Feinschmeckerophold på Fakkelgaarden

Sidste chance!

Store gourmetoplevelser, fantastisk beliggenhed og en ganske særlig stemning får folk til at vende tilbage til Fakkelgaarden igen og igen. Glæd dig til et oplagt ophold for livsnyderne med 4-retters gourmetmiddag, vinmenu m.m.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

I det sønderjyske grænseland med en storslået udsigt over Flensborg Fjord ligger Hotel & Restaurant Fakkelgaarden. 

 

Fakkelgaarden er et helt fantastisk sted med en internationalt anerkendt restaurant og en enestående service. Et sted, hvor absolut intet er overladt til tilfældighederne.

 

Nu kan du opleve idyllen sænke sig over Fakkelgaarden med dette ophold, der indbyder til gåture i naturen, hygge ved pejsen og ikke mindst en udsøgt gourmetoplevelse. Opholdet er også helt oplagt som julegaveidé til gourmetelskeren og til den, der måske skal have en ekstra særlig tanke i år. 


Opholdet er for 2 personer og inkluderer:

 • Overnatning i delt dobbeltværelse (der kan ikke garanteres fjordudsigt)
 • Snacks på værelset
 • Kaffe og kage ved ankomst
 • 4-retters gourmetmiddag
 • 4-retters vinmenu
 • Fakkelgaardens morgenkomplet

 

SPOTpris 2.998 kr. for 2 personer

 

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag til torsdag fra den 1. januar 2022 til og med den 31. august 2022. Det er ikke muligt at ankomme på fredage, lørdage, søndage og mandage.

 

Du vælger ankomstmåned i købsprocessen.

 

Bemærk, at du senest skal reservere dit ophold den 24. december 2021.

 

I 2022 er der ferielukket i ugerne 1, 15, 29, 30, 42, 51 og 52.

 

Der er et begrænset antal ophold til salg.

 

Tillæg (afregnes direkte på Hotel Fakkelgaarden ved afrejse):

 • Opgradering til Juniorsuite - 200 kr. pr. nat pr. værelse
 • Opgradering til Gendarmsuite - 400 kr. pr. nat pr. værelse
 • Opgradering til Superior Spa værelse - 400 kr. pr. nat pr. værelse
 • Opgradering til Spa Suite - 600 kr. pr. nat pr. værelse

 

Bemærk: Der må ikke medbringes hund.

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00
Tjek ud: Senest kl. 10.30


En ganske særlig stemning

Lige siden Fakkelgaarden åbnede en sommerdag i 1992, har det været et unikt sted med en ganske særlig stemning og stil. Personalet står klar til at byde velkommen til et gourmetsted, hvor maden er en stor oplevelse i sig selv og altid en rejse værd.

 

Derfor er både anmeldere, livsnydere, feinschmeckere og gæster med hang til luksus og selvforkælelse i flere årtier strømmet til Fakkelgaarden. Alle er de blevet budt på skønne oplevelser langt ud over det sædvanlige. Her er en ganske særlig stemning og mange lækre detaljer – nøjagtig som man kan forvente det på et sted som Fakkelgaarden.

 

Derfor er SPOTdeal også stolte over igen at kunne tilbyde et fantastiske ophold på Fakkelgaarden. Sætter du pris på gourmetmad, unikke oplevelser og forkælelse, er Fakkelgaarden stedet at tage hen.

 

Enestående gastronomi og service

Fakkelgaardens gourmetrestaurant ligger i to etager i det karakteristiske runde tårn. Herfra kan du under gourmetmiddagen nyde udsigten over Flensborg Fjord.

 

På Fakkelgaarden tages du med på en gastronomisk rejse. Køkkenet arbejder ud fra en klar kulinarisk filosofi, hvor det gang på gang lykkes at overgå gæsternes forventninger. Gourmetmenuen er et bombardement af store smagsoplevelser og sanseindtryk.

 

I køkkenet styrer Esben Krogh, der i 1992 startede som kokkeelev på Fakkelgaarden. Efter endt læretid, gik turen bl.a videre til kendte Michelin-restauranter som: Kommandanten, Kong Hans Kælder og ikke mindst den 3-stjernede Auberges de L’ill i Frankrig.

 

Køkkenet er franskinspireret tilsat en nøje afmålt dosis sønderjysk kvalitet i form af råvarer fra små lokale producenter. Der er lam fra Tønder Marsken, hjortekød fra Sønderhav, asparges fra Als, og laksen, ja, den ryges naturligvis i egen røgeovn. Det hele serveres med den rette timing og elegance.

 

Samtidig byder Fakkelgaardens vinkælder på en sandt overflod af fantastiske vine. Vinkortet spænder fra traditionelle europæiske vine til spændende oversøiske vine.

