All inclusive på Restaurant FEAST

Sidste chance!

Besøg Restaurant FEAST og glæd dig til at opleve et moderne ad libitum-koncept i en uformel atmosfære. Den nye restaurant ligger på Aarhus Ø, og den levende og moderne bydel skaber de perfekte rammer for en gastronomisk oplevelse med skyhøjt niveau.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Besøg maduniverset MIB's nyeste skud på stammen, når Restaurant FEAST byder indenfor til smagsoplevelser i særklasse. Som alle MIB-restauranter, er FEAST kendetegnet ved sin brug af årstidens råvarer, der naturligvis er friske og lokalt forankrede, samt deres moderne gastronomi og klassiske retter i nye fortolkninger. Maden er nordisk inspireret, og menuen består altid af snacks, forretter, hovedretter og dessert. Her er noget for alle og enhver – store som små.

 

Hos Restaurant FEAST er både mad og drikke ad libitum og hentes i et selvbetjeningskoncept under uformelle rammer. Glæd dig til at gå ombord i den store menu, der frister fra sin plads omkring det åbne køkken, og hvor kokkene gerne svarer på spørgsmål og tager sig tid til en lille sludder. Foruden kokkebaren finder du flere små barer, der byder på forskellige snacks, tilbehør og et stort udvalg af drikkevarer.


Det får du:

  • 2 timers all inclusive mad og drikke

 

SPOTpris 299 kr. Normalpris 395 kr. Spar 24 %

 

Mulighed for tilkøb:

Hvis du ønsker at spise og drikke i længere tid, koster det 70 kr. pr. person pr. halve time. Dette afregnes direkte hos Restaurant FEAST.

 

Værdibeviset kan indløses onsdage og torsdage fra den 19. januar 2022 til og med den 31. marts 2022.


Mad og drikke ad libitum

Drikkevarerne på Restaurant FEAST består af flere slags øl, rødvine og hvidvine samt rosé og forskellige bobler. Derudover byder udvalget på sodavand, hjemmelavede safte og kombucha-drikke, som er brygget på en lille gård i Nordjylland. Alt i alt over 25 forskellige drikkevarer at vælge mellem.

 

Menuen varierer fra uge til uge og er efter køkkenchefens præferencer.

 

Forretter serveres ved bordet til deling, alt andet henter du selv ved de forskellige "barer".


Om MIB

MIB er et aarhusiansk madunivers bestående af en lang række virksomheder, som årligt bespiser mere end 1 mio. mennesker, og hvor Martin Ib og hans team udvikler på tidens madtendenser og byder på spændende nye smagsoplevelser.

 

Grundlaget er helhedsoplevelser med mad som det bærende element, og med et stærkt bagland af dygtigt personale skaber MIB en helt særlig madglæde i hverdagen.


I en bydel i sprudlende udvikling

Når du alligevel besøger Aarhus Ø for at spise dig mæt i de mange fristende herligheder, er det helt oplagt at kombinere madoplevelsen med et tur rundt i den nye bydel. Her kan du blandt andet se byens højeste hus, Lighthouse, tage form og beundre Isbjerget - et arkitektonisk imponerende boligbyggeri, der sender tankerne mod virkelige isbjerge.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Bordbestilling er påkrævet på www.martinib.dk/restauranter/feast/. Husk at oplyse den unikke kode fra dit/dine værdibevis(er) i kommentarfeltet.

 

Når du booker bord på FEAST vælger du, i hvilket tidsinterval du ønsker at have bordet.

 

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning ikke er ledig.

 

Kampagnen gælder ikke takeaway.

 

Afbud skal ske senest 24 timer før. Ved udeblivelse eller for sent afbud, er restauranten berettiget til at indløse dit værdibevis.

 

Du kan forvente ekstra travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

 

Vigtigt: Medbring printet værdibevis ved ankomst.

 

Værdibeviset kan indløses onsdage og torsdage fra den 19. januar 2022 til og med den 31. marts 2022.

Én unik kode gælder for 2 timers all inclusive mad og drikke for 1 person.

 

Mulighed for tilkøb:

Hvis du ønsker at spise og drikke i længere tid, koster det 70 kr. pr. person pr. halve time. Dette afregnes direkte hos Restaurant FEAST.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til MIB Restaurant Feast.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

MIB Restaurant Feast

Mariane Thomsens Gade 4B, 8000 Århus Ø
Tlf.: 93 97 43 84 | CVR: 38055372 | | Hjemmeside |

Sidste chance: 20. januar 2022 kl. 23:59

All inclusive på Restaurant FEAST