Ophold på Bagenkop Kro

Sidste chance!

Oplev Langelands smukke strande, vilde heste, spændende historie og storslåede natur. På dette ophold bor I på skønne Bagenkop Kro, hvor I bl.a. forkæles med en overdådig fiskebuffet og vin til middagen.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Få et velfortjent afbræk fra hverdagen og lad dig forkæle med et ophold i det sydfynske øhav på skønne Bagenkop Kro. Her er der både mulighed for sjove aktiviteter og stille hyggestunder med den, du holder af.

 

Fra kroen kan I nemt opleve alt det, Langeland har at byde på. Øen har først og fremmest en smuk og særegen natur, hvor Danmark præsenteres på smukkeste vis. Det er oplagt at gå en tur hånd-i-hånd, inden I skal nyde den store populære fiskebuffet, som Bagenkop Kro er kendt for. 

 

I 2008 overtog og totalrenoverede værtsparret kroen fra 1905. Kroen havde da stået tom i en årrække. Med kroen ønsker de at holde de danske krotraditioner i hævd ved at bevare datidens charme gennem diverse udsmykninger på facaden, høje paneler og gamle malerier i restauranten. Derudover fastholder de at lave god, traditionel, dansk mad og give folk et gæstfrit besøg.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Velkomst med kaffe og kage (fra kl. 15)
 • Stor fiskebuffet med alt i velsmagende fisk
 • 1 flaske vin under middagen
 • Morgenbuffet

 

SPOTpris 1.098 kr. Normalpris 1.996 kr. Spar 44 %

 

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med den 24. maj 2023.

 

OBS: Der er stor efterspørgsel i øjeblikket. Se ledige dage på www.bagenkopkro.dk/booking.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Bagenkop Kro.

 • Weekendtillæg fredag og lørdage: 200 kr. pr. værelse pr. nat

 

Tilkøb 

Aftales og afregnes direkte med Bagenkop Kro.

 • Barn 0-3 år: Overnatter gratis i forældres seng
 • Barn 4-11 år i ekstra opredning inkl. middag og morgenmad: 250 kr. pr. barn pr. nat

 

Max 2 voksne og 1 barn pr. værelse.

 

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.


Et velbesøgt sted

Bagenkop Kro har siden genåbningen været et samlingspunkt for borgerne på Langeland, og her summer af liv fra frokost til sen aften, hvor folk nyder den veltilberedte mad, der kommer i rigelige portioner. 

 

Restauranten byder på traditionel dansk mad, men er især kendt for den store fiskebuffet, der er et tilløbsstykke. Buffeten byder på en symfoni af velsmagende fisk. Buffeten afhænger af årstidens fangster. Det meste fisk er landet og hentet frisk på Bagenkop Havn 2 minutter fra kroen, men der serveres også fisk fra andre lokaliteter.

 

Tæt på havnen

Kroen ligger i den lille by Bagenkop på Langelands sydspids med blot 519 aktive indbyggere. Byen blev i 2011 nomineret som årets landsby. Havnen nedenfor kroen er byens absolutte omdrejningspunkt.

 

Det er både en travl fiskerihavn, hvor kuttere fra indland og udland lægger til kaj, og en charmerende marina. Her finder I ægte havnemiljø. Når fiskekutterne kommer ind med friskfanget fisk, kan I kontakte en af kutterne og få frisk fisk pakket med is og hermed tage et stykke af Langeland med hjem.

 

Oplevelser på Langeland

I området finder I bl.a. de verdenskendte vilde heste og derudover er der masser af spændende historie og kultur med slotte, herregårde, oldtidsminder, gallerier og kunsthaller i nærheden. 

 

Tæt på Bagenkop ligger f.eks. Koldkrigsmuseet – Langelandsfortet – der var en vigtig brik i forsvaret under den kolde krig. Langelandsfortets opgave var at overvåge de russiske skibes bevægelser, blandt andet de russiske handelsskibe med missiler ombord på vej til Cuba.

 

Ristinge Strand kaldes ofte for en af Nordeuropas bedste badestrande. Den familievenlige strand har fint, hvidt sand, og de fleste steder langs med den næsten 10 km lange strand er vanddybden lav med lækker sandbund.

 

De vilde heste ved Klise Nor og Gulstav Mose er et naturbevaringsprojekt mellem Skov- og Naturstyrelsen og Sydlangelands kommune. Foruden at være en turistattraktion, er de vilde ponyer sat ud i naturen for at afgræsse strandengen på Klise Nor.

 

Tag cyklen frem og lad jer forføre af Langelands smukke natur. Glem alt om hverdagens stress og jag og oplev eksempelvis de helt specielle hatbakker, der er skabt fra naturens side.

 

Spil golf på Langeland. Langelands Golfbane smyger sig harmonisk i det smukke landskab, og med sine karakteristiske langelandske hatbakker, byder de 18 huller på varieret og udfordrende golfspil. Flere steder på banen er der en fantastisk udsigt over Langelandsbæltet.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Bagenkop Kro på www.bagenkopkro.dk/booking. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

OBS: Der er stor efterspørgsel i øjeblikket. Se ledige dage på www.bagenkopkro.dk/booking.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Bagenkop Kro kontaktes på tlf.: 62 56 13 04 eller mail@bagenkopkro.dk.

 

Opholdet kan benyttes alle åbningsdage til og med den 24. maj 2023.

Én unik kode gælder for 2 personer.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i dobbeltværelse
 • Velkomst med kaffe og kage (fra kl. 15)
 • Stor fiskebuffet med alt i velsmagende fisk
 • 1 flaske vin under middagen
 • Morgenbuffet

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Bagenkop Kro.

 • Weekendtillæg fredag og lørdag: 200 kr. pr. værelse pr. nat.

 

Tilkøb 

Aftales og afregnes direkte med Bagenkop Kro.

 • Barn 0-3 år: Overnatter gratis i forældres seng
 • Barn 4-11 år i ekstra opredning inkl. middag og morgenmad: 250 kr. pr. barn pr. nat

 

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 10.00.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Bagenkop Kros officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Bagenkop Kro.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Bagenkop Kro

  Østergade 15, 5935 Bagenkop
  Tlf.: 62 56 13 04 | CVR: 10281571 | mail@bagenkopkro.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 18. maj 2022 kl. 23:59

  Ophold på Bagenkop Kro