 

Luksuriøse rammer

Når du bevæger dig rundt på hotellet, bliver du draget af den smukke udsigt over Flensborg Fjord. Nyd udsigten fra Tårnrestauranten eller Fakkelgaardens terrasse.

 

Før middagen kan I sætte jer i den stemningsfulde 'Den Blå Gendarm' - Fakkelgaardens bar og pejsestue, hvis navn refererer til, at bygningen er opført på Gendarmstien. Baren er indrettet med billeder og antikviteter fra en svunden tid, hvorfor det er som at træde ind i en historiebog, hvor der løftes en flig af den sønderjyske fædrelandshistorie. Læn dig tilbage i de bløde lænestole og nyd en cognac og pejsens knitren i stearinlysets skær.

 

I overnatter på særdeles flotte og lyse værelser, der er indrettet i nordisk, maritim stil. Her vil I ikke blot falde hurtigt i søvn på grund af den friske fjordluft og gode mad, men også på grund af den ufattelige ro, der hersker både ude og inde.


Flotte anmeldelser

Det siger nogle af SPOTdeals medlemmer om Fakkelgaarden:

 

"Rigtig dejligt ophold i fantastiske rammer og et utrolig venligt personale.
Maden var en oplevelse i sig selv. Lækre råvarer og meget fine smagsnuancer. Vi kan kun anbefale stedet."

 

"Det er 5. gang vi er på Fakkelgaarden - det siger alt." 

 

"Forventningerne blev så absolut indfriet. Stedet kan helt sikkert anbefales. Ligger skønt, dejlige værelser, god betjening, rigtig god restaurant. Man føler sig godt tilpas. Kommer der sikkert igen."

 

"Allerede i mail- og telefonkontakt leverede Hotel Fakkelgaarden rigtig god service og fleksibilitet. Dealens tilhørende aftenmenu var super."

 

"Venlighed, professionalisme, service, kvalitet - HELT igennem et SUPER ophold. Hvis der igen udbydes en Spotdeal på Fakkelgaarden - ja så regn med os :-))"

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Der er et begrænset antal ophold til salg pr. måned.

 

Værdibeviset kan kun indløses i den måned, det gælder til.

 

Det er ikke muligt at indløse eller modregne sit SPOTdeal værdibevis i forbindelse med Fakkelgaardens opholdspakker eller deltagelse i Fakkelgaardens events.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold på https://fakkelgaarden.dk/voucher, hvor du vælger dato og bruger din unikke kode fra værdibeviset til at booke. Bemærk, at koden starter med ”FG”.

 

Bemærk, at du senest skal reservere dit ophold den 24. december 2021.

 

I 2022 er der ferielukket i ugerne 1, 15, 29, 30, 42, 51 og 52.

 

Opholdet kan KUN reserveres online. 

 

Værdibeviset kan ikke byttes til kontanter.

  

Har du øvrige spørgsmål eller ønsker, er du naturligvis velkommen til at kontakte Fakkelgaarden på mail: info@fakkelgaarden.dk eller tlf.: 73 67 83 00 – oplys venligst, at der er tale om en SPOTdeal.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Der tages forbehold for udsolgte datoer og vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig. Såfremt ønskede dato ikke er ledig, så har du 14 dages fortrydelsesret fra købet er gennemført. 

 

Opholdet kan benyttes med ankomst tirsdag til torsdag. Det er ikke muligt at ankomme på fredage, lørdage, søndage og mandage.

En unik kode gælder for et ophold for 2 personer på Hotel & Restaurant Fakkelgaarden.

 

Opholdet gælder for 2 personer og inkluderer:

 • Overnatning i delt dobbeltværelse (der kan ikke garanteres fjordudsigt)
 • Kaffe og kage ved ankomst
 • 4-retters gourmetmiddag
 • 4-retters vinmenu
 • Fakkelgaardens morgenkomplet

 

Tillæg (afregnes direkte på Hotel Fakkelgaarden ved afrejse):

 • Opgradering til Juniorsuite - 200 kr. pr. nat pr. værelse
 • Opgradering til Gendarmsuite - 400 kr. pr. nat pr. værelse
 • Opgradering til Superior Spa værelse - 400 kr. pr. nat pr. værelse
 • Opgradering til Spa Suite - 600 kr. pr. nat pr. værelse

 

Tjek ind: Fra kl. 14.00
Tjek ud: Senest kl. 10.30

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel & Restaurant Fakkelgaardens officielle listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotel & Restaurant Fakkelgaarden.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotel & Restaurant Fakkelgaarden

Fjordvejen 44, Kollund, 6340 Krusaa
Tlf.: 74 67 83 00 | CVR: 14247734 | info@fakkelgaarden.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 03. december 2021 kl. 23:59

Gourmet og idyl på Fakkelgaarden