket nok skyldes, at den har bevaret sin charme og sit udseende fra Middelalderen, som om den faldt i søvn for mange år siden og nu venter på at blive vakt til live igen. Der er dog allerede masser af liv i Brugge, men den kendes bedst for de brostensbelagte stræder med de flotte middelalderhuse med trappegavle samt de søvnige kanaler med stille vand. På byens markedsplads falbyder de handlende deres forskellige varer, og på de to store torve, Markt og Burg, ses bl.a. det imponerende rådhus med dets ornamenterede facade og det flotte klokketårn, hvorfra I – efter at have besteget 366 trappetrin – har en formidabel udsigt over byen. Den bedste måde at beundre alle de arkitektoniske finesser på er nok at sætte sig på en af de mange hyggelige caféer på hovedtorvet, Markt, og bare nyde den historiske pragt omkring en. Brugges museer spænder vidt fra Middelalderens malerier af Flanderns mestre over sirlige kniplinger til fristende chokolade.

 

Næste anløb er i Le Havre, der er en moderne og livlig by i Normandiet, hvis bymidte blev genrejst efter Anden Verdenskrig og derfor fremviser en helt særlig moderne arkitektur. Udflugtsmulighederne fra Le Havre er mange og inkluderer typisk ture til den franske hovedstad, Paris, Normandiets "historiske hovedstad" Rouen med den flotte katedral samt landingsstrandene, hvor de amerikanske styrker i sin tid gik i land og var stærkt medvirkende til de allieredes efterfølgende sejr.

 

Den efterfølgende dag kommer I til Spanien med et anløb i Vigo i den nordlige provins Galicien, som har en omfattende kystlinje, der danner et varieret panorama med stejle klippeformationer, ferskvandslaguner, klitlandskaber og maleriske havnebyer. Én af disse er Vigo - en hyggelig by med mange spændende kroge, hvorfra I kan besøge smukke Santiago de Compostela, hvor den verdensberømte pilgrimsrute, Caminoen, ender. Eller hvad med en udflugt til Baiona, der er en gammel, meget karakteristisk fiskerlandsby, hvor et af Colombus’ skibe i 1493 lagde til med nyheden om ”Den Nye Verden”?

 

Næste land i rækken er Portugal, hvor I besøger landets hovedstad Lissabon, der er en ofte overset by, men faktisk er den af de mest fascinerende hovedstæder i Europa. Med sine syv fotogene høje byder Lissabon på et postkort-perfekt panorama af brostensbelagte gyder, gamle ruiner og katedraler med hvide kupler, der alt sammen vidner om en broget historie. Indsejlingen til byen giver jer det bedste udsyn til tre prominente monumenter. Det gælder for Belem Tower, der blev bygget i 1520 for at forsvare byen, Opdagernes Monument, der hylder alle landets opdagelsesrejsende, og Cristo Rei – en Kristusstatue, der minder om Rio de Janeiros berømte vartegn. Jeronimus-klosteret og Triumfbuen er et par af de andre store seværdigheder, og lidt udenfor byen finder I desuden den royale sommerresidens, der er omgivet af nogle af verdens smukkeste haver.

 

Tilbage i Spanien anløbes Cadiz på den spanske sydkyst. Byen anses for at være den ældste i Europa, og den har været beboet i over 3.000 år. Det var herfra Columbus stævnede ud på rejsen til Amerika, og den gamle bydel, der næsten er helt omkranset af vand, er et romantisk virvar af snoede gader med muntre taverner. Både San Sebastian borgen og katedralen med den gyldne kuppel er et besøg værd. Yndede udflugtsmål fra Cádiz tæller bl.a. særprægede Gibraltar med Europas eneste vildtlevende aber og Jerez, der er kendt for sin sherryproduktion. Jeres lugtesans vil helt sikkert ikke være i tvivl om dette, når I begiver jer rundt i Jerez.

