FRA SYD TIL NORD – KRYDSTOGT SAVONA-KØBENHAVN

Rejs sommeren i møde og hop ombord på Costa Diadema, der tager dig med på en 14-dages rejse fra Italien til København med besøg i 6 forskellige europæiske lande. Afgang fra Danmark den 15. maj 2022. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Det er kun én gang hvert år, at denne populære rute fra Italien til Danmark sejles, og som noget nyt får du denne gang mulighed for at ankomme til toppen af Danmark med skib, når Skagen anløbes en af de sidste dage. Det er altså et enestående krydstogt, der venter forude.

 

Du skal sejle med Costa Diadema, der er et af rederiets største skibe, og livet ombord er et kapitel for sig. Her summer det af liv for store og små både dag og aften - men atmosfæren er stadig afslappet, og skibet har mange flotte faciliteter, som du kan benytte. Læs meget mere om Costa Diadema længere nede.


Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Milano
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib
 • 13 overnatninger ombord på Costa Diadema i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

 

Afrejse den 15. maj 2022

 • Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 7.490 kr.
 • Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 8.490 kr.
 • Udvendig kahyt Classic (begrænset udsigt): SPOTpris 9.990 kr. 
 • Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 10.490 kr. 
 • Balkonkahyt Classic (begrænset udsigt): SPOTpris 11.490 kr.
 • Balkonkahyt Premium: SPOTpris 11.990 kr.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart, og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.  

 

Ekskl. i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

  

Kahytstyper Classic og Premium

I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet under "Rejsen inkluderer". Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers udbringning af roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen, og ønske om at sidde ved lille eller større bord.
  Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet

Rejserute:

Dag 1: Fly til Milano og transfer til skibet. 17:00 Afgang Savona
Dag 2: 07:00 – 17:00 Marseille, Frankrig
Dag 3: 08:00 – 14:00 Tarragona, Spanien
Dag 4: På havet
Dag 5: 10:00 – 22:00 Lissabon, Portugal
Dag 6: På havet
Dag 7: 07:00 – 18:00 La Coruna, Spanien
Dag 8: På havet
Dag 9:  07:00 – 19:00 Le Havre, Frankrig
Dag 10: På havet
Dag 11: 08:00 – 16:00 Kristiansand, Norge
Dag 12:  07:00 – 16:00 Skagen
Dag 13: 08:00 – 20:00 Kiel, Tyskland
Dag 14: 10:00 Ankomst København

 

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.

 

rutekort_786x430.jpg 


Rejsebeskrivelse

Du flyver til Italien og fragtes til det flotte krydstogtskib, Costa Diadema, der forlader Savona sidst på eftermiddagen den 15. maj og vil være dit hjem på hele rejsen, til du ankommer til København den 28. maj.

 

Når skibet stævner ud, kan du nyde den første af mange lækre middage ombord efterfulgt af en drink og en dans. Næste morgen ankommer skibet til den største havn i Middelhavet og Frankrigs andenstørste by, Marseille. Den er en sand smeltedigel af forskellige folk og kulturer og anses for at være en bro mellem Europa og Nordafrika. Det er en by, der er perfekt til bare at vandre omkring og indsnuse atmosfæren, mens man beundrer de arkitektoniske perler. I den maleriske gamle havn ligger yachts og fiskerbåde side om side, og lige nord herfor finder du den historiske del af byen, Le Panier, hvis virvar af snørklede og stejle gader gemmer på små, skjulte pladser og gamle, høje huse med terrasser, hvor vasketøjet hænger til tørre. Ud for kysten domineres vyet af det berygtede Chateau d’If – fængslet på en lille klippeø, hvorfra Greven af Monte Cristo flygtede i Alexandre Dumas’ berømte roman. Fra Marseille kan du også udforske smukke og historisk interessante Arles, pavernes gamle by Avignon samt Provences skønne landskaber med de kulørte og velduftende lavendelmarker, som er blevet foreviget på Van Gogh, Matisse og Picassos kanvasser.

 

Turen går videre til Barcelonas ofte oversete lillesøster Tarragona, der er velsignet med en smuk kystlinje og utallige interessante monumenter fra Antikken. Historien er allestedsværende her – fra de romerske ruiner, der er optaget på UNESCO’s Verdensarvsliste, over middelalderlige, brostensbelagte gyder til den imponerende katedral, der blander flere stilarter. Blandt de romerske levn finder du et stort amfiteater - hvor 14.000 tilskuere i sin tid blev underholdt med gladiatorkampe – et forum samt dele af byens gamle forsvarsmur og -tårne. De fleste fund, der er gjort i byen, er i dag udstillet på det arkæologiske museum, der har en af Spaniens fineste samlinger af antik kunst, bl.a. en detaljeret mosaik, der afbilleder 47 af Middelhavets forskellige fiskearter. Den liflige duft af friskgrillet fisk og skaldyr møder du langs havnepromenaden i den gamle fiskelandsby El Serrallo, der ligger i hjertet af Tarragona og har bibeholdt sin gammeldags charme.

