FORÅRSKRYDSTOGT TIL DE BRITISKE ØER

Fantastisk natur og en fascinerende historie er en del af dette spændende krydstogt til England, Irland og Skotland. Rejs i april eller maj 2022 fra kun 6.490 kr. for 10-nætters krydstogt med helpension og bus til og fra Hamborg. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Dette skønne krydstogt bringer dig fra Hamborg og hele vejen rundt om Storbritannien – syd om England til Irland og videre gennem Det Irske Hav, rundt om Skotland og tilbage til udgangspunktet. En rejse, der blander den vilde natur med slotte, lodrette klipper og endeløse skove med muligheden for at opleve den ægte irske pubkultur og prøvesmage whisky og gin i rå mængder. Tag med og oplev naturens spektakulære kreation, Giant’s Causeway, og lær om konflikten i Nordirland, historien om luksuslineren Titanic og legenderne om Loch Ness-uhyret - alt imens du betages af den barske natur og de eminente bygningsværker, både i byerne og på landet.


Rejsen inkluderer:

 • Bus fra Danmark til Hamborg t/r
 • 20 kg bagage og håndbagage
 • 10 nætter ombord på MSC Orchestra i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Pris pr. person ved 2 personer i delt kahyt:

 

Afrejse 17.-27. april 2022

Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 6.490 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)

Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 7.490 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)

Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 9.490 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)

Balkonkahyt Bella: SPOTpris 10.490 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)

Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 11.490 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)

Balkonkahyt Aurea inkl. Easy drikkepakke*: SPOTpris 14.490 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)

 

Afrejse 8.-18. maj 2022

Indvendig Kahyt Bella: SPOTpris 6.990 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)

Indvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 7.990 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)

Udvendig Kahyt Fantastica: SPOTpris 9.990 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)

Balkonkahyt Bella: SPOTpris 10.990 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)

Balkonkahyt Fantastica: SPOTpris 11.990 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)

Balkonkahyt Aurea inkl. Easy drikkepakke*: SPOTpris 14.990 kr. (betal depositum på 3.000 kr.)

 

*Læs mere om drikkepakker længere nede.

 

Ekskl. i prisen:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, 10 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Kahytskategorier – Bella, Fantastica og Aurea

Alle kahytskategorier er inkluderet helpension og den samme gode service. Ved tilkøb af Fantastica får du følgende ekstra ydelser:

 • Bedst beliggende kahytter
 • Mulighed for at ønske spisetid til aften, tidlig eller sen – fremsættes ved bestilling
 • Gratis udbringning af roomservice ud fra gældende menu
 • Mulighed for morgenmad i kahytten

 

Ved tilkøb af Aurea får du samme ydelser som i Fantastica samt:

 • Easy drikkepakke
 • ”My Choice Dining” med flexible spisetider
 • Fri adgang til Aurea Spa og 60 min. massage
 • Fri adgang til eksklusivt soldæk
 • Badekåbe og tøfler i kahytten

Rejserute:

 

rute_786x430.jpg

 

Dag 1: Bus til Hamborg for ombordstigning. 19:00 Afgang Hamborg
Dag 2: På havet
Dag 3: 15:00-20:00 Cork, Irland
Dag 4: 08:00-18:00 Dublin, Irland
Dag 5: 08:00-18:00 Belfast, Nordirland
Dag 6: 08:00-18:00 Greenock/Glasgow, Skotland
Dag 7: På havet
Dag 8: 08:00-18:00 Kirkwall/Orkneyøerne, Skotland
Dag 9: 08:00-18:00 Invergordon, Skotland
Dag 10: På havet
Dag 11: 07:00 Ankomst Hamborg. Bustransport til Danmark


Rejsebeskrivelse

Denne fantastiske rejse begynder i Danmark, hvorfra du køres med bus til Hamborg, hvor MSC Orchestra ligger for anker og venter på dig. Om aftenen stævner skibet ud på sin færd og begiver sig mod vest. Efter en dag på havet, hvor du kan blive fortrolig med dette imponerende krydstogtskib og benytte nogle af de mange faciliteter og aktiviteter ombord, bliver første stop i Cork, der er Irlands andenstørste by.

 

Området omkring Cork har en stærk søfarts- og handelstradition, hvilket især ses omkring floden Lee, der deler Cork i to. Her dominerer kajer i markante grå sten, gamle lagerbygninger og elegante og finurlige broer. De historiske gader er fyldt med små caféer, excentriske butikker og unikke museer som f.eks. smørmuseet, og på det engelske marked, der har eksisteret siden 1788, finder du lækre lokale delikatesser. Denne del af Irland er perfekt til at udforske kelternes historie og særlige kultur. Her er imponerende katedraler og små gamle fiskelandsbyer, og så er området også kendt for sin glasproduktion.

