Krydstogt fra Genova til København

Tag med på et skønt forårskrydstogt fra Genova til København ombord på det flotte MSC Grandiosa. Undervejs besøges Spanien, Portugal, England og Tyskland. Rejs den 26. april 2022 og få fly, 1 nat i Genova og 12 dages krydstogt med helpension.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

En oplevelsesrig rejse venter forude, når MSC Grandiosa til foråret tager dig med på den populære rute fra Italien til Danmark med anløb i 4 europæiske lande undervejs.

 

Du flyver den 26. april til Genova, hvor du har en hotelovernatning, inden du går ombord på det imponerende skib. Det flydende resort vil være dit hjem på resten af rejsen, indtil du ankommer til København den 8. maj. Undervejs anløbes flere hyggelige og spændende byer, så du står overfor en oplevelse, hvor både land, vand, by og skib er helt unik.


Rejsen inkluderer

 • Fly København - Genova
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn - hotel
 • 1 nat med morgenmad på min. 3* hotel i Genova
 • 11 overnatninger ombord på MSC Grandiosa i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Pris pr. person ved 2 personer i delt kahyt

 

Afrejse 26. april – 9. maj 2022:


Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 7.590 kr.
Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 8.590 kr.
Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 10.490 kr.
Balkonkahyt Bella: SPOTpris 11.990 kr.
Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 12.990 kr.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart, og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.  

 

Ekskl. i prisen:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, 10 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet.
 • Transport fra hotel til skib
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Kahytskategorier – Bella og Fantastica

Alle kahytskategorier er inkluderet helpension og den samme gode service. Ved tilkøb af Fantastica får du følgende ekstra ydelser:

 • Bedst beliggende kahytter
 • Mulighed for at ønske spisetid til aften, tidlig eller sen – fremsættes ved bestilling
 • Gratis udbringning af roomservice ud fra gældende menu
 • Mulighed for morgenmad i kahytten

Rejserute:

Den 26. april 2022: Fly til Genova og transfer til hotellet for overnatning
Den 27. april 2022: Check in på skibet. Kl. 17.00: Afgang fra Genova
Den 28. april 2022: 13.00 – 21.00 Barcelona, Spanien
Den 29. april 2022: På havet
Den 30. april 2022: 07.00 – 17.00 Cadiz, Spanien
Den 1. maj 2022: 08.00 – 17.00 Lissabon, Portugal
Den 2. maj 2022: Kl. 09.00 – 18.00 Vigo, Spanien
Den 3. maj 2022: På havet
Den 4. maj 2022: Kl. 07.00 – 21.00 Southampton, England
Den 5.-6. maj 2022: På havet
Den 7. maj 2022: Kl. 07.00 – 19.00 Kiel, Tyskland
Den 8. maj 2022: Kl. 09.00 Ankomst til København


rutekort_786x430.jpg

 

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.


Rejsebeskrivelse

Allerede dagen efter afgangen fra Genova anløber skibet den catalanske storby, Barcelona, som har alt, hvad en moderne storby skal have og mere til. Byen er berømt for Gaudis fantasifulde arkitektur, og her vrimler det med seværdigheder som hans finurlige Sagrada Familia og det imponerende fodboldstadion, Camp Nou foruden utallige interessante museer som f.eks. Picassomuseet. Fra Montjuic-bjerget har du en formidabel udsigt over byen, og stemningen på det berømte hovedstrøg, Ramblaen, er i sig selv en oplevelse. Her kan du sagtens få timer til at gå med at betragte menneskemylderet, mens du nyder lækre tapas og boblende cava.

 

Efter en dag på havet, hvor nogle af skibets mange faciliteter kan benyttes, ankommer du til Cádiz, der anses for at være den ældste by i Europa og har været beboet i over 3.000 år. Det var herfra Columbus stævnede ud på rejsen til Amerika, og den gamle bydel, der næsten er helt omkranset af vand, er et romantisk virvar af snoede gader med muntre taverner. Både San Sebastian borgen og katedralen med den gyldne kuppel er et besøg værd. Yndede udflugtsmål fra Cádiz tæller bl.a. særprægede Gibraltar med Europas eneste vildtlevende aber og Jerez, der er kendt for sin sherryproduktion. Din lugtesans vil helt sikkert ikke være i tvivl om dette, når du begiver dig rundt i Jerez.

 

Den portugisiske hovedstad er en ofte overset by, men faktisk er den en af de mest fascinerende hovedstæder i Europa. Med sine syv fotogene høje byder Lissabon på et postkort-perfekt panorama af brostensbelagte gyder, gamle ruiner og katedraler med hvide kupler, der alt sammen vidner om en broget historie. Indsejlingen til byen giver dig det bedste udsyn til tre prominente monumenter. Det gælder for Belem Tower, der blev bygget i 1520 for at forsvare byen, Opdagernes Monument, der hylder alle landets opdagelsesrejsende, og Cristo Rei – en Kristusstatue, der minder om Rio de Janeiros berømte vartegn. Jeronimus-klosteret og Triumfbuen er et par af de andre store seværdigheder, og lidt udenfor byen finder du desuden den royale sommerresidens, der er omgivet af nogle af verdens smukkeste haver.

