Naturskønt krydstogt til Nordkap i juni 2022

Sidste chance!

Tag med på dette skønne krydstogt, der er ren forkælelse for både øjne og sjæl. Costa Fascinosa tager dig med til Nordkap og flere af Norges charmerende kystbyer og fantastiske fjorde. Afgang fra Danmark den 30. juni 2022. Betal kun depositum nu.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Nu har du muligheden for at komme til det nordligste Norge og opleve den bjergtagende natur, ligesom der også er mulighed for at se og fange verdens største krabber, som kun fanges i havene omkring Nordpolen. Dette unikke krydstogt sejles kun få gange om året og byder på naturoplevelser udover det sædvanlige.

 

Du skal sejle med Costa Fascinosa, der er et af rederiets større skibe, og livet ombord er et kapitel for sig. Her summer det af liv for store og små både dag og aften - men atmosfæren er stadig afslappet, og skibet har mange flotte faciliteter, som du kan benytte. Læs meget mere om Costa Fascinosa længere nede.


Rejsen inkluderer:

 • Bus Danmark – Kiel t/r
 • 12 overnatninger ombord på Costa Fascinosa i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Pris pr. person ved 2 personer pr. kahyt:

 

Afrejse 30. juni 2022

 • Indvendig kahyt Classic: SPOTpris 10.990 kr.
 • Indvendig kahyt Premium: SPOTpris 11.990 kr.
 • Udvendig kahyt Classic (begrænset udsigt): SPOTpris 13.490 kr.
 • Udvendig kahyt Premium: SPOTpris 14.490 kr.
 • Balkonkahyt Classic (begrænset udsigt): SPOTpris 16.990 kr.
 • Balkonkahyt Premium: SPOTpris 17.990 kr.

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart, og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.  

 

Ekskl. i prisen

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

  

Kahytstyper Classic og Premium

I begge kategorier er service og mad inkluderet som beskrevet under "Rejsen inkluderer". Tilkøber du Premium, betyder det visse fordele, som er:

 • De bedst beliggende kahytter på skibet
 • Hvor der er størrelsesforskel, er Premium de største
 • 24-timers udbringning af roomservice efter gældende menu
 • Valg af spisetid, tidlig eller sen, og ønske om at sidde ved lille eller større bord.
  Ønsker til spisetid og bordstørrelse fremsættes ved bestillingen hos Øster Lindet

Rejsebeskrivelse

Denne fantastiske rejse begynder i Danmark, hvorfra du køres med bus til Kiel, hvor Costa Fascinosa ligger for anker og venter på dig. Sidst på eftermiddagen stævner skibet ud på sin færd og sejler straks mod nord. Efter en dag på havet, hvor du kan blive fortrolig med dette imponerende krydstogtskib og benytte nogle af de mange faciliteter og aktiviteter ombord, bliver første stop i Ålesund, der er det perfekte udgangspunkt for natur- og kulturoplevelser. Byen er placeret i et utrolig smukt naturområde lige ved indgangen til den berømte Geirangerfjord. Der er 418 trin op til Fjellstua udsigtspunktet, men så belønnes du også med et eminent blik ud over byen og de syv øer, den spreder sig over. Ålesund fremstår farverig og smuk med spir og ornamenter i den karakteristiske Art Nouveau-stil, og på byens akvarium charmeres de besøgende af de legesyge pingviner og mange andre havdyr.

 

Spændingen ved at nå Nordkap - den nordligste jordstrækning på det europæiske kontinent – er enorm for de fleste, der når så langt. Når skibet ankrer i Honningsvåg, er himlen dekoreret med permanent iriserende skyer – tynde skypartier med et perlemorslignende farvespil - og oplyst af sollyset, der skinner 24 timer i døgnet fra midten af maj til juli. Et utroligt skuespil på himlen! Når du står på de 300 meter høje klipper, vil du blive betaget af naturens skønhed her højt mod nord og de mange fugle og græssende rensdyr. Det er en helt speciel følelse at vide, at man befinder sig på den sidste del af det kontinentale land inden verdens ende!

