Rejse til Sicilien ved Taormina

Sidste chance!

Sicilien er en vidunderlig ø med smukke bjerglandsbyer, dejlige strande, spændende historie og et skønt køkken. Vil I kombinere oplevelser og ren afslapning er denne destination helt perfekt. Rejsen er inkl. fly, 7 overnatninger, morgenmad og billeje.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Tag på en rejse til tåspidsen af støvlelandet, der kan bryste sig af frodig natur, en mangfoldig kultur og spændende gastronomi. Sicilien får det bedste frem i folk, og det er ikke for sjov, at Platon, Arkimedes og Goethe tog til øen for at løse livets mysterier - Sicilien giver ro i sindet!

 

I bor lige ved Taormina på det 4-stjernede hotel Antares. Det er en perfekt destination, hvis I ønsker at kombinere kultur, gastronomiske oplevelser og storslået natur.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Sicilien t/r med Norwegian
 • Bagage på 20 kg og 10 kg håndbagage pr. person
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse på 4* Hotel Antares 
 • Morgenmad alle dage
 • Billeje hele ugen (inkl. lovpligtige forsikringer og fri km.) – Opel Corsa eller lignende

 

Vælg mellem følgende afrejsedatoer:

Den 2. april 2022 - SPOTpris 5.995 kr.

Den 16. april 2022 - SPOTpris 6.795 kr.

Den 23. april 2022 - SPOTpris 6.795 kr.

Den 30. april 2022 - SPOTpris 6.795 kr.

Den 7. maj 2022 - SPOTpris 6.795 kr.

Den 14. maj 2022 - SPOTpris 6.795 kr.

Den 21. maj 2022 - SPOTpris 7.495 kr.

Den 28. maj 2022 - SPOTpris 7.495 kr.

Den 4. juni 2022 - SPOTpris 7.495 kr.

Den 18. juni 2022 - SPOTpris 7.995 kr.

Den 25. juni 2022 - SPOTpris 7.995 kr.

Den 9. juli 2022 - SPOTpris 7.995 kr.

Den 16. juli 2022 - SPOTpris 8.495 kr.

Den 23. juli 2022 - SPOTpris 8.495 kr.

Den 3. september 2022 - SPOTpris 7.995 kr.

Den 10. september 2022 - SPOTpris 7.495 kr.

Den 17. september 2022 - SPOTpris 7.495 kr.

Den 24. september 2022 - SPOTpris 6.995 kr.

Den 1. oktober 2022 - SPOTpris 6.995 kr.

Den 8. oktober 2022 - SPOTpris 6.995 kr.

Den 15. oktober 2022 - SPOTpris 6.295 kr.

Den 22. oktober 2022 - SPOTpris 6.295 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

Tilkøb (betales til Vindrose Rejser):

 • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
 • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
 • Tilkøb af havudsigt - 395 kr. pr. person
 • Halvpension - 695 kr. pr. person

Hotel Antares

Hotellet ligger i den lille by Letojanni, som er naboby til Taormina. Hotel Antares har en usædvanligt flot udsigt til havet, og i modsætning til mange andre steder på øen, er der sandstrand ved hotellet blot 300 meter derfra.

 

Selve hotellet er en del af et kompleks på 3 hoteller, så I har forskellige pools og faciliteter I kan benytte (nogle aktiviteter koster ekstra). Antares er den del af komplekset, der ligger tættest på stranden. Sicilien har intet mindre end 2528 timers solskin om året, og er en perle, som mange ikke har udforsket endnu.

 

Letojanni

Byen er oplagt til jer, som ønsker at være tæt på seværdigheder, men undgå stress og turistfælder. I byen vil det være muligt at finde restauranter, hvor menukortet stadig er på italiensk. Byen har et autentisk og hyggeligt bymiljø, og i modsætningen til mange andre steder på Sicilien, finder I en skøn sandstrand, hvor der er liggestole og parasoller.

 

Taormina

Charmerende Taormina ligger på en terrasse, hvorfra der er en storslået udsigt over det omgivende landskab. Sammen med et mildt klima og byens historie har det bidraget til Taorminas popularitet blandt turister. Taormina har været rejsemål for mange danskere allerede fra begyndelsen af 1900-tallet.


Palermo byder på mange oplevelse

I Palermo finder man middelalderkirker med arabiske kupler, spanskinspirerede kirker og ikke mindst monumenter fra den store normanneræra. Byen har også flere grønne områder som f.eks. Giardino Inglese, Villa Trabia, Villa Malfitano og botanisk have.

