Burger i Ribe

Sæt tænderne i en fantastisk burger lavet på friske råvarer med små stegte kartofler og aioli hos Kolvig - by Skovmose i Ribe.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Midt i Ribe, lige ved siden af Ribe Å og tæt på byens butikker, finder du Kolvig - by Skovmose beliggende i den gamle, men fantastisk restaurerede cikoriefabrik. Her, i fredelige omgivelser, er det det ideelle sted at forene bylivet med en kop kaffe, et glas vin eller en god middag.

 

Lige nu har du mulighed for at sætte tænderne i en burger, der er bygget op fra bunden med friske råvarer i høj kvalitet. Ganske enkelt uimodståelig, når sulten melder sig.


Du får:

 • Kolvigs burger inkl. små stegte kartofler med aioli
  Hjemmebagt burgerbolle, bøf af ca. 200 g hjemmehakket dansk kvæg, Gammel Knas-ost, tørret dansk spegeskinke, syltet rødløg, agurk, tomat, salat og dressing

 

SPOTpris 85 kr. Normalpris 145 kr. Spar 41 %

 

Værdibeviset kan indløses fra den 17. januar 2022 til og med den 7. april 2022 søndag til torsdag fra kl. 11.30-20.30 (kan ikke benyttes fredag og lørdag).

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail. 

 

Det anbefales, at du bestiller bord online, hvis du vil være sikker på plads. Skriv i feltet til bemærkninger, at du har et værdibevis fra SPOTdeal.

 

Der tages forbehold for udsolgte dage, så bestil gerne i god tid.

 

Det er muligt at afhente som takeaway mod et gebyr på 15 kr. pr. burgermenu, der afregnes direkte på stedet.

 

Medbring printet værdibevis ved indløsning. 

 

Værdibeviset kan indløses fra den 17. januar 2022 til og med den 7. april 2022 søndag til torsdag fra kl. 11.30-20.30 (kan ikke benyttes fredag og lørdag).

Én unik kode gælder for 1 stk. Kolvigs burger inkl. små stegte kartofler med aioli.

 

Kolvigs burger består af:

Hjemmebagt burgerbolle, bøf af ca. 200 g hjemmehakket dansk kvæg, Gammel Knas-ost, tørret dansk spegeskinke, syltet rødløg, agurk, tomat, salat og dressing.

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kolvig -by Skovmose.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Kolvig -by Skovmose

  Mellemdammen 13 , 6760 Ribe
  Tlf.: 41 82 37 27 | CVR: 39690969 | ts@kolvig.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 02. december 2021 kl. 23:59

  Kolvigs burger