 

Den catalanske storby Barcelona, som er Spaniens andenstørste, behøver næppe nogen præsentation. Barcelona har alt, hvad en moderne storby skal have, og mere til. Den er berømt for Gaudis fantasifulde arkitektur, og her vrimler det med seværdigheder som hans finurlige Sagrada Familia og det imponerende fodboldstadion, Camp Nou foruden utallige interessante museer som f.eks. Picassomuseet. Fra Montjuic-bjerget har I en formidabel udsigt over byen, og stemningen på det berømte hovedstrøg, Ramblaen, er i sig selv en oplevelse. Her kan I sagtens få timer til at gå med at betragte menneskemylderet, mens I nyder lækre tapas og boblende cava.

 

Det sidste anløb bliver i den største havn i Middelhavet og Frankrigs andenstørste by, Marseille. Den er en sand smeltedigel af forskellige folk og kulturer og anses for at være en bro mellem Europa og Nordafrika. Det er en by, der er perfekt til bare at vandre omkring og indsnuse atmosfæren, mens man beundrer de arkitektoniske perler. I den maleriske gamle havn ligger yachts og fiskerbåde side om side, og lige nord herfor finder I den historiske del af byen, Le Panier, hvis virvar af snørklede og stejle gader gemmer på små, skjulte pladser og gamle, høje huse med terrasser, hvor vasketøjet hænger til tørre. Ud for kysten domineres udsigten af det berygtede Chateau d’If – fængslet på en lille klippeø, hvorfra Greven af Monte Cristo flygtede i Alexandre Dumas’ berømte roman. Fra Marseille kan I også udforske smukke og historisk interessante Arles, pavernes gamle by Avignon samt Provences skønne landskaber med de kulørte og velduftende lavendelmarker, som er blevet foreviget på Van Gogh, Matisse og Picassos kanvasser.

 

Søndag den 9. oktober ankommer I til Savona i Norditalien, og Costa Favolosa forlades for sidste gang efter en begivenhedsrig sejlads, hvor I har besøgt flere lande og set og oplevet en masse. Tilbage er kun hjemrejsen, hvor der er sørget for transport til lufthavnen og fly hjem til København.

 


Skibet
I sejler med Costa Favolosa, som er kendt for sin italiensk inspirerede indretning. Skibet blev bygget i 2011 og er et af de større skibe i Costa Cruises’ flåde med plads til 3.000 gæster samt lidt over 1.000 besætningsmedlemmer. Skibet har fået sit navn efter det italienske ord for fantastisk (Favolosa) og fremviser over 400 originale kunstværker.

 

Costa Favolosa er smukt indrettet og udstyret med et hav af topmoderne faciliteter, som sikrer at I aldrig kommer til at kede jer. Bl.a. skal nævnes lækkert uden- og indendørs poolområde, flere jacuzzis udendørs og indendørs og kæmpe teater med shows. For de aktive er der joggingbane og et utroligt flot fitnesscenter. Derudover findes der en stor spa- og wellnessafdeling, som man mod betaling kan nyde, og her tilbydes mange forskellige behandlinger.

 

Om aftenen tilbydes underholdning for enhver smag: Konkurrencer med animationsteamet, forestillinger i skibets imponerende teater, et moderne disco for de unge og musik af forskellig art i flere af de 13 barer/lounges for de voksne. Man kan mod tillæg tage en tur i 4D biografen, forsøge sig i Formel 1 simulatoren eller prøve lykken i det store kasino.

 

Helpension
Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har I fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit indenfor restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker I at indtage jeres morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan I frit komme, som det passer jer bedst inden for åbningstiden.

 

Drikkepakker
Der tilbydes en ”all inclusive” drikkepakke på denne rejse. Drikkepakken bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift. Alle rejsende på samme booking skal bestille samme drikkepakke.

 

PIU GUSTO PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke.
Pris:
Børn 2-17 år, uden alkohol: 2.250 kr. (150 kr. pr. dag)
Voksne: 3.975 kr. (265 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger
Børn og voksne som rejser sammen med to fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra opredninger, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 • Børn u/18 år: 4.990 kr.
 • Voksne: 5.990 kr.