 

Efter Nordkap begiver Costa Fascinosa sig atter sydpå og besøger en anden af Norges populære destinationer, som også kan være lidt svær at komme til, hvis man ikke ankommer med skib. Leknes er beliggende på Lofoten-øerne, der modsat andre norske øer har store grønne vidder. Den er en af de få byer i Lofoten, der ikke er afhængig af fiskeri og ikke har byens centrum ved havet. Derfor har byen ikke den samme traditionelle træarkitektur som andre byer, og mange mener derfor ikke, at Leknes er lige så malerisk som de omkringliggende fiskerlandsbyer. Men hvad selve byen måtte mangle, kan de naturlige omgivelser i den grad opveje. De er nemlig blandt de mest fantastiske i Norge med klipper, bjergtoppe og hvide sandstrande. Udover den allestedsværende skønne natur, kan øerne også prale af arkæologiske fund fra Vikingetiden – heriblandt verdens største vikingehus, som er flot rekonstrueret. Her mærker man virkelig den nordiske histories vingesus.

 

Næste anløb er den tidligere hovedstad, Trondheim, der nok er en af Norges mest fotogene byer med sine farverige lagerbygninger langs Nidelva-floden og de skovklædte bakker. Den hyggelige gamle bydel fra Middelalderen med den imponerende katedral, hvor Norges konger stadig krones, er skabt til fodgængere, og de mange caféer og museer må slås om din opmærksomhed. Imens putter fiskerbåde rundt i havnen, måger skriger over dit hoved, og uden for byen venter vildmarken. Trondheim har også en skihopbakke, der kan benyttes hele året - selv når der ikke er sne - og en tidligere kobbermine, hvis krypter og gange kan besøges, hvis du tør.

 

Molde er en populær turistdestination – også for nordmændene selv. En charmerende lille by, der også kaldes "Rosernes by" takket være de duftende planteskoler, der drager fordel af det milde klima til at dyrke roser i den frugtbare jord på de solbeskinnede skråninger, der omgiver byen. Byen har stadig den samme luft af ro og stilhed, som overbeviste forfatteren Henrik Ibsen om, at den skulle være hans hjem. Rundt om Molde ligger Varden bjergene med sine ikke færre end 222 tinder, der er belagt med sne stort set året rundt. Oplev også en magisk undergrundsverden i mystiske marmorgrotter eller tag en tur langs kanten af havet på Atlanterhavsvejen, der løber over det åbne hav via otte broer.

 

Herefter besøges Olden - en lille by, der ligger ved Nordfjordens sydlige bred blandt frodige dale oversået med træbondehuse og omgivet af tårnhøje bjerge. Her fornemmer du en fuldkommen ro omgivet af noget af den smukkeste natur, du kan forestille dig, og den kan nydes enten til fods, på en sejltur eller ombord på en helikopter. Der er ikke så meget at se i selve Olden udover to små trækirker - en rød fra forrige århundrede og en hvid bygget i 1600-tallet - så det er den omkringliggende natur, man kommer til Olden for, og i umiddelbar nærhed af byen finder du således flere gudesmukke gletsjere, bjergvandfald og søer i flere blågrønne nuancer.

 

Sidste anløb bliver på Norges sydvestlige kyst, hvor du finder Haugesund med små 40.000 indbyggere. Byen anses for at være hjemstavn for Vikingerne, som levede omkranset af fjorde, bjerge, hav, søer og vandfald, som alt sammen kan iagttages i og omkring byen. Det siges også, at det var i Haugesund, at landets første konge, Harald Hårfager, samlede Norge i år 872. Det nationale monument Haraldshaugen, der er placeret på, hvad der antages at være kongens gravsted, markerer 1000-året for landets samling. Selve Haugesund er også kendt for at have Norges længste gågade med masser af butikker til at tilfredsstille den shoppinglystne og berømt for sit smukke rådhus i neoklassisk stil, der er verdens eneste i farven pink!

 

På rejsens 13. og sidste dag lægges der atter til i Kiel, hvorfra der er bustransport tilbage til Danmark efter en fantastisk, natur- og kulturskøn rejse.


Rejserute:

Dag 1: Bus til Kiel og check in på skibet. 17:30 Afgang Kiel
Dag 2: På havet
Dag 3: 10.30 – 19.00 Ålesund, Norge
Dag 4: På havet
Dag 5: 13.00 Ankomst Honningsvåg, Norge
Dag 6: 02.00 Afgang Honningsvåg
Dag 7: 08.00 – 18.00 Leknes/Lofoten, Norge
Dag 8: 13.00 – 19.00 Trondheim, Norge
Dag 9: 08.00 – 18.00 Molde, Norge
Dag 10: 08.00 – 18.00 Olden, Norge
Dag 11: 10.00 – 19.00 Haugesund, Norge
Dag 12: På havet
Dag 13: 08.00 Ankomst Kiel. Bustransport til Danmark.

