Luksusophold i Aarhus

Sidste chance!

Oplev Aarhus fra det eksklusive Hotel Ferdinand ved åen i centrum af byen. I får 1 overnatning, 4-retters middag og morgenbuffet i hotellets anmelderroste restaurant samt entrébilletter til AROS eller Moesgaard Museum.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Oplev Aarhus med et ophold på det lille og eksklusive boutique-hotel, Hotel Ferdinand, der med sin helt fantastiske beliggenhed på Aaboulevarden ved Aarhus Å - ligger tæt på byens butikker, restauranter og kulturoplevelser.

 

Vel ankommet til Hotel Ferdinand bliver I indlogeret i en af hotellets rummelige toværelses suiter eller i en Premium Studio-lejlighed på 5. sal med balkon. Alle hotellets studiolejligheder og suiter er forskelligt indrettet, men alle i en unik og luksuriøs, moderne stil. Der er eksempelvis sofa og stor fladskærm, hvis I vil nyde aftenen hjemme.

 

Udenfor venter Aarhus med sin overflod af muligheder for at shoppe, hygge og slappe af i byens flotte rammer, hvor I ikke er langt fra hverken domkirken, ARoS eller havnen.


Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 1 overnatning i toværelses suite eller i en Premium Studio-lejlighed på 5. sal med balkon
 • Restaurant Ferdinands 4-retters middag
 • 2 entrébilletter, valgfrit til enten ARoS eller Moesgaard Museum
 • Kontinental morgenbuffet

SPOTpris 1.896 kr. Normalpris 2.960 kr. Spar 35 %

 

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag-lørdag fra den 6. januar til og med den 30. april 2022.

 

OBS! Ønsker I et længere ophold, er det muligt at købe flere værdibeviser og lægge dem i forlængelse af hinanden.

 

Tilkøb:

Aftales og afregnes direkte med Hotel Ferdinand.

 • Ekstra overnatning uden morgenmad og middag kan tilkøbes direkte på Hotel Ferdinand: 898 kr. for 2 personer
 • Morgenmad i forbindelse med ekstra overnatning: 300 kr. for 2 personer.
 • Der er mulighed for op til 2 ekstra opredninger: 300 kr. pr. person. Normalpris 395 kr. pr. person ekskl. mad

 

Tjek ind: Tidligst kl. 15

Tjek ud: Senest kl. 11


Restaurant Ferdinand

Under jeres ophold på Hotel Ferdinand kommer I til at opleve, hvad stedet restaurant kan præstere. Det sker, når  I skal nyde den inkluderede 4-retters middag i hotellets restaurant, Ferdinand, der over en årrække har manifesteret sig som et af byens kulinariske signaturspisesteder.

 

Restauranten tilbyder et moderne europæisk køkken, hvor kokkene både dyrker de franske klassikere og det nordiske køkken. Retterne bindes smukt sammen med en sublime råvarebehandling, hvor de enkelte smagsindtryk virkelig får lov til, at komme til deres ret. Den samme overflod af velsmag og kvalitet går igen, når I om morgenen går ombord i Ferdinands delikate morgenbuffet.

 

Restauranten er smagfuldt indrettet og oser af klassisk fransk brasserie-stemning, hvor stilen på en og samme gang er elegant, afslappet og hyggelig. Restaurant Ferdinand giver med sin placering i stueetagen og stedets store glasvinduer fra gulv til loft god mulighed for at følge med i livet ved åen og ude på Aaboulevarden. Hvis vejret tillader det, er det muligt at spise udenfor.


Anmeldelser

Gæsterne er begejstrede for Hotel Ferdinand, der holder så høj en klasse, at stedets restaurant tidligere har været anbefalet i den nordiske Michelin Guide. Vi har samlet et par anmeldelser fra Tripadvisor, så I kan få et indblik i de andre gæsters oplevelser.

 

Super ophold

"Et meget fint og hyggeligt lille hotel med en meget høj standard. Vi boede i en superrummelig suite med en fin udsigt over Århus Å. Vi spiste en fireretters menu i restauranten som var helt i top. Lækre og virkelig velsmagende retter serveret af dygtige og tilpas nærværende tjenere og så med et bord lige ud til åen. Ikke en finger at sætte, måske at brødet med rørt smør var så velsmagende at vi skulle passe på ikke at spise os alt for mætte i det. Efter en dejlig overnatning med otte timers uafbrudt søvn fik vi lækker morgenmad med hjemmelavede sager. Igen en sød og nærværende tjener. Alt i alt et upåklageligt ophold."
 

Højpunkt suite

"Vi tog en smuttur fra Samsø med den nye personfærge og har nydt et skønt ophold på Hotel Ferdinand lige ved åen. Flot gennemtænkt 4 retters menu og god afslappet stemning. Værelser og badeværelse bare i top. Vi har været her tidligere og vender tilbage."

Ophold reserveres via mail@hotelferdinand.dk. Booking er ikke mulig via telefon. Oplys den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Hotel Ferdinand kontaktes på mail@hotelferdinand.dk.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst mandag-lørdag fra den 6. januar til og med den 30. april 2022.  

 

Hvis opholdet ikke indløses i perioden, kan værdibeviset  bruges som et tilgodebevis på det beløb, der er betalt. Tilgodebeviset kan bruges et halvt år fra udløbsdatoen. 

Én unik kode gælder for ét ophold til 2 personer på Hotel Ferdinand. Ønsker I et længere ophold, er det muligt at købe flere værdibeviser og lægge dem i forlængelse af hinanden.

 

Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 1 overnatning i toværelses suite eller i en Premium
 • Studio-lejlighed på 5. sal med balkon
 • Restaurant Ferdinands 4-retters middag
 • 2 entrébilletter, valgfrit til enten AROS eller Moesgaard Museum
 • Kontinental morgenbuffet

 

Tilkøb:

Aftales og afregnes direkte med Hotel Ferdinand.

 • Ekstra overnatning uden morgenmad og middag kan tilkøbes direkte på Hotel Ferdinand: 898 kr. for 2 personer
 • Morgenmad i forbindelse med ekstra overnatning: 300 kr. for 2 personer
 • Der er mulighed for op til 2 ekstra opredninger: 300 kr. pr. person ekskl. mad

 

Tjek ind: Tidligst kl. 15.00

Tjek ud: Senest kl. 11.00

 

Der er ikke mulighed for at medbringe husdyr under opholdet på Hotel Ferdinand Aarhus.

 

Der henvises til Dokk 1 i forhold til parkering.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Hotel Ferdinands officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Hotel Ferdinand.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Hotel Ferdinand

Åboulevarden 28, 8000 Aarhus C.
Tlf.: 87 32 14 44 | CVR: 27696279 | mail@hotelferdinand.dk | Hjemmeside | Facebook |

Sidste chance: 03. januar 2022 kl. 23:59

Luksusophold på Hotel Ferdinand