Miniferie på Rügen

Sidste chance!

Oplev en af Tysklands smukkeste øer, Rügen. Opholdet er inklusiv 3 overnatninger i et charmerende dobbeltværelse, halvpension og en tur med damplokomotivet Rasender Roland.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Alexa Hotel er et charmerende, hyggeligt og klassisk hotel med en rigtig god beliggenhed, når en af Tysklands flotteste øer skal udforskes.

 

Alexa blev renoveret i 2008 og står i dag som en oplagt base med over 60 værelser, som alle er indrettet i et moderne design. Receptionen på hotellet er mere end et sted, hvor du henter nøglen til værelset, da dens pejs giver en afslappet stemning, der lægger op til at tage en bog med ned, mens du summer over dagens oplevelser.

 

Skal I helt ned i gear, tilbydes der også wellness. Afdelingen er opført i et elegant græsk-romersk design, og atmosfæren er også derefter. Her har I mulighed for at benytte den indendørs pool, modstrømsanlægget, damp og finsk sauna. Det er også muligt at tilkøbe behandlinger, når I er på stedet. Kun 700 meter fra hotellet ligger stranden.  


Opholdet inkluderer:

 • 3 overnatninger i dobbeltværelse
 • Morgenmad alle dage
 • Aftensmad alle dage
 • En tur med Rasender Roland (togtur på 9 kilometer i et gammelt damplokomotiv)

 

Vælg mellem følgende perioder: 

 

Ankomst i perioden fra den 1. januar 2022 til og med den 31. marts 2022:

SPOTpris 1.395 kr. 

 

Ankomst i perioden fra den 1. april 2022 til og med den 31. oktober 2022:

SPOTpris 2.195 kr.

 

Ankomst i perioden fra den 1. november 2022 til og med den 18. december 2022:

SPOTpris 1.695 kr.

 

Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. 

 

Tillæg (betales direkte til Vindrose Rejser):

 • Enkeltværelsesstillæg - 600 kr. for 3 overnatninger
 • Ekstra opredning for børn under 5 år - Gratis
 • Ekstra opredning for børn 5-15 år (inkl. morgenmad, men ikke aftensmad) - 995 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00 

Tjek ud: Senest kl. 10.30


Området

Rügen er den største ø i Tyskland og er 52 kilometer lang og ca. 41 kilometer bred. Øen er forbundet med fastlandet via en bro. Området er et mekka for naturelskere, og I har hele tre nationalparker at vælge mellem, som hver især er helt unikke. Udover den flotte natur har Rügen også nogle rigtig gode strande - og også her er der nok at vælge mellem med ca. 60 kilometer strand rundt om øen. Turismen er en vigtig del på øen, og de har lige knapt seks millioner hotelovernatninger om året.

 

Under opholdet må I ikke snyde jer selv for en tur op i Rügens svar på tårnet ved Gisselfeld. Det troner 40 meter op i skoven, og en rampe guider jer hele vejen til toppen. I har gode muligheder for at observere ørne i området - derfor har det også fået navnet ”Ørnereden”.

 

Arkona-fæstningen var vendernes udgangspunkt, når byerne ved Østersøen skulle plyndres. I dag er det en oplagt turistattraktion, hvor I blandt andet finder kongetrappen, der starter ved stranden og går op ad de høje kalkklinter, hvor borgen tidligere lå. Det er ikke muligt at køre i bil til stedet, så det kræver en lille gåtur på et par kilometer. 

 

En ferie i Nordtyskland kan noget helt specielt. Det er ikke for sjov, at Rügen var et af kansler Bismarcks yndlingssteder i Tyskland. I dag kan man endnu føle badestedernes nostalgiske charme. Endnu mere nostalgi giver Rasender Roland, en mere end 100 år gammel smalsporet jernbane, der bringer feriegæsterne til de forskellige badesteder på øen med en fart på 30 kilometer i timen.

 

Foruden 60 kilometer fin sandstrand, har Rügen meget at byde på rent landskabeligt, blandt andet de store nationalparker på øen. I må heller ikke snyder jer selv for at besøge den verdensberømte udsigt på kridtklipperne ved Stubbenkammer, de drømmeagtige fiskerbyer og fornemme adelspalæer.

 

Lige så hvid som kridtklipperne er den hvide by, Putbus. Rügens attraktive natur- og kulturlandskab indbyder de besøgende til at udforske øen på cykel.

 

Der er også mulighed for en aktiv ferie i Nordtyskland. Oplev eksempelvis de verdensberømte seværdigheder såsom Kap Arkona og jagtslottet Granitz. 


Om Vindrose Rejser

SPOTdeal har i flere år haft et tæt samarbejde med Vindrose Rejser, hvor vi i årenes løb har sendt mange danskere ud på uforglemmelige rejser. Vindrose Rejser bestræber sig altid på, at være mere end en bookingcentral. De giver gerne gode råd med på rejsen og er aldrig mere end et telefonopkald væk.

 

Som navnet "Vindrose" lægger op til, så viser Vindrose Rejser vejen til den perfekte ferie. I mere end 40 år har de sendt gæster rundt i hele verden - lige fra Gdansk til Guadeloupe. De ved, at din næste ferie skal være bedre end den foregående, og at livet er for kort til dårlige rejser. Derfor har de har altid fokus på at skabe de bedste rammer. Det gælder både en forlænget weekend til Hamborg og en vinrejse til Toscana.

 

Læs også Vindrose Rejsers bedømmelser på Trustpilot.

 

Vindrose er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2864.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail. 

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på tlf.: 33 13 52 23 eller via mail til mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse, kontakt da Vindrose Rejser.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage i den købte periode.

Én unik kode gælder for et ophold på Hotel Alexa Rügen i den købte periode. Prisen er pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. 

 

Opholdet inkluderer:

 • 3 overnatninger i dobbeltværelse
 • Morgenmad alle dage
 • Aftensmad alle dage
 • En tur med Rasender Roland (togtur på 9 kilometer i et gammelt damplokomotiv)

 

Tillæg (betales direkte til Vindrose Rejser):

 • Enkeltværelsesstillæg - 600 kr. for 3 overnatninger
 • Ekstra opredning for børn under 5 år - Gratis
 • Ekstra opredning for børn 5-15 år (inkl. morgenmad, men ikke aftensmad) - 995 kr.

 

Bemærk: Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00 

Tjek ud: Senest kl. 10.30 

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Vindrose Rejsers officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services. 

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Vindrose Rejser

Vester Voldgade 90, 1552 København V
Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. januar 2022 kl. 23:59

Ophold på Alexa Hotel Rügen