Oplev verdensudstillingen i Dubai

Sidste chance!

Glæd jer til en helt unik rejse, hvor I får 7 overnatninger på det 4* Media One Hotel, fly fra København og billetter til bl.a. verdensudstillingen EXPO 2020 og verdens højeste bygning, Burj Khalifa.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Kom med til verdensudstillingen EXPO 2020 i Dubai, der er større og flottere end nogensinde.

 

Oplev på samme tid Dubai med de imponerede bygningsværker, det evige solskin, den nærmest uendelige ørken og ikke mindst de smukke strande med det azurblå badevand.

 

Glæd jer til en rejse, der bl.a. inkluderer billet til verdensudstillingen, entré til verdens højeste bygning og 7 overnatninger på det trendy og moderne 4-stjernede Media One Hotel, der har en fantastisk beliggenhed, når I skal udforske Dubai.

 

Se her, hvad rejsen indeholder og hvornår I kan komme afsted – og læs mere om verdensudstillingen, hotellet og Dubai nedenfor.


Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København – Dubai t/r (direkte med Emirates)
 • 23 kg bagage + håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til hotel
 • 7 overnatninger på 4* Media One Hotel
 • Morgenmad på hotellet
 • Hop-On-Hop-Off busbillet - gyldig 1 dag
 • 1-dags entrebillet til verdensudstillingen EXPO 2020
 • Entre og tidsbestilling til Burj Khalifa – verdens højeste bygning – (124-125 etage)
 • Multi risk forsikring hos Emirates*

 

Vælg mellem følgende afgange:

 • Den 22. november – 29. november 2021
  SPOTpris: 10.990 kr. pr. person
 • Den 17. januar – 24. januar 2022
  SPOTpris: 11.490 kr. pr. person
 • Den 21. februar – 28. februar 2022
  SPOTpris: 11.690 kr. pr. person

 

Der skal betales lokal turistskat på ca. 2 € pr. nat, som betales direkte på hotellet.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet:

 • Enkeltværelsestillæg: 4.500 kr.
 • Jeepsafari i ørkenen: 650 kr. pr. person

 • Speedbådstur: 270 kr. pr. person

 

Læs mere i nedenstående. 


Media One Hotel

I bliver indkvarteret på det 4-stjernede Media One Hotel, der byder på moderne faciliteter og indretning.

 

På hotellet er det muligt at blive dyppet i poolen og nyde en rolig stund på solterrassen, træne i hotellets topmoderne fitnesscenter eller nyde en drink i den Miami-inspirerede lounge Coco, mens I lader blikket vandre over Dubais smukke skyline. Faktisk er der 9 restauranter og barer på hotellet, og helt sikkert også noget, der falder i jeres smag.

 

Fra hotellet er der udsigt over den verdenskendte ø The Palm. Hotellet er da også beliggende kun knap 1500 meter fra Dubai Marina, hvor I både finder The Walk, der rummer en overflod af gode restauranter og JBR Beach, hvor I kan nyde det gode vejr og svømme I det azurblå vand.

 

Når I skal ud og opleve Dubai, så kan I glæde jer over, at der ikke er langt til hverken monorail, sporvogn eller metro.

 

Læs meget mere på https://www.mediaonehotel.com

 

Bemærk venligst, at der betales lokal turistskat på hotellet.


Dubai

Dubai er blevet et fantastisk billede på et liv i luksus omgivet af et overflødighedshorn af imponerende bygninger. Ikke mindst verdens højeste menneskeskabte konstruktion, det 828 meter høje Burj Khalifa, som I med denne rejse også får entre til.

 

Dubai byder også på kunstige palmeøer, verdens eneste 7-stjernede hotel og et enormt indendørs skicenter, foruden shopping i absolut verdensklasse, hvor alle de kendte mærker er repræsenteret.

 

Med den inkluderede Hop-On-Hop-Off busbillet, er det let at komme vidt omkring og se mest muligt af byen. Vil I opleve Dubai fra vandet, kan I tilkøbe en speedbådstur.

 

Alligevel skal I ikke langt væk fra bygrænsen, før I er omgivet af ørken og sand så langt øjet rækker. Her lever beduinerne stadig med deres kameler, side om side med det moderne liv. I kan tilkøbe en ørkensafari, hvis I opleve denne side af Dubai.