 

Nu forlades Middelhavet, og Costa Diadema begiver sig ud i Atlanterhavet for at følge den vesteuropæiske kyst. Første anløb her bliver endnu en overset perle: Den portugisiske hovedstad Lissabon. Med sine syv fotogene høje byder Lissabon på et postkort-perfekt panorama af brostensbelagte gyder, gamle ruiner og katedraler med hvide kupler, der alt sammen vidner om en broget historie. Indsejlingen til byen giver dig det bedste udsyn til tre prominente monumenter. Det gælder for Belem Tower, der blev bygget i 1520 for at forsvare byen, Opdagernes Monument, der hylder alle landets opdagelsesrejsende, og Cristo Rei – en Kristusstatue, der minder om Rio de Janeiros berømte vartegn. Jeronimus-klosteret og Triumfbuen er et par af de andre store seværdigheder, og lidt uden for byen finder du desuden den royale sommerresidens, der er omgivet af nogle af verdens smukkeste haver.

 

La Coruna ligger ud til Atlanterhavet i den nordspanske provins Galicien. Den er usædvanlig rig på arkitektur og kultur og kaldes også "glasbyen" grundet de mange glasindrammede balkoner, som ses overalt i byen. La Coruna har verdens ældste og stadig aktive fyrtårn, Torre de Hércules, der i sin tid blev bygget af romerne og i dag er at finde på UNESCO’s Verdensarvsliste. Omkring tårnet slår Atlanterhavets bølger ubarmhjertigt mod klipperne, mens vandet er mere roligt i byens smukke marina, der ligger tæt på centrum. Der er heller ikke langt herfra til Santiago de Compostela, hvor den verdensberømte pilgrimsrute, Caminoen, ender.

 

Næste anløb er i Le Havre, der er en moderne og livlig by i Normandiet, hvis bymidte blev genrejst efter Anden Verdenskrig og derfor fremviser en helt særlig moderne arkitektur. Udflugtsmulighederne fra Le Havre er mange og inkluderer typisk ture til den franske hovedstad, Paris, Normandiets "historiske hovedstad" Rouen med den flotte katedral samt landingsstrandene, hvor de amerikanske styrker i sin tid gik i land og var stærkt medvirkende til de allieredes efterfølgende sejr.

 

Norge skal også besøges, og det bliver Kristiansand - hovedbyen i den norske region, Sørlandet, der også kaldes "Den smilende hovedstad" – der lægger jord til. Kristiansand blev grundlagt i 1641 af Kong Christian IV - deraf navnet. I dag er byen berømt for sin katedral og den zoologiske have. Gå en tur gennem de hyggelige handelsgader, hvor du også oplever imponerende gadekunst, og besøg det lokale fiskemarked og Posebyen, som er den længste sammenhængende række af lave træhuse i Nordeuropa. Du kan også tage en tur tilbage i tiden med veterantoget på Setesdal-jernbanen eller besøge kanonmuseet på Møvik Fort.

 

Herefter bydes du velkommen på toppen af Danmark, når Costa Diadema anløber Skagen. Selvom du har været her før, så er det altid hyggeligt at vende tilbage til charmerende Skagen, hvor det er oplagt at trave ud til Grenen og måske se sæler, få et skud kunst og kultur i form af de kendte værker af Skagensmalerne, slappe af i klitterne med fødderne begravet i sandet, spadsere rundt mellem de ikoniske gule Skagenshuse og nyde et stjerneskud på en af de mange fiskerestauranter på havnen.

 

Rejsens sidste stop bliver i tyske Kiel. Her er skibsbygning en stor industri, og dele af den tyske flåde holder til i Kiel. Havnen ligger midt i byen, så det er nemt at opleve Kiel til fods. Store dele af byen blev kraftigt bombarderet under Anden Verdenskrig, hvilket har resulteret i, at de fleste bygningsværker er opført i moderne arkitektur. Se en ubåd fra krigens tid, besøg de botaniske haver eller tag på en udflugt til en af de omkringliggende byer som f.eks. Lübeck eller Hamborg.

 

Og så er der gået 14 dage. Costa Diadema lægger til i København om formiddagen den 28. maj, og efter at have nyt det sidste morgenmåltid ombord er det blevet tid til atter at få fast grund under fødderne.


