Ledningsfrit dampstrygejern

Sidste chance!

Gør strygningen let og ubesværet med et ledningsfrit og effektivt dampstrygejern fra Bomann. Her får du fri bevægelighed for alle pengene!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Et ledningsfrit strygejern har flere fremragende fordele. Først og fremmest behøver du ikke længere bekymre dig om ledningen, når du står med tøj, dug eller sengetøj. Du behøver heller ikke være i nærheden af en stikkontakt, og kan derfor stryge hvor som helst.

Skal du have strøget i en fart, uden at strygejernet kan nå at lade op, klikker du bare ledningen direkte på. Let, effektivt og brugervenligt.


Du får:

  • Ledningsfrit dampstrygejern fra Bomann

SPOTpris 299 kr. Normalpris 499 kr. Spar 40 %

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med PostNord til nærmeste pakkeshop - dog senest 26. oktober 2021.


Pladen på strygejernet har en enestående keramisk og glat overflade. Du kan både indstille temperatur og dampniveau, alt efter hvilke tekstiler du stryger, og hvor krøllede de er. 

De 56 dampdyser, giver en ensartet damp- og varmefordeling, så strygningen går let som en leg. Derudover har den en vandbeholder på 350 ml. Strygejernet har 2400 W.

Prisen er inkl. fragt. Forventet levering inden for 5 hverdage med PostNord til nærmeste pakkeshop - dog senest 26. oktober 2021.

 

Når du har foretaget dit køb, skal du ikke gøre yderligere, da din vare sendes automatisk. Værdibeviset er blot en bekræftelse på dit køb.

 

Vær opmærksom på, at beløbet trækkes på din konto med det samme.

Én unik kode gælder for 1 stk. ledningsfrit dampstrygejern.

 

Ønsker du at sende din vare retur, skal du vedlægge en kopi af værdibeviset og sende varen indpakket og i original emballage til Yoloshop.dk.

 

Returadresse:
Yoloshop.dk
Hærvejen 8
6230 Rødekro

 

Du har 14 dages returret. Du bærer selv omkostningen for returforsendelsen.

 

Er pakken ikke afhentet inden for tidsfristen, påløber ekstra fragtgebyr ved gensendelse.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Yoloshop.dk. 

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Yoloshop.dk

Rugkobbel 260, 6200 Aabenraa
Tlf.: 23 66 85 14 | CVR: 36966173 | info@yoloshop.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 19. oktober 2021 kl. 23:59

ledningsfrit dampstrygejern