Charmerende ophold på Hotel Hanstholm

Sidste chance!

Gå en dejlig tur langs Vesterhavet, tag et smut til det spændende bunkermuseum, eller nyd et dyp i den indendørs pool. Et ophold på Hotel Hanstholm er balsam for både krop og sjæl. Inkl. 2 overnatninger, 3-retters middag begge dage og morgenbuffet.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Med dette ophold kan I se frem til at trække stikket og fæstne blikket mod Vesterhavet, der ikke ligger langt fra Hotel Hanstholm, hvor denne SPOTdeal tager jer hen.

 

Hanstholm ligger lige dér, hvor Thy knækker ud mod Vesterhavet - tæt på blandt andet Nationalpark Thy og surferparadiset Klitmøller.

 

Søger I et ophold i gode og trygge rammer, og hvor I kan komme ud opleve naturen og se Vesterhavet med skum på bølgerne, er Hotel Hanstholm den perfekte destination.


Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger på Hanstholm Hotel
 • 3-retters middag begge aftener
 • Morgenbuffet

 

SPOTpris 948 kr. pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra og med den 17. januar 2022 til og med den 1. december 2022. Ankomst er dog ikke mulig i uge 42.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hotel Hanstholm.

 • Enkeltværelsestillæg: 200 kr. pr. nat
 • Højsæsontillæg fra uge 26-32 (begge uger inkl.): 200 kr. pr. værelse pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00

Tjek ud: Senest kl. 11.00


Hotel Hanstholm

I finder det 4-stjernede Hotel Hanstholm omkranset af fredet naturskov, der danner et naturligt læhegn for vinden fra Vesterhavet, der kun ligger 5 minutters gang fra hotellet. En oplagt tur at tage, når solen er ved at gå ned.

 

Her bliver I indlogeret på et af hotellets 76 hotelværelser, der naturligvis alle har eget badeværelse, tv og en behagelig seng. Størstedelen af værelserne er desuden udstyret med egen altan eller terrasse og med mulighed for at lave en kop kaffe.

 

Glæd jer til et ophold, hvor der er sørget for maden både morgen og aften, så I både kan tanke kræfter til dagen og gå mætte og tilfredse i seng.

 

Hotel Hanstholm byder desuden på indendørs swimmingpool og en wellnessafdeling, hvor I kan forkæle jer selv.


Hanstholm og omegn

Når det kommer til naturoplevelser i Danmark, er Vesterhavet nok den største og mest omfattende. Sådan er det også i området ved Hanstholm. 

 

Tæt på Hanstholm finder I blandt andet surferparadiset Klitmøller, Lodbjerg Fyr og Hanstholm Fyr, der alle er et besøg værd.

 

Syd for Hanstholm ligger Nationalpark Thy, der omfatter Hanstholm Vildtreservat, der rummer et imponerende dyreliv. Her finder I søer, lyngklædte klitter og et imponerende landskab, der strækker sig så langt, som øjet rækker.

 

I Hanstholm må I ikke snyde jer selv for en gåtur langs havnen, der er Danmarks største konsumfiskerihavn. Ligeledes er Bunkermuseum Hanstholm også et must, der på overvældende vis viser, hvor store og omfattende de tyske bunkere kunne være.

 

I kan roligt glæde jer til et par gode dage i fantastiske omgivelser, både på hotellet og i området omkring Hanstholm.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer dit ophold hos Hotel Hanstholm på tlf.: 97 96 10 44. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Hotel Hanstholm kontaktes på tlf.: 97 96 10 44.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra og med den 17. januar 2022 til og med den 1. december 2022. Ankomst er dog ikke mulig i uge 42.

Én unik kode gælder for ét ophold for 1 person ved 2 personer i delt dobbeltværelse. 

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger på Hanstholm Hotel
 • 3-retters menu begge aftener
 • Morgenbuffet

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hotel Hanstholm.

 • Enkeltværelsestillæg: 200 kr. pr. nat
 • Højsæsontillæg fra uge 26-32 (begge uger inkl.): 200 kr. pr. værelse pr. nat

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00

Tjek ud: Senest kl. 11.00  

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Hanstholms officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services. 

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotel Hanstholm.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Hotel Hanstholm

  Chr. Hansens Vej 2, 7730 Hanstholm
  Tlf.: 97 96 10 44 | CVR: 26289335 | hotel@hotelhanstholm.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 25. januar 2022 kl. 23:59

  Hotel Hanstholm