Oplev Det Sydfynske Øhav

Sidste chance!

Nyd 4 dage på Sydfyn med udflugter til Ærø og Skarø sammen med lokalkendt guide. I skal overnatte på Hotel Svendborg, der har en fantastisk beliggenhed på Centrumpladsen, som ligger i det absolutte centrum af Svendborg - inkl. tryghedsgaranti.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Glæd jer til en rejse, der giver jer 4 dage i Svendborg med udflugter ud i Det Sydfynske Øhav, hvor I i selskab med en lokalkendt guide skal opleve Ærø og Skarø.

 

I skal under jeres ophold bo på Hotel Svendborg, der ligger midt i Svendborg - tæt på både byens torv og gågader og kun nogle minutters gang fra byens fantastiske havn.

 

Glæd jer til at opleve øerne omkring Svendborg og til at se det smukke øhav fra søsiden, når færgerne tager jer til og fra øerne.

 

Nedenfor kan I finde program, information om tryghedspakken, udflugtsforslag, priser m.m.

 

Tryghedsgaranti! Ans Rejser giver tryghedsgaranti på dette ophold. Det betyder, at hvis opholdet aflyses grundet Covid-19, så får I jeres indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser inden for 7 hverdage.


Inkluderet i rejsen:

 • 3 overnatninger i delt dobbeltværelse
 • 2 x 2-retters middag på hotellet
 • Oplevelser på Skarø med lokal guide inkl. frokost, kaffe og kage
 • Oplevelser på Ærø med lokal guide og frokostsandwich
 • Morgenmad
 • Transport, færgeoverfarter og udflugter ifølge program
 • Dansk rejseleder
 • Ans Rejsers Tryghedsgaranti

 

Periode:

 • Den 5. maj - 8. maj 2022

 

SPOTpris 3.995 kr. pr. person i dobbeltværelse

SPOTpris 4.870 kr. pr. person i enkeltværelse


Dag 1:

I sørger selv for transport til Hotel Svendborg, hvor I har mulighed for at tjekke ind fra kl. 15. 

 

Hotel Svendborg er beliggende helt centralt i Svendborg. Når I har tjekket ind er tiden jeres egen resten af dagen. Så hvis I trænger til at strække benene efter turen derned, eller vil finde aftensmad ude i byen, så står I allerede i bymidten når I forlader hotellet, med både caféer, seværdigheder og butikker tæt på. Længere nede kan I også finde en liste foreslåede udflugtsmål i og omkring Svendborg.

 

Hotel Svendborg er et 4-stjernet hotel i international klasse, der senest blev renoveret i 2020. I bliver indlogeret på et af hotellets 135 værelser. Her venter et lyst værelse med en behagelig seng, kaffe/te-faciliteter, gratis wi-fi, eget badeværelse, fladskærm, værdiboks m.m.

 

Dag 2:

Efter endt morgenmad i hotellets restaurant går I sidst på formiddagen ombord på Højestene-færgen og sejler gennem Svendborgsund til Skarø. En hyggelig sejltur, der tager lige over en halv time og som i godt vejr med fordel kan nydes fra færgens dæk.

 

Vel ankommet til Skarø går I de 300 meter op til Café SommerSild, hvor der serveres strandsafari-frokost, bl.a. med indslag fra caféens eget røgeri. I tilfælde af lunefuldt vejr er der indendørs servering.

 

Efter frokost deles gæsterne i to grupper, der kommer ud på oplevelse i selskab med henholdsvis en naturguide og en ø-guide. Turene tilpasses efter ønsker og mobilitet. Efter endt tur mødes begge grupper igen på Café Sommersild til kaffe og hjemmebagt kage med skum og bær, hvor guiderne underholder med fortællinger om livet som øboer. Efter kaffepausen skifter grupperne guide og kommer ud på nye oplevelser.

 

Den lille bymidte i Skarø By er eventyrlig med gadekær, forsamlingshus og brandstation. Ikke langt derfra ligger Apotekerhaven, der er smukt indrettet med planter og blomster, der tidligere har været brugt til medicin. Også stranden og kirken er mulige mål, mens I opholder jer på øen. Den lille røde kirke er beliggende på Skarøs højeste punkt, og der er en fin udsigt fra kirken og ud over vandet. I kommer på jeres tur rundt til at høre om livet som øboer, hvad folk får tiden til at gå med og om øens erhvervsliv og beredskab. Når I kommer ud med naturguiden, så bliver der undervejs på turen serveret en lille dram og en haps.

