Ophold på Gilleleje Badehotel

Sidste chance!

Få sød forkælelse på et af Danmarks mest idylliske badehoteller, der ligger i det naturskønne område omkring Gilbjerghoved. På hotellet er der knitren i pejsen, dejlig mad og smukt indrettede værelser.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Oplev nostalgien og den hyggelige stemning på vidunderlige Gilleleje Badehotel, der har bevaret den idylliske atmosfære, fra da det blev opført i 1908. Hotellet ligger ved Gilbjerghoved, Nordsjællands højeste punkt, med udsigt til den svenske kyst tværs over sundet.

 

De smalle stier, der snor sig langs de stejle klinter ved Kattegat, inviterer til lange gåture. Tilbage på hotellet kan I som den naturligste ting i verden slå jer ned i lobbyen eller biblioteket, nyde et glas inden middagen og mærke varmen fra den knitrende pejs, der bliver tændt, når mørket sænker sig over landskabet.


Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i charmerende dobbeltværelse
 • 1 flaske Churchill Reserve Port (20 cl) på værelset pr. ophold
 • Badehotellets hjemmelavede trifli og eftermiddagskaffe/te serveret i Pejsestuen
 • 3-retters aftenmenu i spisesalen
 • Fri adgang til badeafdelingen (tyrkisk bad, dampbad og sauna)
 • Badekåbe til brug under opholdet
 • Badehotellets morgenbuffet
 • Gratis parkering

 

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.SPOTpris 1.095 kr. pr. person. Normalpris 1.565 kr. Spar 30 %Opholdet kan benyttes med ankomst søndag-fredag til og med den 1. marts 2022 - dog tages der forbehold for udsolgte datoer.Tillæg (betales direkte til Gilleleje Badehotel)

 • Tillæg ved ankomst fredag - 200 kr. pr. person.

 

Tilkøb (bestilles og betales hos Gilleleje
Badehotel)

 • Opgradering til værelse med balkon og havudsigt - fra 150 kr. pr. person pr. nat (bestilles ved booking af opholdet)
 • Enkeltværelsestillæg - 300 kr. pr. nat.


Gilleleje Badehotel 

Ved ankomst til den smukke hvide bygning fornemmer I straks stedets lange historie fra tiden, hvor det bedre københavnske borgerskab tog på landet for at rekreere. Det var dengang, du kunne leje badekabiner på stranden, og hvor der om aftenen var musikalsk underholdning i hotellets spisesal.

 

Et badehotel kan noget, som et almindeligt hotel ikke kan præstere, og Gilleleje Badehotel er i den henseende ingen undtagelse. Der værnes om de klassiske dyder, og hotellet byder på noget af det bedste, du finder inden for genren. Det er derfor også kåret til et af Danmarks bedste badehoteller i 2020.

 

Kongstanken er, at gæsterne ved ankomst blot skal lade skuldrene falde ned og glide ind i en stemning af velvære og ro på det lille, familiære badehotel.

 

Stemningen er ’low-key’, og komforten er uovertruffen. Et sted, der henvender sig til dem, der søger det ultimative sted at slappe af. Lyden af blæsten, duften af havet, følelsen af nærhed og glæden ved de små ting i livet.

 

Træk derfor stikket og lad dig indlogere til en tid i selvforkælelsens tegn.

 

Når alt bare spiller

Gennem tiden har Gilleleje Badehotel gennemgået en nænsom renovering med respekt for de gamle traditioner. Det smukke, hvide strandhotel knejser med sine tre etager højt hævet over havet, og det fremstår i dag, som et af Sjællands få originale badehoteller. Her er i bogstaveligste forstand højt til loftet og det ’hvide palæ’ er i allerhøjeste grad præget af nostalgi og romantik.

 

Indretningen er sparsom, som den hør og bør på et rigtigt badehotel. Lys og venlig. Interiøret på de enkle, hyggelige værelser er holdt i smukke farver med mønstrede tapeter. Hvid og almueblå er de gennemgående farver, og gennem vinduet ses det skiftende lys, der i mere end 100 år har fascineret de besøgende. 

 

Alle 24 værelser har eget bad og toilet, og mange af dem har udsigt over havet og Danmarks smukkeste solnedgang. Lige neden for hotellet ligger stranden, men i erkendelse af, at det ikke er alle gæster, som på denne tid af året er parat til at kaste sig ud i bølgen blå, er der i hotellets underetage indrettet en spaafdeling med blandt andet sauna, dampbad og tyrkisk hamam bad.

