Gourmetophold på Schackenborg Slotskro

Sidste chance!

Oplev den kongeligt privilegeret Schackenborg Slotskro i Møgeltønder med et gourmetophold, der byder på en 3-retters gastronomisk oplevelse med afstemt vinmenu, samt morgenbrunch - alt sammen i Danmarks vel nok smukkeste omgivelser.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Med sine små, skæve huse og sin brostensbelægning må den idylliske landsby Møgeltønder være byen med den allersmukkeste hovedgade, få kilometer fra landegrænsen til Tyskland. Og for enden af gaden, side om side med Schackenborg Slot, ligger den nyrenoverede Schackenborg Slotskro - kongeligt privilegeret siden 1687. 

 

Slotskroen består af flere forskellige bygninger, som er indrettet og moderniseret med respekt for den oprindelige stil. Schackenborg Slotskro har charmerende værelser, som alle er navngivet efter danske slotte og herregårde. Værelserne er beliggende på selve kroen samt i tre omkringliggende, fredede huse med sprossevinduer og egen have. 

 

Schackenborg Slotskro har gennem mange årtier haft ry for at være en af Sønderjyllands bedste gourmetsteder. I kan derfor se frem til at komme på en gastronomisk rejse, der tager afsæt i en moderne udgave af den sønderjyske madfortælling med afsæt i gode, lokale råvarer.

 

Det er oplagt at kombinere jeres ophold på Schackenborg Slotskro med andre skønne oplevelser i Sønderjylland. Besøg f.eks. Tøndermarsken, Museum Sønderjylland og gå en tur i den hyggelige Slotsgade og få den sønderjyske stemning ind under huden.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • 3-retters gourmetmiddag i restauranten på slotskroen
 • 3-retters vinmenu med 1 glas pr. ret - afstemt efter menuen
 • Morgenbrunch med sønderjyske specialiteter
 • Kaffe og te på værelset

 

SPOTpris 2.499 kr. for 2 personer. 

 

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag til lørdag fra den 1. februar til og med den 16. december 2022. 

 

Bemærk: Opholdet kan ikke benyttes i uge 7, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 42 og 52 i 2022.

 

Tillæg og tilkøb (Aftales og afregnes direkte med Schackenborg Slotskro):

 

 • Opgradering til Deluxe værelse: 200 kr. pr. værelse
 • Weekendtillæg ved ankomst lørdag: 650 kr. pr. værelse
 • Der er mulighed for at booke en rundvisning på Schackenborg Slot/slotshave: Forhør herom ved booking 

 

Bemærk: Der er gratis offentlige parkeringspladser 25 meter fra kroen. Der er ikke TV på værelserne.


Tjek ind fra kl. 14.00

Tjek ud senest kl. 11.00


En vigtig del af Danmarks­historien

Schackenborg Slot ligger i idylliske Møgeltønder. Slottet har været i familien Schacks eje gennem 11 generationer, og hele området emmer af Danmarkshistorie.

 

Schackenborg Slotskro er et historisk bygningsværk, der siden 1687 har været privilegeret. Schackenborg Slotskro hører man for første gang om i 1683, hvor den nævnes sammen med de øvrige seks huse, der på det tidspunkt udgjorde den begyndende landsby Møgeltønder. Dengang var slotskroen bopæl for gartneren ved Schackenborg Slot, og først lidt senere fik den sin krobevilling.

 

I 1861 hærgede en storbrand dog Slotskroen. Kroen og rejsestalden blev genopbygget. I dag består Schackenborg Slotskro af flere forskellige bygninger, som er fordelt på selve kroen og i tre tilstødende, fredede huse med sprossevinduer og egne haver.


Højt gastronomisk niveau

Schackenborg Slotskro er kendt for sin gourmetrestaurant med et ualmindeligt højt niveau. Gastronomien bygger på høj kvalitet baseret på gode, lokale råvarer. Køkkenchefen Peter Foldby tager jer med på en sanselig gastronomisk oplevelse med fantastisk mad og udsøgt vin i de stemningsfulde og historiske omgivelser.