 

Den efterfølgende dag vender du tilbage til Spanien med et anløb i Vigo i den nordlige provins Galicien, som har en omfattende kystlinje, der danner et varieret panorama med stejle klippeformationer, ferskvandslaguner, klitlandskaber og maleriske havnebyer. Én af disse er Vigo - en hyggelig by med mange spændende kroge, hvorfra du kan besøge smukke Santiago de Compostela, hvor den verdensberømte pilgrimsrute, Caminoen, ender. Eller hvad med en udflugt til Baiona, der er en gammel, meget karakteristisk fiskerlandsby, hvor et af Colombus’ skibe i 1493 lagde til med nyheden om ”Den Nye Verden”?

 

Både naturen og kulturen ændrer sig, efterhånden som du begiver dig nord på, og derfor venter der anderledes oplevelser i Southampton. Byen har altid været en vigtig havneby i det sydlige England, hvorfor den har været omkranset af tykke bymure som et forsvar mod angribende folk. I dag ses flere velbevarede strækninger af denne mur stadig rundt om det gamle centrum, ligesom flere imponerende porte stadig står. Southampton har også flere gamle bygninger, men ellers er det primært en by for shopping. Smut også forbi den hyggelig pub, Duke of Wellington, der ligger tæt på havnen. En klassisk pub i gammel stil med bindingsværk, blyindfattede ruder, gamle fotografier og en pejs, der tændes på køligere dage. Et perfekt sted at nyde en lager eller et glas ægte cider. Southampton er også et godt udgangspunkt for udflugter. London er f.eks. indenfor rækkevidde, og i den engelske hovedstad venter et utal af seværdigheder så som Tower of London, Big Ben og Buckingham Palace. Der er dog også masser at opleve i det øvrige Sydengland, hvor du kan besøge en eller flere af de historisk interessante byer som f.eks. elegante, romerske Bath, romantiske Winchester med den imponerende katedral og middelalderlige Salisbury med den berømte stensætning Stonehenge.

 

Rejsens sidste stop bliver i tyske Kiel. Her er skibsbygning en stor industri, og dele af den tyske flåde holder til i Kiel. Havnen ligger midt i byen, så det er nemt at opleve Kiel til fods. Store dele af byen blev kraftigt bombarderet under Anden Verdenskrig, hvilket har resulteret i, at de fleste bygningsværker er opført i moderne arkitektur. Se en ubåd fra krigens tid, besøg de botaniske haver eller tag på en udflugt til en af de omkringliggende byer som f.eks. Lübeck eller Hamborg.

 

Mens du dag efter dag betages af det flotte skib og den smukke natur og spændende kultur i land, sørger besætningen ombord på MSC Grandiosa for at servicere og forkæle dig. Du skal bare slappe af og nyde livet! Den 8. maj er du fremme i København, hvor du forlader skibet efter den sidste morgenmad.


Skibet

MSC Grandiosa er et af rederiets nyeste skibe og blev søsat i slutningen af 2019. Det byder på nytænkning på mange områder. Når du kommer ombord, vil du opleve et nyt og spændende skib med unik indretning, sofistikeret design og meget avanceret teknologi. Særligt skal fremhæves den imponerende arkade, som er skibets hjerte. Under en kæmpe LED-himmel, hvis motiv og farver skifter flere gange i døgnet, kan du slentre mellem butikker, barer og restauranter, som var du i en idyllisk ferieby på land. Her er masser af liv, men også mulighed for en intim stund på en af de hyggelige serveringssteder.

 

De udendørs arealer kan næsten tage pusten fra enhver – der er 2 store poolområder med bekvemme solstole og et flot vandland. Du har udendørs barer, og på skibets agterdæk findes en Horizon pool, hvor du har en fantastisk udsigt. Hver aften (hvis vejret tillader) omdannes dækket til flot dansegulv og scene til underholdning.

 

Skibet kan medtage omkring 6.300 passagerer. Der er et stort udbud af aktiviteter for alle både udendørs og indendørs, og der bydes på daglig animation for både børn og voksne, så mulighederne er mange for at være aktiv eller bare slappe af ved de forskellige poolområder. Der er også en shopping-arkade ligesom Aurea Spa området på dette store skib er noget helt unikt. Her kan du tilkøbe diverse behandlinger eller adgang til thermalbade og sauna. 

