Suveræn trådløs lydoplevelse

Sidste chance!

Få transportabel vellyd for alle pengene med en Soundcast VG5 Bluetooth-højtaler, der både er vejrbestandig og har en brugerflade i absolut topklasse.

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Skal du være klar til næste års sommerfester, så bliv det med en højtaler fra amerikanske Soundcast til en særligt skarp pris, når det igen bliver vejr til at tage din lyd med udenfor.

 

Soundcast VG5 bygger højttalere i højeste kvalitet med fokus på vellyd og en konstruktion lavet af nøje udvalgte materialer, så højtaleren kan tåle al slags vejr.

 

Soundcast VG5 har en virkelig lækker brugerflade. Den har nemlig en touch-flade, hvor du kan se og justere højtalerens indstillinger – det er virkelig intuitivt og brugervenligt. Samtidig har Soundcast VG5 tre højtalerenheder indbygget, der sikrer dig en god, fyldig og nuanceret lyd.


Du får:

  • Soundcast VG5

 

SPOTpris 1.999 kr. Normalpris 4.999 kr. Du sparer 60 %

 

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 27. oktober 2021.


Mange suveræne egenskaber

Du får op til 10 timers spilletid på én opladning, og samtidig vejer Soundcast VG5 virkelig lidt, så den er let at have med rundt. Soundcast VG5 kan både afspille musik via Bluetooth og kabel, og hvis din telefon trænger til en opladning, så kan du også gøre det fra Soundcast VG5.

 

Soundcast VG5 kan fungere selvstændigt, men køber du to, så har du mulighed for at indstille dem til at gengive ægte stereolyd. Med Soundcast VG5 får du en forrygende lydoplevelse, både til de stille stunder og når der skal skrues op.

 

Størrelse: 43,5 x 21 x 21 cm
Vægt: 5.7 kg

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med GLS til nærmeste pakkeshop - dog senest den 27. oktober 2021.

 

Når du har modtaget dit værdibevis på e-mail, skal du ikke foretage dig yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.


Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Cilo.dk
Returadresse:


Cilo A/S
Birk Centerpark 40
7400 Herning


Du har 14 dages returret fra du modtager varen. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.

 

Er pakken ikke afhentet indenfor tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Cilo A/S.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Cilo

Birk Centerpark 40, 7400 Herning
Tlf.: 53 80 10 44 | CVR: 31890454 | support@cilo.dk |

Sidste chance: 20. oktober 2021 kl. 23:59

Imponerende Bluetooth-højtaler