18 serveringer på Kokkeriet

Sidste chance!

"Smag på Stjernerne" på Michelin-hædrede Kokkeriet, når nogle af landets mest talentfulde kokke går i køkkenet og kreerer hele 18 serveringer til dig. Tilkøb evt. vinmenu, der fuldender smagsoplevelsen. Gælder helt frem til 31. oktober 2022!

  • Det får du
  • Sådan køber du
  • Vilkår
  • Aftalepartner

Kokkeriet elsker nye talenter og vil gerne hjælpe med at dygtiggøre og udvikle aspirerende kokke, så Danmark fortsat kan være et fremtrædende land på det gastronomiske verdenskort. 

 

Det kræver hårdt arbejde og utallige timer i køkkenet at komme helt op i toppen – dér hvor man har chancen for at udfolde hele sit talent. Derfor inviterer Kokkeriet fire elever fra forskellige restauranter med ind i køkkenet hver onsdag aften, hvor de hver især skal lave en ret efter egen idé og inspiration.

 

Hver onsdag kan du altså smage dig frem til, hvor morgendagens stjernekokke er på vej hen. De får til gengæld chancen for at prøve kræfter med et fuldtunet Michelin-køkken og får lov til at kreere en ret under egen signatur samt teste deres kreativitet og selvstændighed – foran et kræsent publikum.


Vælg mellem:

 

  • "Smag på Stjernerne", der består af 18 serveringer (14 serveringer fra den faste menu + 4 serveringer, som eleverne laver på aftenen)
    SPOTpris 699 kr. 

 

ELLER

 

  • "Smag på Stjernerne" inkl. vinmenu 
    SPOTpris 1.499 kr.

 

Se menuen herunder. 

 

Værdibeviset kan indløses onsdage til og med den 31. oktober 2022.


Menuen

Menuen skifter løbende og er afhængig af sæsonen. Se den aktuelle menu her:

 

Snacks

  • Agurk – dild – syltelag
  • Radise – krabbe – purløg
  • Jomfruhummer – glaskål – citrus
  • Caviar – okse- trøffel
  • Brød – ørred – sesam

 

Menu 

  • Hjertesalat – østersblade – mynte
  • Jomfruhummer – tomat – enebær
  • Makrel –peberrod– crème fraiche
  • Courgette fleur – majs- kantareller
  • Rødbede – løvstikke – sennep
  • Helleflynder – trøffel – græskar
  • Havtaske– fennikel – mælde
  • Vagtel – karry – panisse
  • Kalv – kartoffel– karse
  • Mynte– yuzu – marengs
  • Æble – fløde – macron
  • Kirsebær – mandel – skovmærke

 

Vinmenu består af:

  • 1 glas af husets Grand Cru Champagne
  • 6 glas vin 
  • Kaffe & petit fours

 

Vinmenuen kan eksempelvis se således ud:

  • 2018 Ugni Blanc, Paix Sur Terre, Willow creek, USA
  • 2018 Grüner veltliner, Schmelzer, Burganland, Østrig
  • 2016 Chamboureau, Fournier Longechamps, Savennières, Frankrig
  • 2018 Monthelie 1.Cru, Les Vignes Rondes, Domaine Dujardin, Frankrig
  • 2017 Barolo, Bergadano, Italien
  • 2019 Coteaux du layon, Chateau de la Roulerie, Frankrig

Kokkeriet - anmelderrost michelinrestaurant

Michelinrestauranten Kokkeriet tager udgangspunkt i de mange klassiske danske retter og stolte traditioner og lægger en ære i at nytænke den gastronomiske arv, som vi er vokset op med. Kokkeriet vil overraske, gerne imponere og allerhelst give dig fornemmelsen af et eller andet velkendt. 

 

Retterne er enkle og alligevel detaljerige med masser af farver fra blandt andet blomster, bær og grønt. Og forskellige og spændende dufte og smage er der masser af.

 

Charme & stil

På Kokkeriet er det ikke kun det høje gastronomiske niveau, der gør indtryk. Placeringen, indretningen og stemningen er også med til at gøre et besøg til en unik restaurantoplevelse.

 

Kokkeriet er godt gemt væk i Nyboders charmerende kvarter i én af Københavns smukke, gamle bygninger. Beliggende på hjørnet af to mere stille veje har restauranten store glasfacader ud til begge sider, der giver nærhed til det lokale miljø, tilføjer blødt lysindfald og luftighed, mens den intime stemning, der sætter oplevelsen og maden på tallerkenen i højsædet, stadig er bevaret og fremhævet.

 

Interiøret er stilfuldt. Her er nyere dansk og internationalt design. For eksempel stole fra Gubi.

 

Rost til skyerne

Ikke kun Michelin-stjernen vidner om, at Kokkeriet er et særligt sted. Restauranten befinder sig også i den absolutte top, hvis man spørger de mange besøgende fra hele verden. Se for eksempel alle de fremragende anmeldelser på Tripadvisor

Du køber dit værdibevis i dag og får det efterfølgende tilsendt pr. e-mail.

 

Bord bookes online via Kokkeriets hjemmeside. Husk at skrive, at det drejer sig om en oplevelse købt hos SPOTdeal samt de unikke koder.

 

Medbring printet værdibevis på aftenen.

 

Der tages forbehold for travlhed i starten og slutningen af indløsningsperioden. Book der derfor bord i god, hvis der er en specifik onsdag, du ønsker at benytte dit værdibevis.

 

Værdibeviset kan indløses onsdage til og med den 31. oktober 2022.

Én unik kode gælder for "Smag på Stjernerne" for 1 person hos Kokkeriet. 



Vi gør opmærksom på, at SPOTdeal udelukkende er formidler af dette tilbud. Alle spørgsmål vedrørende tilbuddet rettes til Kokkeriet.

 

Vi henviser i øvrigt til vores generelle vilkår og betingelser, som du finder på spotdeal.dk/Vilkaar.

Kokkeriet

Kronprinsessegade 64 , 1306 København K
Tlf.: 33 15 27 77 | CVR: 36618876 | info@kokkeriet.dk | Hjemmeside |

Sidste chance: 12. oktober 2021 kl. 23:59

18 serveringer på Kokkeriet