 

Der må tages forbehold for ændringer i anløb og tider frem mod afrejse.

 

Rutekort-NY.jpg 

 

Transport

Rejsen inkluderer bus fra Danmark til Kiel t/r.

 

By

Sted

Afrejse

Hjemkomst

København

DGI byen

Kl. 07.30

Kl. 18.00 

Kastrup

Kastrup Lufthavn

Kl. 08.00

Kl. 17.30

Odense

Kildebjerg rasteplads

Kl. 09.45

Kl. 15.45

Kolding

Godset bag banegården

Kl. 11.00

Kl. 14.30

Padborg

OK Servicecenter

Kl. 11.45

Kl. 13.45

 

 

Alle tidspunkter er forventede tider.


Skibet

Costa Fascinosa er et af rederiets større skibe med plads til omkring 3.500 passagerer. Skibets animationsteam byder på underholdning dag og aften, og derudover er der 2 overdækkede poolområder, hvor du kan boltre dig for derefter at sætte dig i en af de 5 jacuzzier. For de rigtigt aktive er der joggingbane og et fantastisk fitnesscenter samt sportsbane, hvortil der er fri adgang.

 

Samsara Spa er et 6000 m2 stort spa- og wellnessområde, hvor der er alt fra forskellige bade, solarium og terapipool til massageafdeling, hvor der tilbydes alverdens behandlinger. Samsara Spa er mod betaling.

 

Om aftenen tilbydes underholdning for enhver smag: Konkurrencer med animationsteamet, forestillinger i skibets imponerende teater, et moderne disko for de unge og musik af forskellig art i flere af de 13 barer/lounges for de voksne. Man kan mod tillæg tage en tur i 4D-biografen, forsøge sig i Formel 1-simulatoren eller prøve lykken i det store kasino.

 

Helpension

Ombord på skibet indgår helpension. Der serveres mad i skibets hovedrestaurant morgen, middag og aften. Her tilbydes en varieret valgmenu. Til aftensmad har man fast spisetid. Til morgenmad og frokost er det frit inden for restaurantens åbningstid.

 

Ombord findes desuden en stor buffet, som er åben fra tidlig morgen til sent. Ønsker du at indtage din morgenmad, frokost, aftensmad eller et mellemmåltid her, kan du frit komme, som det passer dig bedst inden for åbningstiden.

 

Drikkepakker

Der tilbydes forskellige ”all inclusive”-drikkepakker på rejsen. Drikkepakker bestilles sammen med rejsen og afregnes til Øster Lindet eller kan senere bestilles online. Bestilles pakken ombord, tillægger skibet 15% i serviceafgift. Alle voksne på samme booking skal bestille samme drikkepakke.

 

PRANZO & CENA PAKKEN dækker et udvalg af vine, fadøl, sodavand og mineralvand pr. glas serveret i restauranten i forbindelse med frokost og aftensmad.

 

Pris:

 • Børn 2-17 år: 1.200 kr. (100 kr. pr. dag)
 • Voksne: 1.800 kr. (150 kr. pr. dag)

 

BRINDIAMO PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, aperitifs og likører, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke.

 

Pris:

 • Voksne: 2.700 kr. (225 kr. pr. dag)

 

PIU GUSTO PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder husets vin pr. glas, et udvalg af øl, spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke.

 

Pris:

 • Voksne: 3.180 kr. (265 kr. pr. dag)

 

INTENDITORE PAKKEN dækker ubegrænset antal drikkevarer. Det gælder stort udvalg af vin pr. glas, øl, champagne pr. glas, standard og Premium spiritus, drinks, cocktails, aperitifs og likører, alkoholfrie cocktails, sodavand, juice og mineralvand pr. glas og varme drikke. Minibaren i kahytten er også inkluderet.

 

Pris:

 • Voksne: 4.320 kr. (360 kr. pr. dag)

Børn og ekstra opredninger

Børn og voksne, som rejser sammen med 2 fuldt betalende og sover i ekstra opredning i samme kahyt betaler en fast pris uanset kahytskategori. Der er begrænset antal kahytter med plads til ekstra senge, så forespørg inden køb hos Øster Lindet. Bestilles og betales direkte til Øster Lindet.