 

Den charmerende og stemningsfulde irske hovedstad, Dublin, er opdelt i to af Liffey-floden. Området syd for floden er præget af historiske monumenter og kulturelle seværdigheder, mens du finder den moderne by mod nord. De georgianske kvarterer oser af charme med de typiske røde murstenshuse med de sært farvede døre, og byens mere end 1.000 pubber er små kulturinstitutioner i sig selv. Besøg ”Brazen Head”, der er hovedstadens ældste pub - grundlagt i 1688 – og tag efterfølgende på ølmuseum og lær mere om den nationale Guinness øl. Dublin Castle, St. Patricks katedral og Parlamentet er bare nogle af byens smukke og imponerende, historiske bygningsværker, der hver især også gemmer på en spændende historie. Dublin har desuden mange berømte litterære personligheder såsom James Joyce og Samuel Beckett som bysbørn, og det gamle, distingverede Trinity College huser det verdenskendte bibliotek, der har mere end 1000 år gamle bøger i reolerne. The Irish Emigration Museum er bestemt også et besøg værd og giver et indblik i den store emigration fra Europa til USA. Grafton Street er, hvor du kan shoppe løs i et varieret udbud af butikker til tonerne af de mange gadekoncerter, hvis stilarter spænder vidt fra populærmusikkens gadesangere med en guitar over traditionelle violinister, der spiller folkemusik, til kvartetter med et klassisk repertoire.  

 

Det tredje anløb bliver i Belfast. Nordirlands hovedstad er en ung, pulserende by rig på kultur. Oceanlineren Titanic blev i sin tid bygget på byens værft, der i dag er omdannet til et stort rekreativt område, og fredsmurene i centrum vidner om tidligere tiders kampe mellem protestanter og katolikker, som byen desværre nok stadig er mest kendt for. I dag er Belfast dog en moderne, udadvendt by, der samtidig har bevaret en gammeldags charme. Læg mærke til de røde murstensbygninger ved Queen's Universitet, det maleriske Ulster Museum, der huser interessante udstillinger, og den smukke botaniske have. Byens flotte rådhus minder mest om et elegant slot og giver en elitær følelse af storhed og overklasse, mens Crumlin Road fængslet modsat fremkalder koldsved og en imaginær lugt af depression og fortvivlelse. Der er også rig mulighed for shopping i Belfast – På St. Georges marked sælges der f.eks. alt fra fisk til flamencomusik – ligesom pubkulturen er fremtrædende og lokker med en kølig pint. Uden for Belfast kan du opleve den spændende natur og de eventyrlige landskaber med dramatiske klipper, middelalderlige slotte, græsklædte bjerge og flere filmlokationer fra kendte tv-serier og film, der foregår i Middelalderen eller i en fantasiverden.

 

MSC Orchestra sejler nu til Skotland og besøger Greenock uden for Glasgow, der er Skotlands største by og landets kulturelle centrum med spændende museer, fantastisk arkitektur, skønne grønne parker og utallige seværdigheder. Glasgows mest betydningsfulde historiske bygning er den nærmest stringente katedral fra 1100-tallet, der ligger lige ved siden af det interessante religionsmuseum, der huser egyptiske mumier, hindu statuer og en buddhistisk zen-have. Sækkepibemuseet er et andet særpræget museum, der ligesom Glasgow Museums Resource Center skal fremhæves. Det er et fascinerende sted, hvor mange af byens spændende museer opbevarer de dele af deres samlinger, som ikke udstilles. Du finder således mere end 1,5 millioner genstande her fra malerier og skulpturer til våben og rustninger. Nyd de arkitektonisk flotte bygninger i Glasgows historiske centrum på en vandretur og hold en pause på blomster-udsmykkede George Square, hvor du finder 12 statuer af berømtheder associeret med byen. Læg også vejen forbi Necropolis – en kirkegård i haveform, der beskrives som ”De dødes by”. Tusindvis af smukke gravsten, skulpturer og keltiske kors blandes her med grædende engle i atmosfærefyldte omgivelser. Glasgow er også Skotlands shopping-mekka med store shoppingcentre og arkader, hvor der sælges både lokale og internationale mærker, mens de finurlige butikker med vintagetøj, antikke bøger og vinylplader findes i boheme-bydelen West End.