 

Peter Foldby er udlært fra Molskroen, og har efterfølgende arbejdet som kok på Prins Ferdinand, souschef på Molskroen og kok hos Brødrene Koch på Aarhus Havn. 


Oplevelser i området:

 

Nationalpark Vadehavet

Er I til ekstraordinær natur, så skal I besøge Nationalpark Vadehavet - Danmarks største nationalpark på hele 1.466 km2. Vadehavet er optaget på UNESCO’s verdensarvliste og har et rigt dyre- og fugleliv – bl.a. gør 12-15 millioner trækfugle ophold ved Vadehavet på den Østatlantiske trækrute. Tøndermarsken, som er Danmarks største sammenhængende engområde, er en del af Nationalpark Vadehavet.

 

Danmarks Østersfestival

Østerseventyret i Vadehavet er historisk tæt knyttet til Schackenborg Slot. På de guidede ture i Vadehavet får du fortællingen. På Danmarks Østersfestival kan du fra den 8.-11. oktober møde lokale fødevareproducenter og smage på varerne og på de retter, som stjernekokke fra hele Europa tilbereder til konkurrencen 'Årets Østerkok'.

 

Masser af byliv

Besøg nogle af Sønderjyllands mange hyggelige byer. Haderslev, Tønder, Aabenraa og Sønderborg byder alle på masser af shopping og byliv. I de idylliske, små byer som f.eks. Møgeltønder, Tønder og Højer finder I mange gamle huse og gårde i brostensbelagte gader.

 

Historiens vingesus

Sønderjylland har en helt særlig historie, og I må ikke gå glip af den, når I besøger Schackenborg Slot. Læg vejen forbi Historiecenter Dybbøl Banke og oplev krigen i 1864 og se Dybbøl Mølle. Husk også at besøge Frøslevlejren, som blev bygget som tysk interneringslejr under Anden Verdenskrig. Se arkæologiske fund og gå på opdagelse i den fascinerende sønderjyske oldtid og købstaden Haderslevs historie på det store arkæologiske museum i Haderslev.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold hos Schackenborg Slotskro på tlf.: 79 30 69 00 eller mail reception@schackenborg.dk. Husk samtidig at booke bord til restauranten for at være sikker på plads - ventes der til ankomstdagen, kan der være fuldt booket. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det kroens afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Medbring printet værdibevis til kroen, når opholdet skal indløses.

 

Ved spørgsmål kan Schackenborg Slotskro kontaktes på tlf.: 79 30 69 00.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag til lørdag fra den 1. februar til og med den 16. december 2022.

Bemærk: Opholdet kan ikke benyttes i uge 7, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 42 og 52 i 2022.

Én unik kode gælder for et ophold for 2 personer på Schackenborg Slotskro.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse
 • 3-retters gourmetmiddag i restauranten på slotskroen
 • 3-retters vinmenu med 1 glas pr. ret - afstemt efter menuen
 • Morgenbrunch med sønderjyske specialiteter
 • Kaffe og te på værelset
 • Gratis wi-fi

 

Tillæg og tilkøb 

 • Opgradering til Deluxe værelse: 200 kr. pr. værelse
 • Weekendtillæg ved ankomst lørdag: 650 kr. pr. værelse
 • Der er mulighed for at booke en rundvisning på Schackenborg Slot/slotshave: Forhør herom ved booking 

 

Der er gratis offentlige parkeringspladser 25 meter fra kroen. Der er ikke TV på værelserne.

 

Tjek ind fra kl. 14.00

Tjek ud senest kl. 11.00

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Schackenborg Slotkro.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Schackenborg Slotkro

Slotsgaden 42, Møgeltønder , 6270 Tønder
Tlf.: 79 30 69 00 | CVR: 36034734 | reception@schackenborg.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 28. januar 2022 kl. 23:59

Gourmetophold på Schackenborg Slotskro