 

Skulle trætheden melde sig undervejs, er man velkommen til at blive på eller returnere til Café Sommersild, hvor det også er muligt at efterlade tasker og anden bagage.


Ca. kl. 16.30 går turen atter mod Svendborg, hvor I ankommer tre kvarter senere.

 

Der serveres en 2-retters middag i hotellets restaurant om aftenen.

 

Dag 3:

Dagens starter naturligvis med morgenmad i hotellets restaurant, derefter kan I glæde jer til at nyde turen gennem Svendborgsund fra Ærøfærgens dæk, hvorfra der er udsigt til de mange øer og det rige fugleliv, der er i øhavet.

 

I ankommer til færgelejet i Ærøskøbing midt på formiddagen, hvor I mødes med jeres lokale guide, der er født og opvokset på Ærø. Fra Ærøskøbing tager i den naturskønne rute til Marstal, hvor I kommer omkring byens kirke og den hyggelige havn.

 

Turen går nu til Søby, hvor I skal se herregården Søbygaard, Vodderup Klint og Søby Volde samt høre om byggeriet af verdens kraftigste el-færge, der er bygget på Søby Værft og i dag sejler mellem Søby og Als.

 

Dagen afsluttes med en byvandring i Ærøskøbing, der mange steder er en smuk tidslomme med brostensbelagte gader, gamle huse og ikke mindst den smukke kirke ved byens torv. 

 

I løbet af dagens program bliver der serveret en frokostsandwich og når I kommer retur til Svendborg, serveres der en 2-retters middag i hotellets restaurant.

 

Dag 4:

Efter morgenmad og et par gode dage i Svendborg, er det atter tid til at vende hjem eller tage på opdagelse. Vi har samlet et par forslag til, hvad I kan opleve på egen hånd.


Oplevelser på egen hånd

 

I får her en række forslag til oplevelser på egen hånd, så I kan få mest muligt ud af jeres tid i Svendborg.

 

Svendborg Havn har igennem de senere år gennemgået en storslået modernisering. Gå en tur langs havnekanten, nyd de mange lystbåde, der lægger til, se færgerne lægge fra eller gå på opdagelse på Frederiksø, der ligger midt i havnen og I mange år var hjemsted for Svendborg værft. I dag er øen en blanding af industri og caféer, hvor det er muligt at nyde en kold øl og få lidt mad. Her finder I også Danmarks Museum for Lystsejlads. Overvej en tur med Helge, den gamle turfærge, der sejler rundt i Svendborgsund. Havnen er det perfekte sted at få pulsen ned.

 

Svendborg by byder på hyggelige handelsgader, smalle stræder, små butikker og hyggelige caféer. Nyd synet af kirkerne i centrum. Gør holdt ved Vor Frue Kirke og nyd synes af livet på byens torv. Find Havnetrappen på toppen af Møllergade, der fører jer ned mod havnen og giver en fantastisk udsigt over havnen.

 

Kør ud til Thurø Dæmningen og oplev den fine ø med den flotte natur. Kør igennem Thurø By og gør evt. holdt ved det lokale bryggeri og køb nogle øl eller delikatesser i bryggeriets butik. Forsæt turen ud til Thurøbund, hvor der er fantastiske omgivelser med skov og vand. Er lysten der til en strandtur, så gør holdt ved Smørmosen, hvor der gemmer sig en virkelig god strand bag træerne.

 

Tåsinge ligger på den anden side af Svendborgsundbroen, der hæver sig over vandet og Sct. Jørgens Kirke. Her anbefaler vi, at I sætter kursen mod Troense. Troense er en lille idyllisk by med talrige fredede bindingsværkshuse. Her er det oplagt at gå en tur langs vandet og nyde synet af Thurø på den anden side. Kør videre til Valdemar Slot og nyd de herskabelige omgivelser. Lad turen gå videre til Bregninge Kirke, hvor det er muligt at komme op i kirketårnet og få den mest betagende udsigt over Det Sydfynske Øhav, der findes.

 

Ved Landet Kirke kan I genopleve den tragiske kærlighedshistorie om Elvira Madigan og Sixteen Sparre, der ligger begravet her, efter for egen hånd at være kommet af dage, da de ikke kunne få hinanden.

 

Også her kan det anbefales en tur forbi det lokale Bryggeri, der ligger ikke langt fra Svendborgsundbroen.

 

Øen er i sommerhalvåret en smuk blanding af grønt og blåt, som det kun kan anbefales at besøge.

