Wellnessophold på Læsø

Sidste chance!

Nyd et afslappende ophold på Hotel Nygaard inkl. 2 overnatninger, 2-retters gastronomisk middag på ankomstdagen, entré til Læsø Kur & Wellness og morgenmad. Opholdet kan benyttes fra februar til oktober 2022.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Midt i Kattegat ligger Læsø. Øen er omkredset af smukke sandstrande, og du finder masser af smukt bevaret natur og tætte skove på øen. Læsø er både kendt for deres salt og for at indbyde til ro og afslapning – for her går det lidt langsommere, som der siges. Her er flere solskinstimer, masser af frisk luft og fladt terræn, der er perfekt til gode gå- og cykelture. Og bussen på øen er gratis!

 

På Læsø findes idylliske, gamle bindingsværkshuse med de karakteristiske tangtage, og i Læsø Plantage samt langs de fine strande findes øens oprindelige og unikke flora og fauna. Der er masser af muligheder for at gå i skoven, plukke bær, samle svampe, salturt, tang osv. eller tage på guidede ture ud i naturen - og skulle lysten være til golf, så er et besøg på på Læsø Seaside Golfbane oplagt. Banen ligger med en storslået udsigt ud over Kattegat og samtidig i et skønt naturområde med både åbne vidder og læ fra store træer.

 

Læsø byder desuden på et væld af oplevelser: Læsø saltsyderiet, kunsthal, museer og mange andre spændende seværdigheder.


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • 2 overnatninger
 • 2-retters gastronomisk middag på ankomstdagen
 • Morgenmad begge dage
 • 1-dagsbillet til Læsø Kur & Wellness - skal bestilles seperat

 

SPOTpris 2.395 kr. for 2 personer. Normalpris 3.565 kr. Spar 32 %

 

Opholdet kan benyttes med ankomst onsdage og fredage fra den 1. februar 2022 til og med den 31. oktober 2022.

 

Bemærk: Billetten til Læsø Kur & Wellness skal bestilles separat. Efter bookning af ophold bestilles billetterne efterfølgende til Læsø Kur & Wellness på tlf.: 98 49 13 22.

 

Tillæg

Afregnes direkte med Hotel Nygaard.

 • Højsæsonstillæg i perioden fra den 1. juli 2022 til og med den 9. august 2022: 300 kr. pr. værelse pr. nat

Hotel ved sø, skov og natur

Hotellet ligger idyllisk nær sø, skov og natur, men samtidig tæt på Byrum. På ankomstdagen får I en gastronomisk oplevelse i hotellets hyggelige restaurant. Restaurantens dygtige kokke tager altid friske, lokale råvarer i brug, og det kan virkelig smages og ses på tallerkenen. 


Forkælelse i Læsø Kur & Wellness

Læsø Kur & Wellness er historien om det moderne, nordiske kurbad i den tidligere Vesterø Havnekirke. De store bade og de forskellige behandlinger er baseret på det salt, som Læsø er berømt for.

 

Her kan I lade jer forkæle i saltbassiner med saltrestlage fra Læsø Salt, i det store fællesbassin med sprudlende spabad, masserende vandfald, sauna, koldtvandsbrusere, dampbade og udendørs spabad. Og samtidig kan I glæde jer til at opleve den smukke arkitektur i den forhenværende kirke. Der er mulighed for at tilkøbe spabehandlinger på www.saltkur.dk.

 

Tripadvisor er der også en bruger, der har anmeldt sin gode oplevelse af Læsø Kur & Wellness:

 

"Utrolig godt spa og kur sted med masser af saltvandsbassiner og er enkelt klorbassin. Vi fik massage og ansigtsbehandling, som virkelig var alle pengene værd. Kan klart anbefales. Et flot og roligt sted med rigtig sødt personale."

Anmeldt august 2020


Et væld af fisk og skaldyr

Under jeres besøg kan I opleve Læsøs fantastiske spisekammer, der bl.a. byder på friskfanget fisk, krabber, jomfruhummere, friske grøntsager, kantareller, strandurter, lynghonning og bær fra plantagen.

 

Læsø er kendt for de store mængder jomfruhummer, som hver dag landes på havnen i Vesterø eller Østerby.


Begejstrede gæster

Brugerne hos Tripadvisor er også begejstrede for Hotel Nygaard. Læs et udpluk herunder. 

 

"Vi ankom med forventningen om at bo på et gæstgiveri / middelklassehotel - og blev positivt overrasket. Især restauranten skal fremhæves, maden var virkelig var veltilberedt og lækker. Og den tilhørende tag-selv vinmenu både et sjovt indslag med stor variation og af god kvalitet.
Værelset var ikke prangende (vi boede på 1. sal), men rent og pænt. Sengene gode og bløde. Vandet i bruseren varmt. Dejligt med lille thekøkken med køleskab. Hvis jeg en dag kommer tilbage til Læsø vil jeg ikke tøve med at overnatte her igen - og jeg vil spise alle aftensmåltiderne på stedet."

Anmeldt juni 2021

 

"Vi var der i den sidste week-end i maj 2021. I forhold til prisen for opholdet så er kvaliteten i top. Især maden imponerer og nåede tæt på gourmet niveau. Kokken er ret ung, og skal åbenbart på sigt overtage stedet. Det skal nok blive godt, han er meget dygtig. Og så kan man få en vinmenu til 195 kr. uden begrænsninger incl portvin til desserten. Tjeneren viste intet om vin men indstillingen var god. Vi havde en ung mor med, som forlod selskabet i 30 min men hendes hovedret stod på bordet. Da hun kom tilbage fjernede tjeneren hendes ret og kom med en ny. Værelserne er fine. De bedste er dem i stueplan. Eneste problem er, at hvis man skal til stranden skal man ud at køre. Men stedet er fint bl.a. beliggende i en meget, meget stor have."

Anmeldt april 2021

Når I har modtaget værdibeviset, reserveres opholdet hos Hotel Nygaard på tlf.: 98 49 16 66 eller på mail til post@hotelnygaard.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer.

 

Billetten til Læsø Kur & Wellness skal bestilles separat. Efter bookning af ophold bestilles billetterne efterfølgende til Læsø Kur & Wellness på tlf.: 98 49 13 22.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der er gældende.

 

Ved spørgsmål kan Hotel Nygaard kontaktes på tlf.: 98 49 16 66. Tast 3, så kommer I direkte til bookingkontoret.

 

Medbring venligst printet værdibevis, når opholdet skal indløses.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst onsdage og fredage fra den 1. februar 2022 til og med den 31. oktober 2022.

Én unik kode gælder for ét ophold for 2 personer hos Hotel Nygaard. 

 

Opholdet inkluderer:

 • 2 overnatninger
 • 2-retters gastronomisk middag på ankomstdagen
 • Morgenmad begge dage
 • 1-dagsbillet til Læsø Kur & Wellness

 

Tillæg (betales direkte til Hotel Nygaard):

 • Højsæsonstillæg i perioden fra den 1. juli 2022 til og med den 9. august 2022: 300 kr. pr. værelse pr. nat

 

Opholdet arrangeres af Læsø Pakkerejser, der er medlem af rejsegarantifonden.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Læsø Pakkerejser/Hotel Nygaard.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Læsø Pakkerejser/Hotel Nygaard

  Østerbyvejen 4, 9940 Læsø
  Tlf.: 98 49 16 66 | CVR: 31854865 | post@hotelnygaard.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 31. december 2021 kl. 23:59

  Hotel Nygaard på Læsø