Formidabel frokost på Restaurant Ferdinand

Et af Aarhus' bedste spisesteder, Restaurant Ferdinand, giver dig mulighed for at nyde frokosttallerkenen 'Kokkens bræt' til kun 114 kr. Her får du 3 mindre retter, der virkelig smager.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Sætter du pris på varsomt opdaterede franske klassikere og nordiske retter, kan du med fordel besøge Restaurant Ferdinand i hjertet af Aarhus. Her er retterne ikke super nyskabende, men i stedet flot fintunede. Smagen er intens og koncentreret - og med masser af bid.

 

Restauranten har gjort så godt indtryk med deres køkken, at det gennem årene har høstet mange roser, stjerner, kokkehuer og hjerter. 

 

Indretningen er en kombination af nordisk minimalisme og fransk brasserie, hvor stilen på en og samme tid er elegant, afslappet og hyggelig. Restauranten ligger i stueetagen med glasvinduer fra gulv til loft, og tilbyder derfor en god udsigt ud til gaden og åen. Hvis vejret er til det, kan I også spise udenfor.


Du får:

 • Restaurant Ferdinands frokosttallerken 'Kokkens bræt'

 

SPOTpris 114 kr. Normalpris 170 kr. Spar 32 %

 

Værdibeviset kan indløses mandag-lørdag kl. 12-14 fra den 6. januar til og med den 30. april 2022 - dog ikke den 18. april 2022.


Menueksempel

'Kokkens bræt' består af tre elementer, der er udvalgt af kokken ud fra Restaurant Ferdinands store pallette af velsmagende specialiteter.

 

Det er derfor ikke sikkert, hvad 'Kokkens bræt' består af, men én ting er helt sikkert. Det er helt ufatteligt lækkert. F.eks. kan der serveres:

 • Rimmet laks med radisser, sprødt rugbrød, karse og citronpuré
 • Braiserede svinebryst med perlebyg-risotto, svampe og grønt
 • Citronkage med hvid chokolade og nødder

Flotte anmeldelser 

Restaurant Ferdinand blev i 2016 anbefalet i den nordiske Michelin Guide. Derudover har de fornylig fået nedenstående anmeldelser:

 

Aarhus Stiftstidende 2019
“Plads til begejstring på Ferdinand. Teamet bag restauranten brænder for det de laver, og det kan ses på tallerken og smages i munden." 

Læs hele anmeldelsen her.

 

Aarhus Update 2018
"Ferdinand er ikke ny. Og det er vi mange, som er glade for. De holder et højt niveau, er tro mod sig selv og selvom de på mange måder er klassiske i deres køkken, så formår de at forny sig."

Læs hele anmeldelsen her.

 

Du kan læse flere anmeldelser på hotellets hjemmeside hotelferdinand.dk/anmeldelse.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Bordbestilling er nødvendigt og kan kun ske online via https://hotelferdinand.superbexperience.com/reserve/guests. Notér i feltet 'Særlige ønsker', at du har et værdibevis fra SPOTdeal til frokost.

 

Medbring venligst printet værdibevis, når tilbuddet skal indløses.

 

Værdibeviset kan indløses mandag-lørdag kl. 12-14 fra den 6. januar til og med den 30. april 2022 - dog ikke den 18. april 2022.

Én unik kode gælder for frokosttallerkenen 'Kokkens bræt' hos Restaurant Ferdinand.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Restaurant Ferdinand.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Hotel Ferdinand

  Åboulevarden 28, 8000 Aarhus C.
  Tlf.: 87 32 14 44 | CVR: 27696279 | mail@hotelferdinand.dk | Hjemmeside | Facebook |

  Sidste chance: 15. december 2021 kl. 23:59

  Frokost på Restaurant Ferdinand