Klassisk stjerneskud og dagens kage på Teglkroen

På den historiske Teglkroen i latinerkvarteret går de gamle, danske frokosttraditioner hånd i hånd med den gode betjening og de hyggelige rammer. Nu kan du nyde et klassisk stjerneskud og dagens kage på denne ikoniske beværtning.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

SPOTkunder, der tidligere har besøgt Teglkroen, fremhæver næsten uden undtagelse den gode mad, den venlige betjeningen og den hyggelige atmosfære. De skriver bl.a.:

"Det var en skøn oplevelse - mad og værtinde i top."

"Det er altid super mad og hyggelig atmosfære."

"Udover en fortrinlig menu oplevede vi en meget venlig og smilende betjening."

Så kan det næsten ikke blive bedre! Lige nu byder Teglkroen på et helt klassisk stjerneskud med alt hvad dertil hører samt en dejlig dessert i form af dagens kage.


Frokosten består af:

 • Stjerneskud: 
  Pandestegt rødspættefilet med hvidvinsdampet rødspættefilet, hjemmelavet dressing pyntet med rejer, caviar, asparges og citron
 • Dagens kage

 

SPOTpris 125 kr. Normalpris 198 kr. Spar 36 %

 

Værdibeviset kan indløses tirsdag-fredag kl. 12-15 fra den 13. oktober til og med den 30. november 2021.


Historien om Teglgårdsstræde 17
Teglkroen var i dens første år et enkelt indrettet håndværkerværtshus og fast tilholdssted for kvarterets lokale. I modsætning til så mange andre værtshuse fra 1930’erne og 1940’ere, overlevede Teglkroen uforstyrret, fordi det lykkedes at holde de lokale prostituerede ude, således at bevillingspolitiet intet havde at udsætte på stedet.

 

Sidenhen blev kroen overtaget af nye ejere, og blev langsomt men sikkert transformeret til et spiseværtshus med sin helt egen stil. 

 

I dag indgår Teglkroen som et fast stoppested på byens mange populære byvandringer, hvor blandt andre byhistorikeren Allan Mylius Thomsen viser rundt og fortæller om byens historiske udskænkningssteder og indvier deltagerne i en verden af bryggere, brændevinsbrændere og værtshuse samt de folk der kom på stederne.

Bordbestilling skal ske senest 2 dage før på tlf.: 33 12 84 08. Bedste tidspunkt for bordbestilling via telefon er fra kl. 10-12. Værdibeviset kan ikke indløses fra via mail eller uden forudgående bordbestilling pr. telefon.

 

Medbring printet værdibevis, når tilbuddet indløses.

 

Der tages forbehold for allerede bookede tider. Vi anbefaler derfor, at du booker tilbuddet hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere tilbuddet, hvis den ønskede tid mod forventning ikke er ledig.

 

Værdibeviset kan indløses tirsdag-fredag kl. 12-15 fra den 13. oktober til og med den 30. november 2021.

Én unik kode gælder for 1 stk. stjerneskud og 1 stk. dagens kage.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Teglkroen.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Teglkroen

  Teglgårdsstræde 17 , 1452 København K
  Tlf.: 33 12 84 08 | CVR: 18887533 | teglkroen@hotmail.com | Hjemmeside |

  Sidste chance: 26. oktober 2021 kl. 23:59

  Stjerneskud og kage på Teglkroen