 

Naturama er Svendborgs moderne naturhistoriske museum, der har en bjergtagende samling af udstoppede dyr, med fokus på nordiske dyr og formidlingen af deres historie. Et uundværligt stop, når man gæster Svendborg.

 

Egeskov Slot er Fyns mest kendte slot, der ikke bare har en uforligneligt smuk slotshave, men også rummer en fantastisk samling af veteranbiler, -motorcykler og -fly i Veteranmuseet samt et Falckmuseum og det nye Camping Outdoor Museum, der åbnede i foråret 2021.

 

Tag turen til Egeskov Slot ad de små fynske bagveje, og nyd undervejs det fynske landskab med herregårde, marker og skov.

 

Danmarks Forsorgsmuseum finder i I Svendborgs gamle fattiggård, hvor I kan få fortællingen om fattiglemmer gennem tiderne og de grumme historier om samfundets udstødte.

 

Faaborg. Med Det Sydfynske Øhav i forhaven og Svanninge Bakker i baghaven ligger Faaborg, én af Danmarks ældste og smukkeste købstæder. Faaborg er indbegrebet af sydfynsk stokroseidyl. Byen emmer af historie med sine brostensbelagte smalle gader, velbevarede gamle købmandsgårde og Klokketårnet, som er byens vartegn.


Tryghedspakke:

 

Glæd dig til gode rejseoplevelser i trygge rammer.

 

Tryghedsgaranti

Hos Ans Rejser er det meget vigtigt, at du som gæst kan føle dig tryg, når du bestiller din rejse!  Derfor har de indført Tryghedsgaranti på alle rejser i tilfælde af, at restriktionerne forlænges. Det betyder i al sin enkelthed, at hvis du har booket en rejse, som aflyses grundet Covid-19, så får du dit indbetalte beløb tilbage direkte fra Ans Rejser inden for 7 hverdage.

 

Tryg busrejse

Ans Rejser følger til enhver tid myndighedernes vejledning, og chaufføren og rejselederen er altid helt opdateret herpå. På udflugterne benytter de 4-stjernede busser samt sikrer god ventilation i bussen, og alle gæster har naturligvis adgang til håndsprit. Bussen rengøres dagligt.

 

Lokal tryghed

Alle rejseledere ved Ans Rejser er lokalkendte og kan besvare jeres spørgsmål og komme med tips og forslag til udflugter på egen hånd.


Om Ans Rejser

 

Ans Rejser er et dansk rejsebureau med mere end 30 års erfaring. Lige fra starten har Ans Rejser haft fokus på oplevelser, der skaber enestående minder.

 

Med udgangspunkt i gæsternes behov sammensætter Ans Rejser populære rejser i både Danmark og udlandet. At følge tidens tendenser og blive ved med at forny sig er vigtigt for Ans Rejser, men lige så essentielt er det at efterleve nøgleordene kvalitet, nærhed og god service.

 

Som de siger: ”Vi vil altid sikre, at vore gæster får mest muligt for pengene i form af oplevelse, ny viden og hyggeligt samvær”.

 

Ans Rejser er medlem af rejsegarantifonden nr. 3316.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget dit værdibevis, skal du ikke foretage dig yderligere. Ans Rejser kontakter dig inden for 7 dage efter købet.

 

Der sendes afrejseinformation fra Ans Rejser 14 dage før rejsen.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og at der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Ans Rejser på tlf.: 70 26 00 49.

 

Der er et begrænset antal rejser til salg.

 

Købet kan ikke fortrydes.

Én unik kode gælder for 1 person i det valgte værelse.

 

Inkluderet i rejsen:

 • 3 overnatninger
 • 2 x 2-retters middag på hotellet
 • Oplevelser på Skarø med lokal guide inkl. frokost, kaffe og kage
 • Oplevelser på Ærø med lokal guide og frokostsandwich
 • Morgenmad
 • Transport, færgeoverfarter og udflugter ifølge program
 • Dansk rejseleder
 • Ans Rejsers Tryghedsgaranti

 

Der ydes ikke børnerabat på rejsen.

 

De angivne tider i programmet er vejledende, og der tages forbehold for ændringer.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Ans Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Ans Rejser.

 

  Købet kan ikke fortrydes

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Ans Rejser

  Engdahlsvej 14, 7400 Herning
  Tlf.: 70 26 00 49 | CVR: 41719265 | rejs@ansrejser.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 25. januar 2022 kl. 23:59

  Det Sydfynske Øhav