 

Et mangfoldigt præg

Grundet sin kulturelle diversitet, som Palermo har fået gennem tiderne, er det svært at finde andre italienske byer med et mangfoldigt præg som Palermo.

 

Palermo er spændende at besøge, da man fornemmer tilstedeværelsen af forskellige imperier, og fordi det er en levende by med spændende restauranter, cafeer, museer, markeder, monumenter og gode muligheder for shopping af enhver slags. 

 

Gader byder på skjulte hemmeligheder, og i de milde aftenstunder er det skønt at sidde på en af de lokale cafeer og nyde et dejligt glas vin eller besøge en af byens efterhånden mange gode restauranter.

 

Seværdigheder i Palermo

Besøg blandt andet Palermos katedral, hvor normannerkongen Roger II og den Tysk-Romerske Kejser Frederik II hviler. Den imponerende domkirke blev færdiggjort i 1185, men siden er der blevet bygget om og til i én uendelighed, og i dag fremstår kirken som en blanding af arabisk, normannisk, gotisk og neoklassisk stil.

 

Teatro Massimo er Palermos operahus. Det blev påbegyndt i 1875 og stod færdigt i 1897. I begyndelsen var Teatro Massimo det vigtigste operahus i Europa efter det i Paris. Mange filmelskere vil mindes teatret fra "Godfather III", hvis sidste del udspiller sig i dette teater.

 

Derudover kan det anbefales at besøge den underskønne kirke San Giovanni degli Eremiti med den lille appelsintræshave, den strålende Chiesa della Martorana, Piazza Pretoria med det imponerende springvand, det kongelige normannerpalads med Capella Palatina, eller det gamle hospital Lo Spasimo, der i dag er forvandlet til en udendørs koncertsal.

 

Og hvis man ikke har fået mættet sin kulturelle appetit på alt det ovenstående, kan det klart anbefales at besøge en af Palermos markeder som f.eks. Vucceria, Ballaró og Capo. De er berømte i hele Italien for det fantastiske udbud af råvarer. Her finder du årstidens frugter og grøntsager i smukke farver, store flotte tun og sværdfisk, muræner, blæksprutter, bundter af friske krydderurter, velduftende og farvestrålende blomster, dejlige oste, snegle, flotte kødstykker af gedekid, lam, gris, kalv og mange andre spændende fødevarer.


Catania

I byen Catania er huse, veje og monumenter bygget næsten udelukkende af lavasten fra vulkanen Etna. Byen ligger for foden af vulkanen, som lige fra starten har haft stor indflydelse på byens historie, og ud til den østlige kyst. Etna virker som en sand magnet på turister, eftersom der i lige linje kun er 10 km fra kysten og op til vulkanens ildsprudlende krater (i ca. 3300 mt. højde).


Flyinformationer

 

Flytider i april, maj, juni, september og oktober:

 • Afgang fra København kl. 13.50
 • Ankomst til Catania kl. 16.55
 • Afgang fra Catania kl. 17.55
 • Ankomst i København kl. 21.00

 

Flytider i juli:

 • Afgang fra København kl. 13.40
 • Ankomst til Catania kl. 16.45
 • Afgang fra Catania kl. 17.30
 • Ankomst i København kl. 20.35

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.


Om Vindrose Rejser

SPOTdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail. 

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23 eller via mail til mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse, kontakt da Vindrose Rejser.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København til Sicilien t/r med Norwegian
 • Bagage på 20 kg og 10 kg håndbagage pr. person
 • 7 overnatninger i dobbeltværelse på 4* Hotel Antares 
 • Morgenmad alle dage
 • Billeje hele ugen (inkl. lovpligtige forsikringer og fri km.) – Opel Corsa eller lignende

 

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.


Tilkøb (betales til Vindrose Rejser):

 • Kaskoforsikring til bilen - 250 kr.
 • Kaskoforsikring og ’all inclusive’ forsikring (der dækker dæk, forrude, sidespejle, tab af bilnøgler, kobling, batteri og undervogn) - 350 kr.
 • Tilkøb af havudsigt - 395 kr. pr. person
 • Halvpension - 695 kr. pr. person

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

 

   Købet kan ikke fortrydes

   Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

   Vindrose Rejser

   Vester Voldgade 90, 1552 København V
   Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

   Sidste chance: 25. januar 2022 kl. 23:59

   Rejse til Sicilien - Taormina