Hotel Opus i Horsens

Besøg det smukke designerhotel, Hotel Opus Horsens, og nyd et ophold med forkælelse i centrum. Glæd jer til at blive mødt med en velkomstdrink, til den 2-retters middag, der venter jer, til morgenmad og til fri adgang til hotellets Relax-område.

 • Det får du
 • Sådan køber du
 • Vilkår
 • Aftalepartner

Smukt beliggende med udsigt til Nørrestrand i Horsens ligger designhotellet Hotel Opus Horsens. Her kan I glæde jer til et ophold, hvor arkitekturen  er flot, indretningen smagfuld og omgivelserne en oplevelse i sig selv, der gør at du, som gæst får en fuldendt oplevelse.

 

Hotel Opus er et suverænt udgangspunkt for masser af spændende udflugtsmål. Besøg f.eks. museum Fængslet eller Horsens centrum, hvor der er gode muligheder for både shopping og sightseeing


Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse med balkon
 • Velkomstdrink i hotellets restaurant
 • 2-retters middag efter køkkenchefens valg
 • Morgenmad
 • Adgang til Relax område

 

SPOTpris: 1.595 kr. for 2 personer

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra den 10. oktober 2021 til og med den 18. december 2021.


Om Hotel Opus Horsens
Det er svært at glemme synet, hvis du nogensinde har været så heldig at lægge vejen forbi Hotel Opus i Horsens.

 

Hotellet fra 2007 er skitseret af Kim Utzon Arkitekter, og designer Mikael Mammen har stået for hotellets indretning. Resultatet er en kombination af rene, skandinaviske linjer og en varm, international elegance, der skaber lækre, indbydende kontraster. Hotellet fremstår derfor som et pragteksemplar på skandinavisk arkitektur i verdensklasse.

 

Hotel Opus har ikke kun et smukt ydre. Det er også et fantastisk sted til at nyde et rekreativt ophold i moderne rammer. Hotellet har 132 flotte og rummelige værelser. I skal bo på et af hotellets standard dobbeltværelser, hvor I kan se frem til bløde dyner og madrasser, et stort badeværelse og egen balkon.

 

Ekstravagant forkælelse
Hotel Opus Horsens har indrettet et Relax- og Fitnessområde til jer, der trænger til lidt ekstra forkælelse. Her kan I nyde både sauna, varmestol  og dampbad.

 

Skal der skrues helt op for forkælelsen, kan I på hotellet også bestille tid til forskellige behandlinger såsom til helkropsmassage, wellnessmassage og de-stressmassage.

 

Hvis I derimod ønsker at få pulsen lidt op, kan hotellets fitnessområde også benyttes, ligesom de flotte omgivelser ligger op til en gåtur i det grønne.


Området
Hotellet placering midt i byen giver let adgang til alle byens og områdets kulturelle tilbud. Foruden Fængslet, som er beskrevet nedenfor, er Industrimuseet og Horsens Kunstmuseum nogle af de mange seværdigheder, som området tilbyder. I Horsens er der er rig mulighed for shopping, og der er masser af hyggelige cafeer at besøge.

Endelig ligger Horsens tæt ved bl.a. naturreservatet Nørrestrand samt udflugtspunkter som Gudenåen og Horsens Fjord.

Oplev Fængslet

Besøg Fængslet og oplev, hvordan det har været at sidde bag tremmer. Siden den sidste indsatte forlod det tidligere statsfængsel i Horsens i 2006 er der arbejdet intenst på det projekt, der nu er blevet til Fængslet. Det består bl.a. af Fængselsmuseet, hvor der ved hjælp af lyd, billeder, genstande og de autentiske rammer er blevet skabt en helt unik museumsoplevelse. 

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Når du har modtaget værdibeviset reserverer du dit ophold hos Vindrose Rejser på telefon 33 13 52 23 eller mail mail@vindroserejser.dk. Husk at oplyse den unikke kode fra værdibeviset, dato, navn og telefonnummer. Eventuelle tilkøb bestilles direkte ved reservationen af opholdet.

 

Der tages forbehold for udsolgte datoer. Vi anbefaler derfor, at du booker dit ophold hurtigst mulig, og inden de 14 dages fortrydelsesret udløber. Således kan du returnere opholdet, hvis den ønskede peridode mod forventning ikke er ledig. Når opholdet er booket, er det hotellets afbestillingsregler, der gælder.

 

Ved eventuelle spørgsmål til denne rejse kontakt Vindrose Rejser.

 

Opholdet kan benyttes med ankomst alle ugens dage fra den 10. oktober 2021 til og med den 18. december 2021.

En unik kode gælder for et ophold for 2 personer på Hotel Opus Horsens.

Opholdet inkluderer:

 • 1 overnatning i standard dobbeltværelse med balkon
 • Velkomstdrink i hotellets restaurant
 • 2-retters middag efter køkkenchefens valg
 • Morgenmad
 • Adgang til Relax område

Der tages forbehold for udsolgte datoer.

Den oplyste pris i tilbuddet er baseret på hotellets officielle katalog/listepriser plus eventuelle ekstraordinære ydelser/services.

Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Vindrose Rejser A/S.

 

  Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

  Vindrose Rejser

  Vester Voldgade 90, 1552 København V
  Tlf.: 33 13 52 23 | CVR: 39017229 | mail@vindroserejser.dk | Hjemmeside |

  Sidste chance: 06. oktober 2021 kl. 23:59

  Hotel Opus i Horsens