Boutiquehotel Petuh i Flensborg

Glæd jer til at bo midt i fantastiske Flensborg, når Boutiquehotellet Petuh byder indenfor i nyrestaurerede, historiske rammer. I får både 1 overnatning, vin på værelset samt en dejlig og personlig morgenbuffet.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

I hjertet af Flensborg, på en stille sidegade midt mellem havnen, de farverige shoppinggader og de gamle købmandsgårde, finder I Boutiquehotellet Petuh.

 

Boutiquehotellet ligger i en gammel, historisk teglværksbygning, der er blevet nænsomt og charmerende renoveret med stor sans for detaljer og med øje for det unikke.

 

Her kan I glæde jer til at blive taget varmt og hjerteligt imod, når I ankommer, og blive indlogeret på et helt nyt og moderne værelse. 


Opholdet for 2 personer inkluderer:

 • 1 overnatning i lækkert nyt dobbeltværelse
 • 1 flaske vin til værelset - hotellet vælger hvilken vin
 • Dejlig morgenbuffet

 

SPOTpris 1.048 kr. for 2 personer. 

  

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag-fredag til og med d. 1. marts 2022. Ved ankomst fredag er der dog minimum 2 overnatninger, og der skal derfor købes 2 værdibeviser.

 

Bemærk: Ønsker flere overnatninger, køber I blot værdibeviser svarende til det antal overnatninger, I ønsker, og får opholdene lagt i forlængelse af hinanden.

 

Der er begrænset antal fri parkering ved hotellet.

 

Tjek ind: Fra kl. 15.00.

Tjek ud: Senest kl. 11.00 


Om hotellet

Det mere end 100 år gamle, fredede teglværk i hjertet af Flensborg er nænsomt blevet omdannet til et boutiquehotel med 20 værelser. Husets charme udspringer af en blanding mellem den bysmarte stilighed kombineret med smukke materialer og en hjertelig atmosfære.

 

Charmen går som en rød tråd gennem alle rum, og mærkes også i det hyggelige køkken, hvor der kokkereres med masser af kærlighed, præcis som hjemme i familien. Om morgenen dufter der således af kaffe og friskbagte boller, og om eftermiddagen strømmer dejlig kageduft ud af ovnen.

 

På Boutiquehotellet Petuh sættes det personlige møde i højsædet, og hotellets "småsnakstue" er derfor også hjertet i huset. Her kan gæster mødes for at snakke, og I kan også nyde morgenmaden her.

 

Efter en dag fyldt med indtryk kan I glæde jer til at trække jer tilbage til jeres personlige tilflugtssted. Alle værelser er stilfuldt indrettet med stor kærlighed og øje for detaljerne, præcis som det forventes af et boutiquehotel med sjæl. Gennem de gamle, sprossede vinduer strømmer masser af dagslys ind i værelserne, som har trægulv, en stor og hyggelig seng, fladskærms-tv med kabel-tv samt et stilfuldt badeværelse med regnbruser og hårtørrer. Der er derudover gratis wi-fi og 6 parkeringspladser til fri afbenyttelse.


Et historisk islæt

Boutiquehotellet har sit navn efter Petuh-tanterne, der var kultiverede damer fra middelklassen, som ved århundredeskiftet var hyppige gæster på byens skibe. De havde oftest et årskort, en "partoutbillet", så de kunne tage med fjorddamperne og sludre løs med hinanden på deres helt egen dialekt, petuh - en sprogblanding af plattysk, højtysk, rigsdansk og sønderjysk, der den dag i dag stadig præger hverdagssproget i Flensborg.

 

Skibsturene handlede dog ikke kun om en underholdende afveksling i hverdagen for de tysk-danske husmødre, men også om at gøre forretninger med kaffe, smør og spiritus.

 

Fortidens petuh-tanter er for længst holdt op med at sejle med "smørdamperen". Men på grund af dem og deres sprog lever byens tysk-danske karakterer stadig i bedste velgående.


Fantastiske Flensborg

Boutiquehotellets centrale placering betyder, at I kan dykke direkte ind i Flensborgs farverige liv. Fra hotellet kan I nemt gå på opdagelse i den vidunderlige gamle bydel og finde skjulte baggårde eller nyde den historiske havn med en lækker fiskesandwich i hånden.

 

Der er generelt en rigtig god madscene i den spændende by, og I skal derfor heller ikke bevæge jer mange meter, før I finder gode og indbydende restauranter. I kan finde en oversigt over mulighederne her.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du dit ophold ved at sende en mail til info@petuh.de med ønsket ankomstdato. Husk at oplyse din unikke kode fra værdibeviset samt navn og telefonnummer.

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender.

 

Ved spørgsmål kan Boutiquehotellet Petuh kontaktes på info@petuh.de.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst fra søndag-fredag til og med den 1. marts 2022. Ved ankomst fredag er der dog minimum 2 overnatninger, og der skal derfor købes 2 værdibeviser.

Én unik kode gælder for et ophold for 2 personer på Boutiquehotellet Petuh.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i lækkert nyt dobbeltværelse
 • 1 flaske vin til værelset - hotellet vælger hvilken vin
 • Dejlig morgenbuffet

 

Bemærk: Ønsker I at blive mere end 1 nat, køber I blot værdibeviser svarende til det antal overnatninger, I ønsker, og får opholdene lagt i forlængelse af hinanden.

 

Der er begrænset antal fri parkering ved hotellet.

  

Tjek ind: Fra kl. 15 på ankomstdagen.

Tjek ud: Senest kl. 11 på afrejsedagen.

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på hotellets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til PETUH GMBH & CO.KG.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  PETUH GMBH & CO KG

  Wilhelmsstrasse 4, 24937 Flensburg
  Tlf.: 00 49 46 18 | CVR: DE 319719730 | info@petuh.de | Hjemmeside |

  Sidste chance: 30. oktober 2021 kl. 23:59

  Ophold på Boutiquehotellet Petuh