Professionel fotografering inkl. print

Sidste chance!

Med en professionel fotografering hos Fotograf Guld i Åbyhøj får du de unikke og hjertevarme stunder med hjem. Fotograferingen er for op til 6 personer og inkl. 3 print.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Et billede er den bedste måde at gemme minder og genopleve stemninger på. Det er fantastisk at have i sin egen stue, og det er en superpersonlig gave, som med garanti vil bringe varme, minder og smil med sig.

 

Med denne deal får du chancen for at få skudt professionelle fotos hos Fotograf Guld. Her er du garanteret høj kvalitet og god service - uanset, om du ønsker portræt af børnebørnene, det nygifte par eller noget helt tredje.


Det får du:

  • Fotografering
  • 3 print af samme billede (i størrelse op til A4)

 

SPOTpris 249 kr. Normalpris 750 kr. Spar 66 %

 

Værdibeviset kan indløses til og med den 31. marts 2022.

 

Bemærk: Fotograferingen er for op til 6 personer. Ved større grupper på mere end 6 personer, er der et tillæg på 100 kr. pr. person - udover de 6 personer. Har I kæledyr, der skal med på billedet, er dette selvfølgelig muligt.


Det praktiske

Når du ankommer til studiet, står fotografen klar med håndsprit, mens alle forholdsregler er taget under fotograferingen. Fotografen er opmærksom på at holde afstand, og når du skal udvælge billederne på PC-skærmen, er alt selvfølgelig sprittet af.

 

Det er desuden rig mulighed for at tilkøbe ekstra filer, print eller rammer.

 

Bemærk: Du kan både betale med MobilePay og kontanter.

 

Erfaring i de gode øjeblikke

Fotograf Martin Guld har over 10 års professionel erfaring med at forevige gode, sjove og hyggelige øjeblikke. Han vil derfor helt sikkert også kunne fange de gode skud af dig, familien og vennerne.

 

Fotograf Guld har desuden stor rabat på deres flotte rammer, så der er rig mulighed for, at du kan få favoritbilledet foreviget i ramme.

 

Vær opmærksom på, at der tages forbehold for travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Du anbefales derfor at bestille tid i god tid i disse perioder.

 

5 ud af 5

Fotograf Guld har haft besøg af mange kunder gennem tiden og har fået rigtigt flotte anmeldelser på Facebook - faktisk en bedømmelse på hele 5 flotte stjerner. Se de flotte anmeldelser lige her

Efter køb af værdibeviset bestilles tid på www.aarsbilleder.dk/booking/ - vælg ydelse og antal personer.

 

Fotograferingen er for op til 6 personer. Ved større grupper på mere end 6 personer, er der et tillæg på 100 kr. pr. person - udover de 6 personer. Dette aftales og afregnes direkte hos Fotograf Guld. 

 

Tilkøb af yderligere prints og billeder på fil aftales og afregnes direkte.

 

Medbring printet værdibevis ved indløsning.

 

Ved udeblivelse betragtes værdibeviset som indløst.

 

Værdibeviset kan indløses til og med den 31. marts 2022.

Én unik kode gælder for 1 fotografering og 3 print af samme billede (i størrelse op til A4).

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Fotograf Guld Aps.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Fotograf Guld

Klamsagervej 32, 8230 Åbyhøj
Tlf.: 30 48 85 24 | CVR: 42625361 | tobias@aarsbilleder.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. januar 2022 kl. 23:59

Professionel fotografering inkl. print