Ophold for 2 på Sydfyn

Oplev Det Sydfynske Øhav med et hyggeligt ophold for 2 på Hotel Faaborg, der ligger ved torvet i Faaborg - tæt på både den historiske bymidte og byens havn.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Faaborg ligger som en smuk prik ved Det Sydfynske Øhav, med udsigt til både Bjørnø og skoven ved Dyreborg, der troner op på den anden side af Faaborg Fjord - og kun 3 minutters gang fra Faaborg Havn ligger Hotel Faaborg i hjørnet af byens hyggelige torv, som genbo til byens gamle arrest og tæt på både Ymerbrønden og byporten.

 

Glæd jer til at opleve den hyggelige havneby Faaborg, der både byder på maritim stemning og masser af historie. Det lille hyggelige Hotel Faaborg er en perle, der bringer jer helt ind i centrum af Faaborg by. Tæt på både byens butikker og tæt på byens hyggelige havn.

 

På Hotel Faaborg får I både atmosfære, hjertevarme og personlig betjening, på et ophold, der bringer jer til et af de skønneste hjørner af Fyn.


Opholdet for 2 inkluderer:

 • 1 overnatning i standardværelse
 • Økologisk morgenmad
 • Kaffe- og tefaciliteter på værelset
 • 1 stk. håndcreme fra Raunsborg
 • 2 billetter til besøg på Faaborg Museum
 • 20 % rabat på hele restaurant-regningen på Magasingaarden

 

SPOTpris 779 kr. Normalpris 1301 kr. Spar 42%

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra den 15. november 2021 til og med den 1. maj 2022. Ankomst er ikke mulig søndag. Hotel Faaborg er julelukket i perioden fra og med den 23. december 2021 til og med den 3. januar 2022.

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hotel Faaborg.

 • Tillæg ved ankomst på fredage, lørdage og helligdage: 150 kr. pr. overnatning
 • Enkeltværelsestillæg: 100 kr. pr. værelse pr. nat

 

Tjek ind fra kl. 14.

Tjek ud senest kl. 10.

 

Ønsker I at forlænge opholdet er I velkomne til at købe flere ophold og holde dem i forlængelse af hinanden.


Hotel Faaborg

Det familiedrevne Hotel Faaborg er med sine 10 værelser ikke noget stort sted. Alligevel vil I opleve masser af hjerterum når I træder ind. Kombineret med stedets uformelle tone, et godt værtskab sat i højsædet og en uforlignelig service er det jeres garanti for et godt og afslappet ophold.

 

Hotellets værelser er alle blevet renoverede efter at familien Stiller overtog hotellet i 2019, bl.a. med nye badeværelser, men fremstår alligevel med hver deres personlighed, da ingen af dem er indrettet ens. Som en rød tråd gennem hotellet løber dog den lyseblå farve, der både går igen i hotellets indretning.

 

Der findes masser af positive anmeldelser af Hotel Faaborg, men lige denne Tripadvisor-bruger rammer med sine ord stedets sjæl ret godt ind.

 

"Dejligt ophold

Vi havde et par overnatninger på dette dejlige hotel, som ligger på byens torv. Værelset havde tilpas størrelse, sengene behagelige og badeværelset ganske nydeligt med brusekabine. Alt var pænt og rent. Morgenmaden, som vi valgte til, var også helt i orden med lækre hjemmebagte boller og et udvalg af pålæg, ost, frugt og hvad der ellers hører til. Hvis man manglede noget kunne man bare spørge den søde værtinde. Hotellet kan varmt anbefales."

- Anmeldt i oktober 2020.

 

Der er masser af muligheder for at spise tæt på Hotel Faaborg, men vælger I at spise på Magasingaarden, der ligger som nabo til Hotel Faaborg, så får I 20 % rabat på hele restaurant-regningen.


Omgivelserne

Uanset hvilken vej I vælger til Faaborg, så får I en fornemmelse af naturen, der omgiver byen.

 

Kommer I fra Odense går turen gennem Svanninge Bakker, der med sin natur og udsigt absolut er et holdt værd og en god undskyldning for at strække benene. Kommer I ind via hovedvejen, der går fra Nyborg, så passerer I undervejs både Egeskov Slot, Brahetrolleborg Slot og masser af marker og krat. Endelig er den snoede landevej fra Svendborg Sydfyn når det er bedst, med marker, bakker, åbne vidder og masser af sideveje, der kan bringe jer ned til de små hyggelige lystbådehavne, der som perler på en snor ligger langs vandet.

 

I jeres ophold er der inkluderet billetter til Faaborg Museum. Faaborg Museum er et totalkunstværk; en helhedsoplevelse med maleri, skulptur, arkitektur og design og Kaare Klints Faaborg stol. Museet har årligt adskillige særudstillinger og en hyggelig butik og have, som også er et besøg værd.

 

Ankommer I i perioden op til jul, så bliver der afholdt julemarked på Jim Lyngvilds berømte Ravnsborg fra henholdsvis den 26. november til den 28. november og den 3. december til den 5. december.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du bestiller dit ophold på info@hotelfaaborg.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tillæg aftales og afregnes direkte med hotellet. 

 

Medbring printet værdibevis, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra og med den 15. november 2021 til og med den 1. maj 2022. Ankomst er ikke mulig søndag. Hotel Faaborg er julelukket i perioden fra og med den 23. december 2021 til og med den 3. januar 2022. 

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Faaborg Hotel.

 

Opholdet indeholder:

 • 1 overnatning i standardværelse
 • Økologisk morgenmad
 • Kaffe- og tefaciliteter på værelset
 • 1 stk. håndcreme fra Raunsborg
 • 2 billetter til besøg på Faaborg Museum
 • 20 % rabat på hele restaurant-regningen på Magasingaarden

 

Tillæg

Aftales og afregnes direkte med Hotel Faaborg.

 

 • Tillæg ved ankomst på fredage, lørdage og helligdage: 150 kr. pr. overnatning
 • Enkeltværelsestillæg: 100 kr. pr. værelse pr. nat

 

Tjek ind fra kl. 14.

Tjek ud senest kl. 10.

 

Ønsker I at forlænge opholdet er I velkomne til at købe flere ophold og holde dem i forlængelse af hinanden.

 

  Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotel Faaborg.

   

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Hotel Faaborg

  Torvet 13, 5600 Faaborg
  Tlf.: 62 61 02 45 | CVR: 40634630 | info@hotelfaaborg.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 04. november 2021 kl. 23:59

  Hotel Faaborg