 

Fra hotellets svalegang kan I sidde og nyde udsigten og indsnuse den friske havluft.

 

Det er naturen og roen, der er i centrum, men som en del af pakken får I naturligvis også serveret en 3-retters aftenmenu i den stemningsfyldte spisesal. Her vil stedets kok byde på en velkomponeret spiseoplevelser, der balancerer mellem klassisk fransk og det nye, nordiske køkken. 

 

Maden, vinene og serveringen. Raffineret og underfundigt. Gastronomi i øjenhøjde. Alt sammen nøje afstemt og aldeles fremragende.

 

Velkommen til Gilleleje Badehotel.


Anmeldelser

"Et super dejlig Badehotel i skønne omgivelser med fantastisk beliggenhed. Lækker mad, med høflig og venlig personalet og service. Meget romantisk sted, wellness, spa, en hyggelig indendørs badeafdeling, skønt. Kæmpe anbefaling til andre."
- Anmeldt februar 2020 på Tripadvisor.

 

"Et hotel man ikke vil hjem fra :)
Hotellet har en smuk pejs man kan sidde ved. Personalet var venligt og smilende. Spisesalen er hyggeligt indrettet.
Middagen om aften smagt super lækkert. Hotellet har lækre vine på menuen.
Vi fik ladet op, nydt havet og den smukke udsigt. Vi vender snart tilbage..."

- Anmeldt februar 2020 på Tripadvisor.

 

Børsen
"Bekvemt uden at være luksuriøs og afslappet uden at være kedeligt. Skulle man være en større tilhænger af indendørs bade end havbade, så kan denne trang stilles i hotellets badeafdeling, som tilbyder aromadampbad, sauna, jacuzzi og massage". Læs hele anmeldelsen her.

 

Amerikanske Vogue har også på besøg på badehotellet, og omtaler det i artiklen "Go Beyond Copenhagen: 4 Charming Danish Countryside Escapes".

 

Her står der bl.a: 'The hotel was originally built in 1908, but it’s now modernized with pretty whitewashed wood walls and blue accents throughout. Venture out for a walk on the beach and a swim in the sea, or just relax on your balcony and watch the bathers from a (warm) distance." Læs hele artiklen her

 

Se video om Gilleleje Badehotel:

 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Du reserverer dit ophold hos Gilleleje Badehotel ved at sende en mail til info@gillelejebadehotel.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet. 

 

Medbring printet værdibevis til hotellet, når opholdet skal indløses. 

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst muligt, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede periode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Der gøres opmærksom på, at der kan forekomme travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden samt i weekender. 

 

Ved spørgsmål kan Gilleleje Badehotel kontaktes på tlf.: 48 30 13 47.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst søndag-fredag til og med den 1. marts 2022 - dog tages der forbehold for udsolgte datoer.

Én unik kode gælder for 1 person.

 

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i charmerende dobbeltværelse
 • 1 flaske Churchill Reserve Port (20 cl) på værelset pr. ophold
 • Badehotellets hjemmelavede trifli og eftermiddagskaffe/te serveret i Pejsestuen 
 • 3-retters aftenmenu i spisesalen
 • Fri adgang til badeafdelingen (tyrkisk bad, dampbad & sauna)
 • Badekåbe til brug under opholdet
 • Badehotellets morgenbuffet
 • Gratis parkering

 

Pris pr. person ved 2 personer i delt dobbeltværelse.

 

Tillæg (betales direkte til Gilleleje Badehotel)

 • Tillæg ved ankomst fredag - 200 kr. pr. person.

 

Tilkøb (bestilles og betales hos Gilleleje
Badehotel)

 • Opgradering til værelse med balkon og havudsigt - fra 150 kr. pr. person pr. nat (bestilles ved booking af opholdet)
 • Enkeltværelsestillæg - 300 kr. pr. nat

 

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på Gilleleje Badehotels officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.


Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Gilleleje Badehotel.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Gilleleje Badehotel

Hulsøvej 15 , 3250 Gilleleje
Tlf.: 48 30 13 47 | CVR: 29042675 | info@gillelejebadehotel.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 09. oktober 2021 kl. 23:59

Ophold på Gilleleje Badehotel