 

Dubai har golfbaner, strande og badevand i verdensklasse samt fantastiske marinaer, gamle traditionelle bazarer og ikke mindst et fabelagtigt klima, der også er med til at gøre Dubai til en meget eftertragtet destination.


Verdensudstillingen EXPO 2020

Med mere end et års forsinkelse åbner EXPO 2020 i oktober 2021. 192 lande bidrager, og over 25 millioner gæster forventes at slå vejen forbi i det halve år udstillingen står på. Udstillingsområdet fylder over 4 km2 og har egen metrostation ved hovedindgangen, så det er let at komme frem.

 

Verdensudstillingen er en overflod af inspiration og overraskelser, hvor de enkelte lande viser deres design og arkitektur, serverer deres mad og drikke, og præsenterer deres kultur og kunst - samtidig med at de viser deres bud på miljø, bæredygtighed og udvikling.

 

Glæd jer til at se de unikke repræsentationspavilloner, der er smukt byggede, og glæd jer til at opleve de mange arrangementer, der skifter fra dag til dag. Verdensudstillingen kan hverken opleves fuldt ud på en dag eller en uge, men med i jeres rejse er der en dagsbillet til EXPO 2020.


Forslag til aktiviteter

Denne rejse giver jer både mulighed for helt særlige oplevelser, masser af sightseeing og afslapning. Herunder finder du en idé til hvordan en uge i Dubai kunne se ud. 

 

Dag 1 - Afrejse fra Danmark. Sen ankomst til hotellet - oplev Dubai ved midnatstid
Dag 2 – Afslapning, sove lidt længe, nyde solen og poolen. Nyd eftermiddagen og aftenen i Dubai Marina og på The Walk. Ta' f.eks. en speedbådtur
Dag 3 – Tag på heldagstur med Hop On – Hop Off bussen (inkl. i prisen). Stå af flere steder og oplev bl.a. Old Dubai, Gold Souk og masser af andet
Dag 4 – Nyd en hel dag på verdensudstillingen EXPO 2020 (inkl. i prisen)
Dag 5 – Nyd formiddagen ved poolen og stranden. Tag ud til Dubai Mall, se springvandet og tag en tur op i verdens højeste bygning Burj Khalifa (inkl. i prisen)
Dag 6 – Dagen er fri – vælg om I skal endnu en dag på EXPO, eller om I skal opleve ørkenen på en jeepsafari
Dag 7 – Dagen er fri – nyde solen, f.eks. med en tur til Le mer stranden – et hyggeligt og livligt område
Dag 8 – Tidligt op og hjemrejse

 

Tilkøb

Skal jeres tid udnyttes til fulde, og vil I have nogle oplevelser med hjem I sent glemmer, så se de 2 forslag til tilkøb: 

 

Jeepsafari i ørkenen - pris: 650 kr. pr. person

Oplev Dubais ørken på en fantastisk tur i 4-hjulstrækker, der strækker sig over både eftermiddag og aften. Turen inkluderer både barbecue i en hyggelig beduinlejr, et show med falkefugle og ikke mindst sand, sand og atter sand, når turen går op og ned i ørkenens mange sandbanker. Skulle lysten være der, er der også mulighed for at prøve en tur på kamelryg i solnedgangen og afslutte turen med en vandpibe. Turen varer ca. 6 timer og er med engelsktalende turleder.

 

Speedbådstur - pris: 270 kr. pr. person

Kom på den bedste sightseeingtur langs Dubais kyst, hvor I i de små hurtige RIB-både med plads til 12 personer sejler langs kysten og ser Dubai Marina, Ain Dubai, JBR, The Palm, Atlantis Hotel og Burj Al Arab fra havsiden. Glæd jer til at opleve, hvor smukt de ikoniske bygninger tager sig ud fra vandet – og skulle der være et særligt sted på ruten, I ønsker at få taget et billede foran, så hjælper besætningen jer gerne.

 

Turen sejles flere gange dagligt kl. 9.00-19.45, og tidspunkt aftales ved bestilling. Der er gratis vand om bord. Turen varer ca. 90 minutter og er med engelsktalende turleder. Bådene er naturligvis udstyret med sikkerhedsudstyr i form af GPS, VHF-radio og redningsveste.


