Oplev smukke Skagen og Læsø

Sidste chance!

Nyd 4 dejlige dage i Skagen med et ophold på Skagen Hotel. Glæd jer til udflugter til Læsø og Nordjyllands seværdigheder. Inkl. 3 middage, morgenmad, rejseleder m.m.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Glæd jer til 4 fantastiske dage i Skagen med udflugter til både Læsø og nogle af Nordjyllands skønneste og mest kendte seværdigheder i selskab med en kyndig og lokalkendt rejseleder. I skal blandt andet se saltsyderiet på Læsø, den tilsandede kirke, Grenen og meget mere.

 

Opholdet inkluderer 3 overnatninger på Skagen Hotel, 3 middage og tid til at nyde de ikoniske gule huse og spændende museer i og omkring Danmarks nordligste by på egen hånd.

 

Tryghedsgaranti! Ans Rejser giver tryghedsgaranti på dette ophold. Det betyder, at hvis opholdet aflyses grundet Covid-19, så får I jeres indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser inden for 7 hverdage.

 

Nedenfor kan I finde program, rejsetidspunkt, udflugtsforslag, priser m.m.


Rejsen inkluderer: 

 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Kaffe/te i bussen efter behov
 • 3 x morgenmad
 • Færge t/r Læsø  
 • Lokal guide på Læsø
 • Sandwich fra Læsø Slagteren 
 • 3 x 2-retters middag på hotellet 
 • Tur med Sandormen til Grenen
 • Transport og udflugter ifølge program
 • Dansk rejseleder

 

Vælg mellem følgende perioder:

 

Den 2.-5. maj 2022:

SPOTpris 3.995 kr. kr. pr. person i delt dobbeltværelse

SPOTpris 4.780 kr. kr. pr. person i enkeltværelse  

 

Den 4.-7. september 2022: 

SPOTpris 3.995 kr. kr. pr. person i delt dobbeltværelse

SPOTpris 4.780 kr. kr. pr. person i enkeltværelse


Program

 

Dag 1 – Ankomst til hotellet

I sørger selv for transport til hotellet, hvor I kan parkere gratis, hvis I kommer i bil. Det er muligt at tjekke ind på Hotel Skagen fra kl. 14.00.

 

Hotellet er beliggende i hjertet af Skagen. Her bliver I indlogeret på et af hotellets hyggelige og pænt indrettede værelser, der har eget badeværelse, tv, gratis wi-fi, stole og et lille bord med elkedel og kaffe/te-sæt.

 

Efter indtjekning kan I gå på opdagelse på egen hånd.

 

Efter middagen på hotellet er der frivillig byvandring med rejselederen omkring havnen og gågaden.

 

Dag 2 – Læsø

Afgang fra hotellet kl. 06.30.

Færge til Læsø kl. 7.50.

Færge retur fra Læsø kl. 15.00.

 

Turen til Læsø byder efter færgeoverfarten fra Frederikshavn på en spændende ø-rundtur i selskab med en lokal guide, hvor I får fortalt om øens unikke natur, historie og kultur. I får også et indblik i nogle af de lokale erhverv, der kendetegner Læsø, nemlig saltsydning og jomfruhummerfiskeri.

 

I skal gå Tanghus Ruten, og undervejs rundt på øen skal I se Vesterø Kirke, Museumsgården med det imponerende tangtag, Læsø Kur, der er en ombygget kirke, som i dag fungerer som kurbad samt Læsøs hovedstad Byrum. I løbet af dagen skal Inyde en dejlig sandwich fra den lokale Læsø Slagter.

 

Rundturen tager 5 timer.

 

I slutter dagen af med en 2-retters middag på hotellet.

 

Dag 3 – Nordjyske naturoplevelser

Heldagsudflugt med afgang kl. 9.00. Inkl. den tilsandede kirke, Råbjerg mile, Gl. Skagen og Grenen.

 

Den tilsandede kirke eller Sankt Laurentii Kirke ligger ca. fire kilometer sydvest for Skagens centrum, i plantage-området øst for hovedvejen. Kirken blev sandsynligvis opført i slutningen af 1300-tallet. På det tidspunkt var kirken den største i Vendsyssel.

 

Råbjerg Mile er Danmarks største vandreklit, som ligger tæt på ikoniske Skagen. Du undgår ikke sand i skoene efter en tur i milen, men til gengæld vil du blive mødt af et syn, du ikke finder andre steder i naturskønne Danmark. Ligesom det øvrige af Jyllands vestkyst var Skagen i 1500-1600-tallet hærget af sandflugt, som kom ind fra vest og placerede sig som store klitter i landet, der ødelagde både landbrug og bysamfund. Gennem 1800-tallet gjorde man meget for at stoppe sandflugten ved blandt andet at plante marehalm og nåletræer, som desværre ødelagde meget af naturområdet. Efter megen diskussion blev området omkring Råbjerg Mile i år 1900 opkøbt af staten som et monument over sandets ødelæggelser.

