Michelinoplevelse på Kokkeriet

At spise på michelinhædrede Kokkeriet i København er en stor gastronomisk oplevelse, der på fineste vis kombinerer nytænkning, nostalgi, tradition og opbrud. Vælg mellem 'den mindre' og 'den store' menu.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Kokkeriet er en af de særlige Michelin-restauranter i Danmark med en ekstra lang Michelin-historie bag sig - en historie, der fortæller, at restauranten har fundet opskriften på, hvordan man driver et knivskarpt og nytænkende køkken. Dette kan du nu se frem til at opleve med en menu efter eget valg.


Vælg mellem:

  • 'Den mindre' menu (14 serveringer)
    SPOTpris 699 kr. pr. person Normalpris 900 kr. pr. person Spar 22 %
  • 'Den mindre' menu inkl. inklusiv afstemt vinmenu, velkomstdrink, kaffe og petit fours
    SPOTpris 1599 kr. pr. person Normalpris pr. person 1950 kr. Spar 18 %
  • 'Den store' menu (18 serveringer)
    SPOTpris 959 kr. pr. person Normalpris 1200 kr. pr. person Spar 20 %
  • 'Den store' menu inkl. inklusive afstemt vinmenu, velkomstdrink, kaffe og petit fours
    SPOTpris 1999 kr. pr. person Normalpris 2450 kr. person Spar 18 %

 

Værdibeviset kan indløses til og med den 31. december 2022. 'Den mindre' menu kan indløses mandag-torsdag, mens 'den store' menu kan indløses mandag-lørdag.


Aktuel menu

Bemærk, at menuen skifter efter sæson. Nedenstående menu er et eksempel på, hvordan den ser ud netop nu.

 

Det, der er markeret med fed, undlades i 'den mindre' menu.

 

Snacks:

Agurk – dild – syltelag

Radise – krabbe – purløg

Jomfruhummer – glaskål – citrus

Caviar – okse- trøffel

Brød – ørred – sesam

Amuse-bouche

Skorzonerrod – rabarber – citrontimian  

 

Menu:

Hjertesalat – østersblade – mynte

Jomfruhummer – tomat – enebær

Makrel –peberrod– crème fraiche

Courgette fleur – majs- kantareller

Rødbede – løvstikke – sennep

Helleflynder – trøffel – græskar 

Havtaske– fennikel – mælde

Vagtel – karry – panisse

Kalv – kartoffel– karse

Mynte– yuzu – marengs

Æble – fløde – macron

Kirsebær – mandel – skovmærke

 

Tilvalg af 10 g dansk Oscietra-kaviar: 350 kr.

Tilvalg af danske oste: 175 kr.

 

Vinmenu:

2011 Riesling Spatlese, Brudersberg, Rheinhessen, Tyskland

2018 Grüner veltliner, Schmelzer, Burganland, Østrig

2016 Chamboureau, Fournier Longechamps, Savennières, Frankrig

2019 Meursault, Les Narvaux, Philippe Bouzereau, Frankrig

2018 Monthelie 1.Cru, Les Vignes Rondes, Domaine Dujardin, Frankrig

2014 Nero d’avola, Cantina Mirilina, Sicilien, Italien

2017 Barolo, Bergadano, Italien

2019 Coteaux du layon, Chateau de la Roulerie, Frankrig


Kokkeriet - anmelderrost Michelinrestaurant

Michelinrestauranten Kokkeriet tager udgangspunkt i de mange klassiske danske retter og stolte traditioner, og lægger en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er vokset op med. Kokkeriet vil overraske, gerne imponere, og allerhelst give dig fornemmelsen af et eller andet velkendt. 


Retterne er enkle og alligevel detaljerige med masser af farver fra blandt andet blomster, bær og grønt. Forskellige og spændende dufte og smage er der massere af.

 

Charme og stil

På Kokkeriet er det ikke kun det høje gastronomiske niveau, der gør indtryk. Placeringen, indretningen og stemningen er også med til at gøre et besøg til en unik restaurantoplevelse.


Kokkeriet er godt gemt væk i Nyboders charmerende kvarter i én af Københavns smukke, gamle bygninger. Beliggende på hjørnet af to mere stille veje har restauranten store glasfacader ud til begge sider, der giver nærhed til det lokale miljø, tilføjer blødt lysindfald og luftighed, mens den intime stemning, der sætter oplevelsen og maden på tallerkenen i højsædet, stadig er bevaret og fremhævet.

 

Interiøret er stilfuldt. Her er nyere dansk og internationelt design, for eksempel stole fra Gubi.

 

Rost til skyerne

Ikke kun Michelin-stjernen vidner om, at Kokkeriet er et særligt sted. Restauranten befinder sig også i den absolutte top, hvis man spørger de mange besøgende fra hele verden. Se for eksempel alle de fremragende anmeldelser på Tripadvisor

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Bord bookes online via Kokkeriets hjemmeside. Husk at skrive, at det drejer sig om en oplevelse købt hos SPOTdeal samt de unikke koder fra værdibeviset.

 

Medbring printet værdibevis på aftenen.

 

Der tages forbehold for, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden.

 

Værdibeviset kan indløses til og med den 31. december 2022. 'Den mindre' menu kan indløses mandag-torsdag, mens 'den store' menu kan indløses mandag-lørdag.

Én unik kode gælder for den købte menu til én person.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kokkeriet.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Kokkeriet

Kronprinsessegade 64 , 1306 København K
Tlf.: 33 15 27 77 | CVR: 36618876 | info@kokkeriet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 24. december 2021 kl. 23:59

Michelinoplevelse på Kokkeriet