Skibet

Du skal sejle med Costa Diadema, der er et af rederiets største skibe med plads til op til 4.500 passagerer. Livet ombord er et kapitel for sig, og her bydes på underholdning for alle i de forskelligt indrettede områder. Bl.a. skal nævnes lækkert uden- og indendørs poolområde, flere jacuzzis udendørs og indendørs samt kæmpe teater med shows. For de aktive er der joggingbane og et utroligt flot fitnesscenter. Derudover findes der en stor spa- og wellnessafdeling, som man mod betaling kan nyde, og her tilbydes mange forskellige behandlinger.

 

Om aftenen tilbydes underholdning for enhver smag: Konkurrencer med animationsteamet, forestillinger i skibets imponerende teater, et moderne disco for de unge og musik af forskellig art i flere af de 13 barer/lounges for de voksne. Man kan mod tillæg tage en tur i 4D biografen, forsøge sig i Formel 1 simulatoren eller prøve lykken i det store kasino.

 

Helpension

Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit inden for restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst inden for åbningstiden.

 

Drikkepakker

Der tilbydes forskellige ”all inclusive”-drikkepakker på rejsen. Drikkepakker bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift. Alle voksne på samme booking skal bestille samme drikkepakke.

 

PRANZO & CENA PAKKEN dækker et udvalg af vine, fadøl, sodavand og mineralvand pr. glas serveret i restauranten i forbindelse med frokost og aftensmad.

 

Pris:

 • Børn 2-17 år: 1.300 kr. (100 kr. pr. dag)
 • Voksne: 1.950 kr. (150 kr. pr. dag)

 

BRINDIAMO PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, aperitifs og likører, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke.

 

Pris:

 • Voksne: 2.925 kr. (225 kr. pr. dag)

 

PIU GUSTO PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke.

 

Pris:

 • Voksne: 3.445 kr. (265 kr. pr. dag)

 

INTENDITORE PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, champagne pr. glas, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Minibaren i kahytten er også inkluderet.

 

Pris:

 • Voksne: 4.680 kr. (360 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 • Børn u/18 år: 3.990 kr.
 • Voksne: 4.990 kr.

 

Enekahyt

Der er et begrænset antal pladser. Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

 • Tillæg for indvendig kahyt: 4.000 kr.
 • Tillæg for udvendig kahyt: 5.000 kr.
 • Tillæg for balkonkahyt: 5.500 kr.

 

Udflugter

Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Disse kan købes ombord eller på forhånd. Pt. er udflugtsprogrammet for krydstogtet ikke offentliggjort. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer, nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.


Særlige forhold på dette tilbud

Vi må på dette krydstogt med Costa Diadema fra Savona til København tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet Costa indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et Costa skib skal der fremvises en negativ PCR-test eller bevis på vaccine, og ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye luftfiltre, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. For at kunne imødekomme de lokale myndigheders krav og restriktioner er det blevet indført, at man for at kunne komme i land ved de forskellige anløb skal deltage i rederiets udflugter. Dette er for at sikre, at passagerer ikke udsættes for unødvendig smittefare i land, og det er dermed til fordel for samtlige passagerer, som kan føle sig trygge på hele krydstogtet. Du kan læse meget mere om Costas sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du inden for 2 hverdage din rejse hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 3.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart, og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.  

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

 

Der er afrejse den 15. maj 2022.

En unik kode gælder for 1 person. Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly København – Milano
 • 20 kg bagage og 8 kg håndbagage
 • Transfer lufthavn – skib
 • 13 overnatninger ombord på Costa Diadema i den valgte kahytstype
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Kahyt typer

 • Indvendig kahyt Classic
 • Indvendig kahyt Premium
 • Udvendig kahyt Classic med begrænset udsigt
 • Udvendig kahyt Premium
 • Balkonkahyt Classic med begrænset udsigt
 • Balkonkahyt Premium

 

Ekskl. i prisen:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, med mindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Der tages forbehold for ændringer i flytiderne, ligesom et flyskift undervejs kan forekomme.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet Costa indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et Costa skib skal der fremvises en negativ PCR-test eller bevis på vaccine, og ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye luftfiltre, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. For at kunne imødekomme de lokale myndigheders krav og restriktioner er det blevet indført, at man for at kunne komme i land ved de forskellige anløb skal deltage i rederiets udflugter. Dette er for at sikre, at passagerer ikke udsættes for unødvendig smittefare i land, og det er dermed til fordel for samtlige passagerer, som kan føle sig trygge på hele krydstogtet. Du kan læse meget mere om Costas sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. 

 

Købet kan ikke fortrydes. 

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet. 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 29. oktober 2021 kl. 23:59

Krydstogt til Savona