 

Om aftenen kan du indtage en dejlig middag i hovedrestauranten eller bruge din frihed og vælge den kæmpe buffet, som bugner af specialiteter i forbindelse med hovedmåltiderne. I alt har MSC Grandiosa 11 restauranter og 20 barer, så der er noget for enhver smag. Skibet byder også hver aften på forestilling i det imponerende teater samt på den særlige Cirque de Soleil scene. Og så har kasinoet naturligvis åben til ud på de små timer hver dag. 


Helpension

Opholdet ombord på MSC Grandiosa er med helpension. Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. Du har også adgang til skibets restaurant, hvor du kan få 3-5-retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har du fast spisetidspunkt og bord.

 

Drikkepakker

Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet i rejsens pris. Yderligere drikkevarer kan købes efter forbrug, eller du kan vælge en af de fordelagtige drikkepakker. Disse bestilles hos Øster Lindet ved indløsning af dit værdibevis.

 

Alle pakkerne kan benyttes i alle barer ombord, hovedrestauranterne og buffeten. De gælder ikke i brandede caféer, minibaren eller roomservice.

 

EASY PAKKEN dækker et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et udvalg af husets vin pr. glas, fadøl (mærket kan variere fra skib til skib), et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke.

Pris pr. person 2.640 kr.

 

EASY PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 8 EUR eller 9 USD. Pakken inkluderer dine favoritcocktails frosne og klassiske, forskellige spiritusmærker, aperitifs og likører. Et stort udvalg af vine indgår pr. glas samt 10% rabat på vinflasker købt ombord. Stort udvalg af fad- og flaskeøl, alkoholfrie cocktails, sodavand, mineralvand og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter samt på Ocean Cay-anløbet i Bahamas.

Pris pr. person 3.630 kr.

 

REMIUM EXTRA PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 13 EUR eller 15 USD. Pakken inkluderer en omfattende mængde af frosne og klassiske cocktails, spiritus af premium brands, aperitifs og likører. Derudover findes et varieret udvalg af vin og champagne pr. glas, 25% rabat på vin- og champagneflasker som købes ombord, og hele udvalget af øl, sodavand, frugtjuices, mineralvand, energidrikke og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter samt på Ocean Cay-anløbet i Bahamas.

Pris pr. person 5.060 kr.

 

MINORS PAKKEN er til mindreårige (3-17 år) og gælder til et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et bredt udvalg af alkoholfrie cocktails, sodavand, energidrikke, mineralvand, smagsnuanceret vand, frugtjuices, varme drikke og softice.

Pris pr. person 1.210 kr.


Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt betaler en lavere pris. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 • Børn under 18 år: 4.990 kr.
 • Voksne: 5.990 kr.

 

Udflugter

Ved samtlige anløb tilbyder rederiet en bred vifte af udflugter, så der er noget for enhver interesse. Udflugterne er med engelsktalende guide, og priserne afhænger af indhold og varighed og ligger derfor typisk på 350-1.500 kr. pr. udflugt. Det komplette udflugtsprogram for krydstogtet er pt. ikke tilgængeligt, men alle, som køber denne deal, vil få det tilsendt, så snart det foreligger.

 

Transport

Rejsen inkluderer fly fra København til Genova den 26. april 2022:

 • Kl. 08.45 – 10.20: København – München
 • Kl. 12.05 – 13.1:  München – Genova

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne.


Særlige forhold på dette tilbud:


Forbehold

På dette krydstogt fra Genova til København med MSC Grandiosa må vi tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

Covid-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet MSC indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. Alle gæster over 11 år skal være færdigvaccineret senest 14 dage før afrejse for at komme ombord på skibet, mens børn 2-11 år skal kunne fremvise en negativ PCR-test, der er max 72 timer gammel ved ombordstigning. Ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye HEPA-luftfiltre af samme standard, som anvendes på hospitaler, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. Du kan læse meget mere om MSC’s sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, ligesom ekstra krav som f.eks. tvunget udflugt ved landgang kan blive stillet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, voucher eller lignende.

I køber jeres værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når I har modtaget værdibeviserne, reserverer I jeres rejse inden for 2 hverdage. I reserverer hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail til info@osterlindet.dk.

 

Ved bestilling af rejsen skal oplyses:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende

 

Bestilling og betaling 

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler I kun et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Det anbefales, at I tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen. Ring gerne til Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 vedr. spørgsmål i forbindelse med jeres køb.

Én unik kode gælder for en person. Prisen er pr. person ved to personer i delt kahyt.

 

Rejsen inkluderer

 • Fly København - Genova
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn - hotel
 • 1 nat med morgenmad på min. 3* hotel i Genova
 • 11 overnatninger ombord på MSC Grandiosa i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Ekskl. i prisen:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, 10 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet.
 • Transport fra hotel til skib
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Købet kan ikke fortrydes

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 10. december 2021 kl. 23:59

Krydstogt fra Genova til København