 

Gammel Skagen er Danmarks nordligste by ved Vesterhavet og er en fryd at opleve. Gl. Skagen er indbegrebet af Nordjyllands nostalgi, romantik og forkælelse, og her er den unikke arkitektur og det gode liv i fokus, hvilket gør det til et af Danmarks mest ikoniske turistmål. Den berømte natur og lyset i området er helt fantastisk, det var også dette der lokkede Skagensmalerne til. I dag kan du opleve deres verdenskendte Skagensmalerier på Skagens Museum.

 

En ferie i Skagen er ikke helt rigtig uden et besøg på Grenen. Her skal man have god tid til suge luften og naturen ind, og det kan anbefales at nyde en forfriskning på Restaurant De 2 Have, Danmarks absolut bedst beliggende restaurant med udsigt til Grenen, hvor havene mødes. Her skal I på tur med Sandormen, der transporterer jer ud til selve Grenen.

 

Dag 4 

Morgenmad på hotellet og tjek ud senest kl. 11.00.

 

Efter udtjekning kan I med fordel gå på opdagelse på egen hånd. Se vores forslag til udflugter på egen hånd nedenfor.


Oplevelser på egen hånd

I får her en række forslag til oplevelser på egen hånd, så I kan få mest muligt ud af jeres tid i Skagen.

 

Skagen Fyr også kendt som det grå fyr. Oplev den fantastiske udsigt fra toppen af det 46 meter høje fyr, hvor der er 210 trin op. Fyret er placeret præcis midt mellem Kattegat og Vesterhavet og er Danmarks næsthøjeste fyr.

 

Drachmanns hus. Huset indeholder omkring 150 malerier og tegninger og står stort set som ved digterens død i 1908. Holger Drachmann skrev bl.a. ”Midsommervisen”. Huset fungerede både som bolig og atelier for ham og fremstår i dag som et spændende kunstnerhjem, der er et besøg værd.

 

Anchers Hus og Saxilds Gaard. Huset står endnu, som da det var beboet af Ancher-familien, men er i dag et museum, hvor I kan se den store samling af både egne og andre kunstneres værker. Her får i et fascinerende indblik i skagensmalernes liv og levned.

 

Skagen Odde Naturcenter byder både på kunst, design og natur i de unikke arkitektoniske rammer, der er tegnet af Jørn Utzon. Her fortælles blandt andet om den smukke natur på odden, det er muligt at smage bjesk, og stedets naturvejleder fortæller gerne om oddens dannelse, fugle, hugorme, firben og en masse andet.

 

Nordsøen Oceanarium. Nordjyllands største attraktion ligger i Hirtshals og er en omvej værd på vej til eller fra Skagen. I kan blandt se den fascinerende klumpfisk i Nordeuropas største akvarium foruden de 8000 andre fisk og havdyr, der findes i de 75 akvarier, heriblandt Oceanariet med de 4.500.000 liter havvand og tusindvis af fisk.

 

Skulpturparken Blokhus er på over 20.000 m2 og har Danmarks smukkeste og største skulpturudstilling med kunstværker udført i naturlige materialer som sand, træ, sten, granit, beton, metal og bronze. Parken er indrettet med hyggelige sansehaver, smuk beplantning og et hav af blomster.

 

Frederikshavn er også et besøg værd, når I kører til eller fra Skagen. Her kommer I til en handelsby med sjæl. Oplev byens hyggelige butikker, den store havn eller de store bakker, der ligger syd for byen og hvorfra, der er en fantastisk udsigt over Kattegat.


Om Ans Rejser

Ans Rejser er et dansk rejsebureau med mere end 30 års erfaring. Lige fra starten har Ans Rejser haft fokus på oplevelser, der skaber enestående minder.

 

Med udgangspunkt i gæsternes behov sammensætter Ans Rejser populære rejser i både Danmark og udlandet. At følge tidens tendenser og blive ved med at forny sig er vigtigt for Ans Rejser, men lige så essentielt er det at efterleve nøgleordene kvalitet, nærhed og god service.

 

Som de siger: ”Vi vil altid sikre, at vore gæster får mest muligt for pengene i form af oplevelse, ny viden og hyggeligt samvær”.

 

Ans Rejser er medlem af rejsegarantifonden nr. 3316.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, skal du ikke foretage dig yderligere. Ans Rejser kontakter dig inden for 7 dage efter købet.

 

Der sendes afrejseinformation fra Ans Rejser 14 dage før rejsen.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Ans Rejser på tlf.: 70 26 00 49.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Rejsen inkluderer: 

 • Busudflugter i 4-stjernet luksusbus
 • Kaffe/te i bussen efter behov
 • 3 x morgenmad
 • Færge t/r Læsø  
 • Lokal guide på Læsø
 • Sandwich fra Læsø Slagteren 
 • 3 x 2-retters middag på hotellet 
 • Tur med Sandormen til Grenen
 • Transport og udflugter ifølge program
 • Dansk rejseleder

 

Der ydes ikke børnerabat på rejsen.

 

De angivne tider er vejledende og der tages forbehold for ændringer.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Ans Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services. 

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ans Rejser.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Ans Rejser

Engdahlsvej 14, 7400 Herning
Tlf.: 70 26 00 49 | CVR: 41719265 | rejs@ansrejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 21. januar 2022 kl. 23:59

Rejse til Skagen og Læsø