 

Enekahyt 
Der er et begrænset antal pladser - der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og enkeltværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

 • Tillæg for indvendig kahyt: 3.200 kr. 
 • Tillæg for udvendig kahyt: 4.200 kr.
 • Tillæg for balkonkahyt: 5.200 kr.

 

Udflugter

Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Vi anbefaler at bestille inden krydstogtet, da der er begrænset kapacitet på de forskellige udflugter. Såfremt evt. Covid-19 restriktioner tillader det, vil I også kunne gå i land på egen hånd og lave jeres egen dag. 

 

Se rederiets udflugtsprogram


Særlige forhold på dette tilbud:

Forbehold

Vi må på dette krydstogt fra Stockholm til Savona med Costa Favolosa tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Covid-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet Costa indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et Costa skib skal der fremvises en negativ PCR-test eller bevis på vaccine, og ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye luftfiltre, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. For at kunne imødekomme de lokale myndigheders krav og restriktioner er det blevet indført, at man for at kunne komme i land ved de forskellige anløb skal deltage i rederiets udflugter. Dette er for at sikre, at passagerer ikke udsættes for unødvendig smittefare i land, og det er dermed til fordel for samtlige passagerer, som kan føle sig trygge på hele krydstogtet. Det er obligatorisk at have en rejseforsikring, der også gælder i tilfælde af Covid-19. Bevis herfor på engelsk skal kunne fremvises ved check in. I kan læse meget mere om Costas sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol vil forblive aktuel i hele 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 2008 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får I en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til jer, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, I får, når I lader Øster Lindet arrangere jeres næste ferie. De står for alt det praktiske, så I kan slappe af, nyde jeres ferie og bruge tiden på hinanden. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

 

 

I køber jeres værdibeviser i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når I har modtaget værdibeviserne, reserverer I indenfor 2 hverdage jeres rejse hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor I har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Adresse og et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende.

Bestilling og betaling
Ved bestilling hos SPOTdeal betaler I kun et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ring gerne til Øster Lindet, hvis der er spørgsmål i forbindelse med dit køb.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Stockholm
 • Fly Milano – København
 • En lille taske i kabinen - max 45 x 36 x 20 cm, placeres under sædet
 • 23 kg indtjekket bagage
 • Transfer lufthavn – skib t/r
 • 15 nætters krydstogt i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant indenfor åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr.

 

Ikke inkluderet i rejsens pris:
Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge 11 € per person per dag. Afregnes på skibet.
 • Håndbagage udover den nævnte lille taske
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer.

 

Vigtig information
Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager I et rejsebevis. I skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når I ca. 7-10 dage før afrejse modtager jeres originale skibsbillet, skal I ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne, ligesom et flyskift undervejs kan forekomme.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

I sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder I mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

Covid-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet Costa indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et Costa skib skal der fremvises en negativ PCR-test eller bevis på vaccine, og ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye luftfiltre, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. For at kunne imødekomme de lokale myndigheders krav og restriktioner er det blevet indført, at man for at kunne komme i land ved de forskellige anløb skal deltage i rederiets udflugter. Dette er for at sikre, at passagerer ikke udsættes for unødvendig smittefare i land, og det er dermed til fordel for samtlige passagerer, som kan føle sig trygge på hele krydstogtet. Det er obligatorisk at have en rejseforsikring, der også gælder i tilfælde af Covid-19. Bevis herfor på engelsk skal kunne fremvises ved check in. I kan læse meget mere om Costas sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol vil forblive aktuel i hele 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

     Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

      

     Købet kan ikke fortrydes

     Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

     Øster Lindet

     Sønderalle 1, 6630 Rødding
     Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

     Sidste chance: 27. januar 2022 kl. 23:59

     Krydstogt fra Stockholm til Italien