 • Børn u/18 år: 2.490 kr.
 • Voksne: 5.990 kr.

 

Enekahyt

Der er et begrænset antal pladser. Der skal inden køb forespørges hos Øster Lindet, og eneværelsestillægget betales direkte til Øster Lindet.

 • Tillæg for indvendig kahyt: 7.000 kr.
 • Tillæg for udvendig kahyt: 8.000 kr.
 • Tillæg for balkonkahyt: 10.000 kr.

 

Udflugter

Rederiet tilbyder en bred vifte af udflugter i forbindelse med alle anløb. Du kan se udflugtsprogrammet her. Udflugterne kan købes ombord eller på forhånd. Vi anbefaler at bestille inden krydstogtet, da der er begrænset kapacitet på de forskellige udflugter. Ved alle anløb har du også mulighed for at tage i land på egen hånd og lave din egen dag. Der tilbydes shuttlebusser til centrum af diverse byer - nogle steder er de gratis, mens man betaler andre steder.


Særlige forhold på dette tilbud

Vi må tage forbehold for, at der kan ske ændringer i rejseruten både med anløb og tidsændringer, hvilket som udgangspunkt ikke giver ret til at hæve rejsen eller få kompensation.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet Costa indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et Costa skib skal der fremvises en negativ PCR-test eller bevis på vaccine, og ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye luftfiltre, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. For at kunne imødekomme de lokale myndigheders krav og restriktioner er det blevet indført, at man for at kunne komme i land ved de forskellige anløb skal deltage i rederiets udflugter. Dette er for at sikre, at passagerer ikke udsættes for unødvendig smittefare i land, og det er dermed til fordel for samtlige passagerer, som kan føle sig trygge på hele krydstogtet. Du kan læse meget mere om Costas sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Forsikringer

Vær opmærksom på, at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Rejseforsikring kan købes hos eget forsikringsselskab.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederierne tillagt Øster Lindets ekstraordinære ydelser/services. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, voucher eller lignende.

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du inden for 2 hverdage din rejse hos Øster Lindet på tlf.: 70 10 63 43 eller mail info@osterlindet.dk. Husk at oplyse, hvor du har købt tilbuddet og den unikke kode fra værdibeviset samt:

 • Fulde navn som i pas
 • Fødselsdato
 • Pasnummer
 • Udstedelsessted for pas samt udstedelses- og udløbsdato
 • Et mobiltelefonnummer pr. kahyt
 • Navn og telefonnummer på en pårørende

 

Bestilling og betaling

Ved bestilling hos SPOTdeal betaler du kun et depositum på 4.000 kr. pr. person. Restbeløbet afregnes direkte til Øster Lindet 90 dage før afrejse. Depositum er ikke refunderbart, og samme gælder restbeløbet fra 90 dage før afrejse. Vi anbefaler, at du tegner en afbestillingsforsikring ved sygdom.  

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ring gerne til Øster Lindet vedr. spørgsmål i forbindelse med dit køb.

 

Der er afrejse den 30. juni 2022.

En unik kode gælder for 1 person. Prisen er pr. person ved 2 personer pr. kahyt.

 

Rejsen inkluderer:

 • Bus Danmark – Kiel t/r
 • 12 overnatninger ombord på Costa Fascinosa i den valgte kahytskategori
 • Helpension ombord på skibet med menuvalg morgen, middag og aften
 • Fri adgang til skibets buffetrestaurant inden for åbningstiderne
 • Kaffe, te, vand og juice til morgenmaden
 • Kahytsservice og daglig rengøring
 • Håndklædeservice både i kahyt og ved pool
 • Underholdning på skibet, shows og dagligt aktivitetsprogram
 • Fri adgang til pool, jacuzzi og fitnesscenter

 

Kahyt typer

 • Indvendig kahyt Classic
 • Indvendig kahyt Premium
 • Udvendig kahyt Classic med begrænset udsigt
 • Udvendig kahyt Premium
 • Balkonkahyt Classic med begrænset udsigt
 • Balkonkahyt Premium

 

Ekskl. i prisen:

Hvad ikke er nævnt direkte under inklusive, herunder:

 • Obligatorisk service charge 11 € pr. person pr. dag. Afregnes på skibet
 • Udflugter
 • Drikkevarer der ikke er nævnt
 • Personlige forsikringer

 

Vigtig information

Umiddelbart efter indløsning af værdibeviset, modtager du et rejsebevis. Du skal da tjekke, at alle data på rejsebeviset er korrekte. Når du ca. 7-10 dage før afrejse modtager din originale skibsbillet, skal du ligeledes tjekke, at alle data på billetten er korrekte. Opdages fejl, skal Øster Lindet straks kontaktes.

