4-retters middag på Dragør Badehotel

Sidste chance!

Oplev autentisk badehotelstemning, ekstravagant servering og smukke vuer på Dragør Badehotel. Her venter denne skønne oase, hvor du kan nyde en 4-retters middag i idylliske rammer til en ganske særlig pris.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

En middag væk fra byens støj med den smukkeste udsigt er noget helt særligt. Det kan du få i Dragør, der ligger lidt udenfor København som en lille fredfyldt oase. 

 

Den udsøgte gourmetmiddag, og den autentiske stemning på byens idylliske badehotel, giver dig næsten feriefølelse i maven. Du nyder den ekstravagante middag med den skønne udsigt til Øresund, Øresundsbroen og strandengene.

 

Men maden er ikke alt. Alene at træde ind på Dragør Badehotel er en oplevelse. Badehotellet er autentisk og vil med sikkerhed leve op til dine forventninger om et badehotel. Du mærker historiens vingesus på badehotellet, der blev opført helt tilbage i 1907 og stadig står i sin smukke, gamle stil.

 

Tag eventuelt afsted i god tid, og saml appetit ved at gå en tur ved det gamle fort eller udforsk de små, krogede gader med fine bindingsværkshuse, stokroser og unik stemning.


Du får:

 • 4-retters middag på Dragør Badehotel

 

SPOTpris 249 kr. Normalpris 449 kr. Spar 44 %

 

Middagen består af:

 

Forret:

 • Røget laks med rygeostcreme og urter

Mellemret:

 • Sæsonsuppe - årstidens suppe

Hovedret:

 • Oksemørbrad med morkelsvampesauce, garniture efter sæson og smørstegte kartofler

Dessert:

 • Hvid chokolademousse med hindbærcoulis og pistacienødder

 

Værdibeviset kan indløses fra den 10. januar til og med den 19. marts 2022.

Værdibeviset kan benyttes torsdag til lørdag fra kl. 17.30-20.00.


Dragør Badehotel

Dragør Badehotel ligger skønt - lige ned til vandet, omgivet af marker og smuk natur og ganske tæt ved det gamle fiskerleje Dragør, som er kendt for sine smukke brostensbelagte gader og historiske huse. I entréen byder den kvidrende kanariefugl velkommen til badehotellet, som blev opført helt tilbage i 1907, da den gamle jernbanelinje blev etableret. Jernbanen blev lukket for længe siden, men Dragør Badehotel står stadig i sin smukke gamle stil. Hotellet er blevet smukt restaureret uden at miste sin oprindelige stil.

 

Havnebyen Dragør – landsbystemning kun 12 km fra København

Det gamle fiskerleje Dragør ligger blot 12 km fra Københavns centrum og har en historie, der går helt tilbage til 1300-tallet. Gennem tiden har Dragør bl.a. været en vigtig handelsplads for sild, beboet af hollændere, som skulle forsyne hoffet med grøntsager, og senere i 1700-tallet blev den en af Danmarks vigtigste søfartsbyer. I dag er byens havn stadig et centralt omdrejningspunkt, men nu er det i højere grad lystbådene og de lækre fiskerestauranter, der tiltrækker folk.

 

Den gamle bydel

Dragørs bykerne er med sine snævre gader og lave huse fra 1700- og 1800-tallet en af de bedst bevarede byer i Danmark. Der er en helt fantastisk hyggelig stemning i byen, der er kendetegnet ved husenes sorttjærede sokler, mange gule facader og røde tage. Om sommeren blomstrer bonderoser, roser og andre herligheder om kap med hinanden og de charmerende omgivelser. I byen har flere kunstnere deres værksteder, og der er også rig mulighed for at være kulturel på museerne eller med en historisk byvandring. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Bord reserveres på telefon: 32 53 05 00 eller på mail: dragor@badehotellet.dk - oplys, at det er en SPOTdeal til en 4-retters menu.

 

Medbring værdibevis printet, når du indløser dealen.

 

Værdibeviset kan indløses fra den 10. januar til og med den 19. marts 2022.

Værdibeviset kan benyttes torsdag til lørdag fra kl. 17.30-20.00.

Én unik kode gælder for én 4-retters middag på Dragør Badehotel for 1 person.

 

Middagen består af:

Forret:

 • Røget laks med rygeostcreme og urter

Mellemret:

 • Sæsonsuppe - årstidens suppe

Hovedret:

 • Oksemørbrad med morkelsvampesauce, garniture efter sæson og smørstegte kartofler

Dessert:

 • Hvid chokolademousse med hindbærcoulis og pistacienødder

 

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Dragør Badehotel.

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Badehotellet i Dragør

Drogdensvej 43, 2791 Dragør
Tlf.: 32 53 05 00 | CVR: 33386427 | dragor@badehotellet.dk |

Sidste chance: 31. december 2021 kl. 23:59

Middag på Dragør Badehotel