 

Af de 67 afsidesliggende Orkneyøer er kun de 18 beboede, og mange af de andre tjener som yngleplads for havfugle, vandrefalke, spurvehøge og kongeørne. Øernes dramatiske landskaber, der spænder fra barske klinter, der rejser sig 300 meter over bølgerne, til hvide sandstrande, gør dem populære blandt vandrere, naturelskere, fuglekiggere og lystfiskere. Men der er også, for besøgende med andre interesser, masser af interessante seværdigheder – herunder deres berømte forhistoriske steder. To af de mest berømte er gravhøjen Maeshowe Chambered Cairn og landsbyen Skara Brae, der i dag er et friluftmuseum med velbevarede huse og rester af møbler fra stenalderen. Vikingerne regerede Orkneyøerne i flere hundrede år og har efterladt mange levn. Skibet lægger til i hovedbyen Kirkwall, der har ca. 9.000 indbyggere. En af de mest iøjnefaldende af vikingernes efterladenskaber den smukke St. Magnus katedral i røde sandsten. Sammen med nærtliggende Biskoppens Palads fra det 12. århundrede og ruinerne af det noget yngre Jarlens Palads udgør den et trekløver af anselige middelalderlige bygningsværker i hjertet af Kirkwall.

 

Krydstogtets sidste anløb bliver i Invergordon. Her i det skotske højland bydes på barsk, men smuk natur med klipper, skov og blanke søer foruden flere betagende slotte med interessante historier. Store dele af landskaberne er dog stadig næsten uberørte og øde. De store tørvemoser i nord er for eksempel blandt de mest omfattende og uspolerede vildmarksområder i Europa, og en håndfuld af vestkystens isolerede landsbyer kan stadig kun nås med båd. Tilløbsstykket ved Invergordon er selvfølgelig Loch Ness og dens sagnomspundne uhyre, men du kan også besøge både borge, slagmarker som de sås i storfilmen ”Braveheart” og whisky-destillerier. Dermed kan alle de store oplevelser her skylles ned med gyldne, ravfarvede dråber. I selve Invergordon er hele områdets historie visualiseret på farverige vægmalerier på flere af byhusene, så en slentretur kan blive til en hel historielektion.

 

Mens du dag efter dag bombarderes med store oplevelser, sørger besætningen ombord på MSC Orchestra for at servicere og forkæle dig. Du skal bare slappe af og nyde livet! På rejsens 11. dag er du tilbage i Hamborg, hvorfra der er bustransport tilbage til Danmark.


Transport

Rejsen inkluderer bus fra Danmark til Hamborg t/r.

 

By

På- og afstigning

Afrejse Hjemkomst

 

Sjælland

København DGI Byen Kl. 07.30 Kl. 18.00
Kastrup Kastrup lufthavn Kl. 08.00 Kl. 17.30

 

Fyn

Odense Kildebjerg rasteplads Kl. 09.45 Kl. 15.45

 

Jylland

Kolding

Godset bag

banegården

Kl. 11.00 Kl. 14.30
Padborg OK Servicecenter Kl. 11.45 Kl. 13.45

 

 

Alle tidspunkter er forventede tider.


Skibet

Livet ombord på MSC Orchestra er et kapitel for sig – MSC Orchestra har plads til ca. 3.200 passagerer og byder på flotte og indbydende omgivelser i de mange lounger ombord, ligesom dagene kan nydes på det dejlige soldæk, hvor der er pool, jacuzzier og bar. Skibet byder på høj service, god atmosfære og ikke at forglemme lækker gastronomi.

 

Hører du til de aktive, kan du tage en løbetur på den udendørs løbebane eller tilbringe noget tid i det flotte fitnesscenter, som byder på et af skibets bedste panoramaudsigter. På MSC Orchestra findes også et lækkert spaområde, hvor du mod betaling kan tilbringe tiden i de forskellige saunaer og bade eller få en balinesisk massage.

 

Du kan også lade dig underholde ved at deltage i skibets animationsprogrammer, og selvfølgelig må du ikke gå glip af de imponerende shows og arrangementer, der hver aften bydes på i det store teater, ligesom lykken naturligvis kan prøves i skibets kasino. Man har virkelig kræset om indretningen af dette skib.

 

Helpension

Opholdet ombord på MSC Orchestra er med helpension. Der er fri adgang til skibets buffet fra tidlig morgen til sen aften, og i forbindelse med hovedmåltider er der her et kæmpe udvalg. Du har også adgang til skibets restaurant, hvor du kan få en 3-5 retters menu – valgt ud fra et varieret menukort - serveret til hovedmåltiderne. Til aftensmaden har du fast spisetidspunkt og bord.

 

Drikkepakker

Kaffe, te, juice og vand til morgenmaden er inkluderet i rejsens pris. Yderligere drikkevarer kan købes efter forbrug, eller du kan vælge en af de fordelagtige drikkepakker. Disse bestilles hos Øster Lindet ved indløsning af dit værdibevis.

 

Alle pakkerne kan benyttes i alle barer ombord, hovedrestauranterne og buffeten. De gælder ikke i brandede caféer, minibaren eller room service.