 

Der må tages forbehold for ændringer i sejlplanen fra købstidspunkt til afrejse. Eventuelle ændringer vil fremgå af den originale skibsbillet, medmindre der er tale om force majeure ændringer, da disse typisk vil være fra dag til dag. Vi gør opmærksom på, at kaptajnen uden varsel har ret til at ændre anløb eller i værste fald annullere anløb af sikkerhedsmæssige årsager, hvilket ikke berettiger til kompensation.

 

Måtte der på rejsen forekomme fejl eller mangler, er det vigtigt, at der straks rettes henvendelse til skibets servicedesk eller Øster Lindet i Danmark for afhjælpning. Vær opmærksom på, at der ikke kan kræves kompensation for fejl eller mangler, der ikke er søgt afhjulpet via en af disse kanaler.

 

Du sejler med et grundlæggende italienskejet rederi, som er meget internationalt orienteret, og det officielle skibssprog er engelsk. Ombord møder du mange nationaliteter, og det kan jo give lidt sprogudfordringer, men med et smil og lidt ”fagter” kommer man jo ofte langt.

 

Pas skal medbringes på rejsen og være gyldigt min. 6 måneder efter hjemkomst.

 

BEMÆRK: Er du gravid, er det ikke tilladt at tage på krydstogt efter graviditetsuge 23.

 

Vær opmærksom på at alle personlige forsikringer er ekskl. i prisen. Øster Lindet anbefaler, at man tegner både en afbestillingsforsikring, som dækker ved sygdom før afrejse, samt en rejseforsikring, som dækker under selve rejsen. Forhør om mulighederne hos eget forsikringsselskab eller hos Øster Lindet for tegning gennem Gouda Rejseforsikring.

 

Der er et begrænset antal pladser, og der tages forbehold for udsolgte kahytskategorier.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. På dette tilbud kan IKKE benyttes andre rabatter som f.eks. rederiernes fordelsklubber, on board credits, vouchers eller lignende.

 

COVID-19

I forbindelse med genopstarten af krydstogtsaktiviteterne har rederiet Costa indført en særlig protokol, der er udarbejdet i samarbejde med sundhedsfaglige myndigheder. Denne protokol skal sikre, at alle gæster føler sig sikre under deres krydstogt. For at komme ombord på et Costa skib skal der fremvises en negativ PCR-test eller bevis på vaccine, og ombord tjekkes passagerernes temperatur flere gange dagligt, mens smitte bl.a. forebygges vha. håndsprit og brug af mundbind i fællesarealerne på skibet. Dog er mundbind ikke påkrævet i restauranter, barer og på soldækket. Alle rederiets skibe har desuden fået installeret nye luftfiltre, så luften ombord kontinuerligt renses for bakterier. For at kunne imødekomme de lokale myndigheders krav og restriktioner er det blevet indført, at man for at kunne komme i land ved de forskellige anløb skal deltage i rederiets udflugter. Dette er for at sikre, at passagerer ikke udsættes for unødvendig smittefare i land, og det er dermed til fordel for samtlige passagerer, som kan føle sig trygge på hele krydstogtet. Du kan læse meget mere om Costas sikkerheds- og sundhedsprotokol her.

 

Om alle dele af denne protokol også vil være aktuel i 2022, vides ikke på nuværende tidspunkt. Man må dog være indforstået med, at det kan være tilfældet, og derfor kan rejsen ikke afbestilles på baggrund af restriktioner ombord og i land.

 

Vi gør opmærksom på, at prisen er et tilbud, som er baseret på særligt indhentede priser fra rederiet tillagt Øster Lindets eventuelle ekstraordinære ydelser/services. Krydstogtspriser er generelt dynamiske, og der må tages forbehold for kampagner udover denne samt last minute-priser, som ikke kan kombineres med dette tilbud. 

 

Købet kan ikke fortrydes. 

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Øster Lindet. 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Øster Lindet

Sønderalle 1, 6630 Rødding
Tlf.: 70 10 63 43 | CVR: 31877067 | info@osterlindet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 22. oktober 2021 kl. 23:59

Krydstogt til Nordkap