Ophold på Hotel Allinge

Sidste chance!

Glæd jer til at opleve det nordlige Bornholm med et ophold på Hotel Allinge, der ligger centralt i den hyggelige havneby. Opholdet er inkl. 2-retters middag, morgenbuffet og 2 eller 3 overnatninger.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Her får I en unik mulighed for at opleve Bornholm uden for sæsonen på et ophold, der placerer jer tæt ved mange af Bornholms absolut største seværdigheder.

 

I finder Hotel Allinge beliggende midt i Allinge på det nordlige Bornholm. Den gamle bindingsværksgård ligger et par hundrede meter fra byens havn, hvor bølgerne slår ind på klipperne, og hvor Allinges maritime præg udspringer fra. Her kan I glæde jer til nogle gode dage med dejlige madoplevelser og alt, hvad I skal bruge, for at gøre jeres tid på Bornholm til noget ganske særligt.


Opholdet inkluderer (pr. person):

  • 2-3 overnatninger i superior værelse
  • 2-retters middag på ankomstdagen
  • Morgenmad med stor morgenbuffet
  • Gratis kaffe og te
  • Gratis parkering
  • Gratis wi-fi

 

Priser:

  • 2 overnatninger - SPOTpris 1.195 kr. 
  • 3 overnatninger - SPOTpris 1.745 kr.

 

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 30. april 2022. Dog er der lukket fra den 26. december 2021 til og med den 7. januar 2022.

 

Tilkøb:

Aftales og afregnes direkte med Hotel Allinge.

  • Middag de andre dage: Forhør hos Hotel Allinge
  • Tilkøb af ekstra dage: Forhør hos Hotel Allinge

 

Tjek ind: Fra kl. 14 

Tjek ud: Senest kl. 10 


Om Hotel Allinge

I bliver indlogeret på et af hotellets lyse superior værelser, der er beliggende i hotellets senest renoverede bygning. Alle superior værelserne er forskelligt indrettet, men alle har de nyere badeværelser, behagelige senge, tv og hvad I ellers skal bruge for at skabe hyggelige rammer under jeres ophold. I har også adgang til kaffe/te, gratis wi-fi og tv på værelset, så der er gode afslapningsmuligheder.

 

Det familieejede hotel er populært blandt gæsterne. Det kan bl.a. ses på Tripadvisor, hvor hotellet har den flotte karakter 4/5. Gæsterne slapper godt af i den hyggelige og uhøjtidelige stemning, der har været med til at gøre Hotel Allinge til et af byens førende hoteller i mere end 100 år.

 

På ankomstdagen er der sørget for en 2-retters menu til jer i hotellets restaurant. Det er muligt at rykke middagen til en anden dag, hvis det ønskes. I kan hver dag glæde jer til at stå op til hotellets morgenmadsbuffet, der byder på brød, rugbrød, røræg, bacon, brunchpølser, blødkogte æg, frisk frugt, pålæg, ost, marmelade, yoghurt, mysli, havregryn, juice m.m. Dertil kan der fås flere slags kaffe og te fra Bornholms Thehandel.


Om Bornholm

Under jeres ophold på Hotel Allinge bør I tage vandreskoene på og gå en tur i byen og nyde det helt unikke miljø dér. Gå f.eks. ned til vandet, hvor I straks kan se, at Bornholm virkelig er en klippeø. På klare dage kan man fra vandkanten ane Christiansø, der ligger ude i Østersøen. Lad turen føre jer videre til Dr. Danchells anlæg, der blev givet til Allinges beboere af byens læge omkring år 1900. I dag er stedet en grøn oase, der bl.a. bruges under Folkemødet.

 

På Madsebakke i udkanten af Allinge kan I se noget så unikt som helleristninger. Helleristningsfeltet på Madsebakke er et af de største felter på Bornholm og stammer helt tilbage fra bronzealderen. Mere nutidigt er den russiske kirkegård, der er et smukt, dystert mindesmærke fra russernes besættelse af Bornholm i tiden efter besættelsen.

 

Lidt vest for Allinge finder i flere af de mere markante seværdigheder på Bornholm. Hammerknuden, der er Bornholms nordligste del, er et smukt naturområde, hvor Hammerodde Fyr markerer den nordligste del. Hammersøen og Opalsøen er smukke og unikke. Rundt om de dybe søer hæver klippevæggene sig i op til 80 meters højde, og det føles som at bevæge sig rundt ved en bjergsø, når I går tur der. En særegen oplevelse, I ikke bør snyde jer selv for. Også Hammershus Slotsruin finder I på denne del af øen. En ligeledes smuk og unik oplevelse, I ikke bør være foruden.

 

Brug også gerne tid på at køre Bornholm rundt. Ruten er cirka 100 kilometer lang med mulighed for alle de afstikkere, I ønsker. Gør holdt i én eller flere af havnebyerne undervejs – Rønne, Nexø, Svaneke, Tejn, Gudhjem. Nyd den unikke natur, der fortryller hele året rundt. Nyd eller køb nogle af de mange lokale delikatesser. Der laves snaps i Nexø og Svaneke, der brygges øl i Svaneke og Tejn, og vil I have det samlet på et sted, så kør forbi Torvehallen i Rønne eller Den Bornholmske Gårdbutik, der ligger midt på øen.

 

Bornholm er noget ganske unikt, der kan og bør opleves. I kan roligt glæde jer.


Transport

Der er flere muligheder for at komme til Bornholm. Den mest populære er med færge fra Ystad, men der sejler også færge til Bornholm fra Køge. Det er også muligt at flyve til Bornholm fra København.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Reservation skal ske på tlf.: 56 48 00 25 eller pr. mail til info@hotelallinge.dk - oplys, at I er kunder hos SPOTdeal, værdibevis-ID og kode. Book gerne i god tid, da der kan forekomme travle perioder.

 

Oplys også ved bestilling, hvis I har fødevareallergier eller intolerancer. Ønskes den inkluderede middag rykket fra ankomstdagen, aftales dette også ved reservation.

 

Medbring et printet værdibevis ved ankomst til hotellet.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Ved spørgsmål kan Hotel Allinge kontaktes på tlf.: 56 48 00 25.

 

Ankomst kan ske på alle åbningsdage til og med den 30. april 2022. Dog er der lukket fra den 26. december 2021 til og med den 7. januar 2022.

    Én unik kode gælder for det købte ophold for 1 person.

     

    Opholdet inkluderer:

    • 2 eller 3 overnatninger i superior værelse
    • 2-retters middag på ankomstdagen
    • Morgenmad med stor morgenbuffet
    • Gratis kaffe og te
    • Gratis parkering
    • Gratis wi-fi

     

    Tilkøb:

    Aftales og afregnes direkte med Hotel Allinge.

    • Middag de andre dage: Forhør hos Hotel Allinge
    • Tilkøb af ekstra dage: Forhør hos Hotel Allinge

     

    Tjek ind: Fra kl. 14 

    Tjek ud: Senest kl. 10 

     

    Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Allinges officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

     

    Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotel Allinge.

     

    Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

    Hotel Allinge

    Storegade 3, 3770 Allinge
    Tlf.: 56 48 00 25 | CVR: 38577883 | info@hotelallinge.dk | Hjemmeside |

    Sidste chance: 18. januar 2022 kl. 23:59

    Ophold på Bornholm