Dresden med tog i julen

Sidste chance!

Oplev et af Tysklands smukkeste julemarkeder, når du besøger Dresden, og kom i rigtig julestemning. Rejsen er inkl. 4 overnatninger på 4-stjernet hotel med morgenmad, fri transport og byrundtur med guide samt rejse med tog gennem Tyskland.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Glæd dig til en spændende togrejse gennem Tyskland til Dresden, hvor du undervejs oplever det varierende landskab fra togets vinduer. Hele rejsen er tilrettelagt i et roligt tempo, så alle kan følge med.

 

Dresden er hovedstad i den tyske delstat Sachsen. I slutningen af 2. verdenskrig blev flere bydele ødelagt af bombardement af allierede styrker. Byen rejste sig som fugl Phoenix af asken og mange af de gamle bygninger og vartegn, som var blevet jævnet med jorden, blev genopført i original stil.

 

Glæd dig til en at besøge Striezelmarkt i Dresden, som regnes for at være et af Tysklands smukkeste julemarkeder. Midt i det historiske centrum af Dresden og tæt på det opbyggede Frauenkirche finder du dette dejlige julemarked. På markedet finder du alt fra kulinariske delikatesser til kunsthåndværk. Måske skal årets julegaver købes her?

 

Udover julemarkedet er byen også kendt for sit rige kulturliv og er især kendt for Semperoperaen, hvor flere verdensberømte operastjerner har optrådt.

 

I programmet er der inkluderet en spændende byrundtur til fods til nogle af byens flotte seværdigheder, såsom Frauenkirche, Twinger og meget mere. Mens guiden levende fortæller om byens historie, lader du dig fortrylle af de mange, smukke bygninger.

 

Der bliver også rig mulighed for at opleve andre seværdigheder, som byen er kendt for. Der er inkluderet et citycard i rejsen, som giver adgang til gratis transport i hele Dresden og på den måde er det let at komme rundt i byen. Nyd også de flotte juleudsmykkede butikker, som bugner af varer og kom i den helt rigtige julestemning.

 

Tag med på en dejlig julemarkedstur til Dresden og oplev en af Europas spændende kulturbyer, som har noget for enhver smag.


Rejsen inkluderer:

 • Togbillet fra Danmark til Dresden t/r
 • Pladsbillet på toget
 • Alle skatter og afgifter
 • 4 overnatninger i Dresden på 4* IntercityHotel Dresden
 • 4 x morgenmad (dag 2-5)
 • Byrundtur i Dresden til fods
 • Citycard til gratis transport i Dresden under hele opholdet
 • Engelsktalende lokalguide på byrundturen

 

Vælg mellem følgende rejseperioder og værelsestyper:

 

Den 28. november - 2. december 2021

 • Dobbeltværelse - SPOTpris 4.995 kr.
 • Eneværelse - SPOTpris 6.495 kr.

 

 

Den 12. december - 16. december 2021

 • Dobbeltværelse - SPOTpris 4.495 kr.
 • Eneværelse - SPOTpris 5.995 kr.

 

Priserne er pr. person, og der skal derfor købes to værdibeviser, hvis du ønsker at bo på dobbeltværelse.

 

Der er mulighed for at stå på toget i København, Odense, Fredericia, Kolding, Aarhus eller Aalborg. Afrejsedestination oplyses hos Mondo Travel ved bestilling af rejsen. Se togtider ved afrejse fra København længere nede.


Program:

Dag 1: Afrejse fra Danmark

Du starter tidligt fra Danmark med at sætte kursen mod Tyskland. Alt afhængig af hvor du står på toget i Danmark, vil der være et par stop undervejs til Dresden.

 

Fra togets vinduer nyder du det varierende landskab, som toget kører igennem. Nyd en god kop kaffe og slap af med en god bog, mens du kører ned gennem Tyskland.

 

Sidst på eftermiddagen ruller toget ind på hovedbanegården i Dresden, og herfra er der en kort gåtur til dit centralt beliggende hotel.

 

Resten af dagen og aftenen er til egne eventyr. Nyd en spadseretur i byens juleudsmykkede centrum og kom i rigtig julestemning. Find dig en god restaurant, hvor du kan nyde dig et måltid mad med et godt glas øl til.

 

Måltider: ingen.

 

Dag 2: Byrundtur i Dresden

I dag skal du, sammen med guiden, opleve Dresdens historiske centrum til fods. Undervejs vil du opleve Brühlsche Terrasse, Zwinger, Frauenkirche og meget mere. Undervejs kommer du også forbi den berømte Semperopera, hvor mange af verdens store operastjerner optræder. Mens guiden levende fortæller om det, du ser, lader du dig fortrylle af de mange flotte bygninger og seværdigheder.

 

Efter spadsereturen er der tid til at opleve den juleudsmykkede by på egen hånd. Guiden giver dig gerne tips og ideer til gode oplevelser. Husk at besøge det store Striezelmarkt med de mange, flotte udsmykkede boder. Her kan du smage på kulinariske delikatesser, som Tyskland er kendt for. Hvad med at nyde et godt glas gløgg?

 

Du kan også tage på indkøb i nogle af de mange butikker eller sætte dig på en bænk og bare nyde byens vidunderlige julestemning.