 

EASY PAKKEN dækker et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et udvalg af husets vin pr. glas, fadøl (mærket kan variere fra skib til skib), et udvalg af spiritus og cocktails, alkoholfrie drikke, sodavand, juice pr. glas, mineralvand på flaske og varme drikke. Pris pr. person: 2.400 kr.

EASY PLUS PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 8 EUR eller 9 USD. Pakken inkluderer dine favoritcocktails frosne og klassiske, forskellige spiritusmærker, aperitifs og likører. Et stort udvalg af vine indgår pr. glas samt 10% rabat på vinflasker købt ombord. Stort udvalg af fad- og flaskeøl, alkoholfrie cocktails, sodavand, mineralvand og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter samt på Ocean Cay-anløbet i Bahamas. Pris pr. person: 3.300 kr.

 

PREMIUM EXTRA PAKKEN dækker et ubegrænset antal drikkevarer pr. glas op til 13 EUR eller 15 USD. Pakken inkluderer en omfattende mængde af frosne og klassiske cocktails, spiritus af premium brands, aperitifs og likører. Derudover findes et varieret udvalg af vin og champagne pr. glas, 25% rabat på vin- og champagneflasker, som købes ombord, og hele udvalget af øl, sodavand, frugtjuices, mineralvand, energidrikke og varme drikke. Pakken kan også benyttes i specialrestauranter samt på Ocean Cay-anløbet i Bahamas. Pris pr. person: 4.600 kr.

 

MINORS PAKKEN er til mindreårige (3-17 år) og gælder til et ubegrænset antal af følgende drikkevarer: Et bredt udvalg af alkoholfrie cocktails, sodavand, energidrikke, mineralvand, smagsnuanceret vand, frugtjuices, varme drikke og softice. Pris pr. person: 1.100 kr.


Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt, betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 

Børn u/18 år: 2.690 kr.
Voksne i Bella kahyt: 4.490 kr.
Voksne i Fantastica kahyt: 4.990 kr.
Voksne i Aurea kahyt: 8.590 kr.


Særlige forhold på dette tilbud:

Forbehold

Vi må tage forbehold for, at der på disse krydstogter til de britiske øer med MSC Orchestra kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet MSC indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. Alle gæster over 11 år skal være færdigvaccineret senest 14 dage før afrejse for at komme ombord på skibet, mens børn 2-11 år skal kunne fremvise en negativ PCR-test, der er max 72 timer gammel ved ombordstigning. Ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye HEPA-luftfiltre af samme standard, som anvendes på hospitaler, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. Du kan læse meget mere om MSC’s sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, ligesom ekstra krav som f.eks. tvunget udflugt ved landgang kan blive stillet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, voucher eller lignende.


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 2008 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Der betales et depositum på 3000 kr. pr. person i forbindelse med køb af rejsen på SPOTdeal. Restbeløbet for rejsen betales til Øster Lindet senest 90 dage før afrejse.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 2 hverdage. Du reserverer hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail til info@osterlindet.dk.

 

Ved bestilling af rejsen skal oplyses:

 

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted og -dato for pas, samt udløbsdato
 • Navn og telefonnr. på en pårørende i Danmark
 • Et mobilnummer pr. kahyt.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43.

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

Én unik kode gælder for én person. Prisen er pr. person ved to personer pr. kahyt.

 

Rejsen inkluderer:

 • Bus fra Danmark til Hamborg t/r
 • 20 kg bagage og håndbagage
 • 10 nætter ombord på MSC Orchestra i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant fra tidlig morgen til sen aften
 • Drikkevarer til morgenmaden
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Fri adgang til inden- og udendørs pool, jacuzzi og fitnesscenter
 • Ekspeditions- og udstedelsesgebyr

 

Ekskl. i prisen:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk servicegebyr, 10 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Udflugter
 • Forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure-ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.
Rederiet vil inden afrejse fremsende evt. corona-restriktioner, som vil gælde ombord ved jeres afrejse. Disse kender vi ikke omfanget af på nuværende tidspunkt. Ombord kan der også forventes visse restriktioner i forlængelse af Covid-19. Rederiet følger alle anvisninger fra deres øverste myndigheder.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet MSC indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. Alle gæster over 11 år skal være færdigvaccineret senest 14 dage før afrejse for at komme ombord på skibet, mens børn 2-11 år skal kunne fremvise en negativ PCR-test, der er max 72 timer gammel ved ombordstigning. Ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye HEPA-luftfiltre af samme standard, som anvendes på hospitaler, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. Du kan læse meget mere om MSC’s sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, ligesom ekstra krav som f.eks. tvunget udflugt ved landgang kan blive stillet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 03. december 2021 kl. 23:59

Krydstogt til De Britiske Øer