Flytider

 • Udrejse fra København kl. 14.20 med ankomst i Dubai kl. 23.45
 • Hjemrejse fra Dubai kl. 08.20 med ankomst  i København kl. 12.20

 

Der tages forbehold for ændringer af flytiderne.


Covid-19

Denne tur er kun for personer, der er færdigvaccinerede. Ved indrejse til Dubai skal I have en negativ PCR- test, som er max 72 timer gammel. Certifikatet skal være på engelsk, indeholde en QR-kode og skal medbringes til Dubai udprintet. For danske statsborgere kan det hentes i appen CoronaPas International.

 

Ved ankomst får alle passagerer målt  deres temperatur. I fly og lufthavn skal der bæres mundbind. Reglerne for mundbind ændres løbende. Tjek disse inden afrejse.


Multi risk forsikring*

Inkluderet i denne rejse er en Multi risk forsikring, der er en ekstra forsikring, som er inkluderet for alle gæster der rejser med Emirates. Forsikringen er med til at sørge for ekstra dækning i forbindelse med sygdom og Corona. 

 

Læs mere om dækningen her: https://www.emirates.com/dk/danish/before-you-fly/multi-risk-travel-insurance/

 

Læs policen her: https://c.ekstatic.net/ecl/documents/before-you-fly/multi-risk-travel-insurance-policy-denmark.pdf?h=l5GH4IMEYfwamOBOUzwiBw


Om Øster Lindet

Øster Lindet er et dansk rejsebureau med fokus på kvalitet, service og glade gæster. Firmaet blev etableret i 2008 og har gennem de sidste mange år sendt masser af tilfredse kunder på især storbyrejser, solferier og krydstogter i hele verden. Hos Øster Lindet får du en personlig og nærværende service, og de er altid behjælpelige med den perfekte rejse til dig, uanset om det er en Formel 1-tur, en vinrejse eller en romantisk weekend i storbyen, der er på ønskelisten.

 

Øster Lindets slogan er "Tid til hinanden", og det er netop det, du får, når du lader Øster Lindet arrangere din næste ferie. De står for alt det praktiske, så du kan slappe af, nyde din ferie og bruge tiden på dine kære. 

 

Øster Lindet er medlem af Rejsegarantifonden nr. 2052.

Når I har modtaget værdibeviserne, skal I reservere jeres rejse inden for 2 hverdage. I reserverer hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk.

 

Ved bestilling af rejsen skal der oplyses:

 • Fulde navne på alle rejsende som i passet
 • Fødselsdato
 • Pasnummer og udløbsdato på passet
 • Oplysninger om eventuelle tilkøb

 

Vi gør opmærksom på, at bestillingen er bindende og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer og ændringer i flytiderne.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse, kan Øster Lindet kontaktes på tlf.: 70 10 63 43.

Én unik kode gælder for 1 person. 

 

Rejsen inkluderer:

 • Fly fra København – Dubai t/r (direkte med Emirates)
 • 23 kg bagage + håndbagage
 • Transfer fra lufthavn til hotel
 • 7 overnatninger på 4* Media One Hotel
 • Morgenmad på hotellet
 • Hop-On-Hop-Off busbillet - gyldig 1 dag
 • 1-dags entrebillet til EXPO
 • Entre og tidsbestilling til Burj Khalifa – verdens højeste bygning – (124-125 etage)
 • Multi risk forsikring hos Emirates*

 

Prisen er pr. person ved 2 personer pr. dobbeltværelse.

 

Der skal betales lokal turistskat på ca. 2 € pr. nat, som betales direkte på hotellet.

 

Tillæg og tilkøb

Aftales og afregnes direkte med Øster Lindet:

 • Enkeltværelsestillæg: 4.500 kr.
 • Jeepsafari i ørkenen: 650 kr. pr. person

 • Speedbådstur: 270 kr. pr. person

 

Bemærk, at der skal betales lokal turistskat, som betales direkte til hotellet.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Der tages ligeledes forbehold for ændringer af flytiderne.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager dine afrejsepapirer, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til hotellets reception, flyselskabet eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Pas skal medbringes på rejsen.

 

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab. Forhør også dit eget forsikringsselskab om mulighed for at tegne afbestillingsforsikring.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Øster Lindet

  Sønderalle 1, 6630 Rødding
  Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 20. oktober 2021 kl. 23:59

  Oplev verdensudstillingen i Dubai