 

Måltider: morgenmad.

 

Dag 3-4: Fridage i juleudsmykkede Dresden

Brug dagene på juleindkøb i Dresden. Du har et citycard, som giver gratis transport i hele Dresden, så der er god mulighed for at komme rundt i byen.

 

Nyd de forskellige og flotte julemarkeder som pryder byen. Drik et godt glas gløgg eller en god kop varm chokolade, mens du lader dig fortrylle af de mange, flotte juleboder.

 

Om aftenen, når mørket falder på, og når lysene tændes, viser Dresden sig fra sin bedste side. Du kan tage på flodsejlads på Elben, hvor du kan opleve det juleudsmykkede Dresden fra vandsiden, eller du kan besøg Fraunkirche, som nogle gange har aftenandagt, som man kan være med til. Der er masser af muligheder for at få nogle gode oplevelser med hjem.

 

Måltider: morgenmad.

 

Dag 5: Hjemrejse

Efter en tidlig morgenmad tjekker du ud for at gå den korte vej til hovedbanegården i Dresden. Her venter toget, som sætter kursen nordpå mod Danmark.

 

Efter et par stop undervejs ankommer du til Danmark først på aftenen efter nogle spændende dage i Dresden og måske med kufferten fuld af julegaver.

 

Måltider: morgenmad.


Lidt om selve togrejsen

Fra Danmark kører du med DSB til Hamborg. Her skifter du til Deutsche Bahn, som er Tysklands svar på DSB. Alt afhængig af hvor du står på i Danmark, vil der være et eller to skift undervejs til Dresden. Rejsen er planlagt således, at der er god tid til at skifte tog, så du behøver ikke at være nervøs for, at du ikke når din videre forbindelse.

 

Pladsbillet på 2. klasse er inkluderet i rejsens pris.

 

At rejse med tog er en afslappende måde at lade sig transportere på i forhold til fly. Du skal ikke stå i kø i lufthavnen, vente på din bagage eller stresse med at nå din gate til tiden. Du er heller ikke klemt inde på et sæde i et fly sammen med mange andre rejsende, men på toget kan du frit bevæge dig omkring og strække din ben; og så er udsigten fra togets vinduer mere spændende end fra vinduet i et fly.

 

Når du kommer frem til din destination, behøver du ikke stå i kø for at få din bagage eller vente på at få en taxi. Med toget kører du direkte ind til centrum af byen, hvorfra du let kan spadsere, med din bagage, til dit hotel.

 

Selvom en togrejse tager længere tid end en flyrejse, så er togrejsen meget mere end bare transport fra A til B. Togrejsen er en stor del af hele den samlede rejseoplevelse, og så er det ikke nær så stressende som en flyrejse kan være.


Togtider ved afrejse fra København

 

Togtider - Udrejsen:

Afgang

Ankomst

København - Hamborg

07:26

12:04

Hamborg - Berlin

12:19

14:55

Berlin - Dresden

15:16

17:07

Togtider - Hjemrejsen:

Afgang

Ankomst

Dresden - Berlin

10:55

12:42

Berlin - Hamborg

13:03

15:32

Hamborg - København

16:54

21:33

 

Der tages forbehold for ændringer af togtider.


IntercityHotel Dresden****

Glæd dig til at bo centralt i Dresden og i kort gåafstand fra banegården og byens seværdigheder, såsom den gamle by og Semperoperaen. Hotellet er moderne indrettet i flotte, lyse farver og er kendt for sin centrale beliggenhed og gode service.

 

Alle værelser er smagfuldt indrettet i varme farver og har aircondition, minibar, gratis wi-fi og hårtørrer. Badeværelserne er lyse og med brusekabine.

 

Læs mere om hotellet her.

Når du har modtaget værdibeviset, reserverer du din rejse inden for 48 timer hos Mondo Travel på mail til bo@mondotravel.dk. I forbindelse med bestilling bedes du oplyse:

 

 • Fulde navne ifølge pas
 • Pasnumre
 • Fødselsdato og år
 • Nationalitet
 • Køn

 

Vi gør opmærksom på, at købet er bindende, og der ikke er mulighed for at annullere rejsen.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse, kontakt da Mondo Travel på tlf.: 51 20 82 56.

Én unik kode gælder for 1 person:

 

 Rejsen inkluderer:

 • Togbillet fra Danmark til Dresden t/r
 • Pladsbillet på toget
 • Alle skatter og afgifter
 • 4 overnatninger i Dresden på 4* Hotel Intercity Hotel Dresden
 • 4 x morgenmad (dag 2-5)
 • Byrundtur i Dresden til fods
 • Citycard til gratis transport i Dresden under hele opholdet
 • Engelsktalende lokalguide på udflugterne

 

Der er mulighed for at stå på toget i København, Odense, Fredericia, Kolding, Aarhus eller Aalborg. Afrejsedestination oplyses hos Mondo Travel ved bestilling af rejsen.

 

Købet kan ikke fortrydes.

 

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Mondo Travel.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Mondo Travel

  Højdevej 36, 1th, 2300 København S
  Tlf.: 51 20 82 56 | CVR: 39762668 | Bo@mondotravel.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 15. oktober 2021 kl. 23:59

  Dresden med tog i julen